Copilasi de Mai - Iunie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Cius saru'mana pentru reteta am salvat linkul

Piatra lunii O intreb diseara pe soacramea. Dupa cum am observat la pluovere facute de ea, gulerul il lucreaza separat. Eu ii fac plavarasul simplu, aproape am terminat spatele de la el.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,
Multumim de urari, acum suntem bine, n-a fost asa grav.
Amy este f. vioaie, doarme super bine, mananca f. bine.
Dar vrea numai cu mama...
Bietul copil, chiar daca este f. cuminte la mama, ei ii este dor de mamica ei...asa ma strangea in bratze, ma pupa...noaptea ma cauta in pat sa vada daca mai sunt cu ea. Offf....

Ieri am pus la cale cu ai mei parinti un plan pentru Craciun. Cum vine mosu', cine se imbraca in mos, ce cadouri sa-i punem sub bradutz...De abia astept.
Va avea parte de un dublu Craciun ca sa zic asa...adica unul acasa la noi si unul la bunici.
Apropo, voi ce ati vrea sa cumparati puilor vostri de Craciun???
Vreau idei. Pleaseeeeeee!

Irinusha, ma intrebai de tratamentul Amaliei: dr. mi-a dat Klacid (antibiotic-specifica in prospect ca-i bun pt. otite), Otocalm-picaturi pt. urechi si Vibrocil + antitermice pt. febra.

Va pupic si sper sa va scriu la fiecare in parte cat de curand.

Aaaaa...uitam sa va spun ca am pus cateva poze noi la cap. "vara-toamna 2005".

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata fetelor!! Pupici la nazdravani!

Cris, imi pare bine ca este Amy OK! Pupici din partea mea! E normal ca tot mami e importanta! :)

La noi nimic nou ... doar ca fi-miu a dormit azi pana la 9.30, record ptr. el ... dar s-a culcat si la 23.30 cu chiu si vai ... ca si ieri dupa-amiaza a facut nazuri, asa ca am reusit sa-l culcam pe la 15.30, noi cu el ... iar pe la 18.00 trageam de el sa se trezeasca ... bine ca am terminat cu medicamentul pentru plamani, sper sa intram in normal ca nu-mi place asa. Maine dimineata il duc la dr. sa-l mai asculte la plamani si sa testeze din nou urina ... tineti-ne, va rog, pumnii sa fie totul bine.
Mh, astept sa vad ca mai ziceti voi, trec la treaba ... va pupic si poate pe mai tarziu!

Ah, uitasem ce era important: se marita nasa lui Cris si cea mai buna prietena a mea :) Iuhu ... si mergem si noi la marele eveniment. Nu putem sa stam decat 2 zile jumate, dar nu se poate sa lipsim ... asa ca trebuie sa caut bilete de avion ptr. Monaco. De abia astept!
Pupici din nou!

Irinusha & Cris (03.05.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Hello tuturor

vad ca pe aici fetele croseteaza. eu am uitat, cred ca am sa o rog pe soacramea sa imi arate din nou cum se face. Stiu ca nu este chiar asa de greu dar uitarea nu doare, aici este un proverb. La noi nimic nou, Julia ca intodeauna face nebuni, astazi asa sa lovit ca are mica syrietura sub nas. Ce sa faci daca mama spune nu si ea nu asculta. Aha si vreau sa va spun ca dintisori cand ii incep sa iasa ies un-gro. Dabea ia iesit acum o saptamana poate mai putin vcaninul de joj din partea dreapta, ca vineri sa descopar cand ii ungeam gingiile cu gel ca deja are inca unul sus tot pe dreapta si ca in partea stanga si jos si sus acus ii ies. Intru fel este bine ca nu se va chinui prea mult. Apoi ii mai raman dinti nr. 5 care cica sunt cei mai durerosi ca sunt cei mai grosi.
Ieri a venit mama mea pe la noi, deci Julia a vrut sa fie tot timpu cu ea, a si adormit cu ea seara si a dormit toata noaptea. stiti laptele care i-am cumpatar ptr. Junior este cu adevarat hranitor, nu se mai scoala noaptea. Nu stiu daca pe la voi este ACTIMEL, ei ii dau lui Julia, nu stiu daca fac bine dar nu are nici o alergie de la el si nu a avut probleme cu stomacul.
De sfantul Nicolae i-am cumparat sanie. Foarte frumoase, va dau lincul. Se pot trage si impinge. Sub brad inca nu stim ce, mai avem timp sa ne gandim. Niculae este mai aproape.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72010099

Cam atat pe la noi. Pup la toaate

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Pupam copilasi scumpi si mame frumoase! Si le dorim o saptamana minunata!

Noi avem o fetita tare morocanoasa azi. Si azi noapte, la ora 1 s-a trezit si s-a mai culcat la ora 3. Greu. Poate ii apar ceva dinti, pentru ca altfel nu ar avea de ce sa se trezeasca. Mititica.

Sanatate copilasilor bolnavi.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna mamici si copilasi dulci.
Nu am apucat sa va citesc da imi iau revansa dupa ce pleaca musafiri.
Io tot cu socri , ma simt asa bine.Soacra mea gateste super.

Ultima noutate e ca ne am inmultit familionu.Nuuuuu nu e bebeeeeee.E un pui mic de papagal dulce foc.Inisa cum la vazut i a zis pis pis KIKO KIKO .
Asa ca ia ramas numele Kiko.E cumintel si papa bine (io tot la papa ma gandesc na paranoia din mini).Sa imi traiasca Kiko

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Laureta sa-ti traiasca KIKO-KIKO

Alus frumoasa saniuta, va doresca sa aveti si zapada si distractie frumoasa la derdelus. Se gaseste si la noi Actimel dar lui Bia nu-i place. De fapt ei nu-i place laptele deloc, pap doar iaurt iar branza e ascunsa bine prin sandvisuri sau budinci.
Si eu imi tot bat capul cu ce sa ii iau Biei cadou. Am vorbit cu sotul si am zis sa ii luam un calut balansoar (ca tot ii place ei sa se bataie cu scaunelul) dar as fi vrut si un joc logic sa invete sa faca ceva.

In sfarsit a dat roade tratamentul anti raceala. Bia nu mai are muci si sper sa fie asa toata iarna. Aseara domnisoana nu avea chef sa doarma, gasea tot felul de motive sa se dea jos din pat. Pana la urma i s-a pus pata sa doarma cu scaunelul pe care l-am pus langa pat.

Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Bun Venit KiKo-KiKo!,Laureta,aveti grija ce vorbiti pe langa Kiko...sa nu va dea de gol,mey!...si tu cu gandul la papa?...si eu,da' macar tu arati super!...ooof-mama-mama!

Nico,ce mult ma bucur ca scumpetea ta mica,Bia e sanatoasa! pupa mama pe ea de dulce!

Alus,frumoasa saniuta-sa aveti parte de zapezi frumoase sa va bucurati de ea!

Ioana,pupam Rebecutza maraicioasa,sa-i treaca repede ce-o avea...bietii pui,ce-i mai necajesc dintisorii astia...

Irinusha,petrecere frumoasa la nunta si "casa de piatra" prietenei tale si nasicii lui Cris!Tin pumnii sa iasa analizele bune!

Cristina,ma bucur mult ca Amy este bine si papa si doarme ok...sa fie tot asa,in urmatorii 100 de ani...Cat despre cadou..si noi ne batem capul...noi i-am luat deja o tricicleta care are si suport de balansoar pentru casa,dar nici n-o baga in seama...e doar o mobila pe care o ocoleste prin casa...si cat l-am batut la cap pe tati sa o ia...Ne-am gandit la o tablita magnetica...sa vedem si alte jucarele...lui ii plac masinutele,deci va avea cu siguranta o masinuta sub pom...iar de dulciuri...ce sa zic,nu-i plac,prefera muraturile...hihihi

Piatra Lunii,succes la tricotat si ...scrie-ne mai des...mai ales pentru noi astea mai recent venite care nu te cunoastem asa bine!lui Ingrid!

Carmen
pe piciorusul lui Iustin...cum a fost la sfintirea apartamnetului?

Lauraa,cred ca afost tare fain la plimbatul lanternelor...si la noi in Sibiu se obisnuieste ,mai ales in scolile unde se invata germana,sa se faca "Serbarea Lampioanelor"...copiii pregatesc cu manutzele lor lampioanele si apoi le plimba si se termina totul cu o serbare-poezii,povesti,incununata cu prajiturele si suc.Probabil e o mostenire a sasilor care au trait( ca sunt din ce in ce mai putini) pe aici.Oricum nu stiam ca e legat de Sf,Martin.

Fetelor,azi a dormit voinicul meu pana la ora 10! Nu-mi venea sa cred cand am deschis ochii,cat e ceasul...de obicei se trezeste la 7...da' si eu ce obosita tre' sa fi fost daca am dormit bustean deodata cu el....Noi suntem bine si facem "nazdravanii" mici...arunca obiecte utile dupa canapea...si mai scoate-le nene!...in rest,mishuna prin casa,neobosit...muta lucruri de colo-colo si ramane blocat cand aude muzica de la....METEO..(bineinteles si la reclame)...Sunt frustrata ca nu inteleg de loc ce zice...(de exemplu: "coi-coi","cat",bet","det","bab")...No...cam atat...
toata suflarea,cu mic cu mare!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Liniste si pace
Azi avem alte treburi s au pus termopane,nu ma gandeam ca se va face asa mizerie.

Kiki-Kiko e asa mic de nici pe bara de sus nu poate urca , dar in schimb e inebunit de catzarare e numai catzarat cu capu in jos

Irinusha distractie placuta la nunta si sa dansezi mey

madutza scumpa de tine iarasi bolnavioara Mariuca oooof.Pupici la printzesa sa i treaca repede

Diana cum e cu burtica si greturile ?

mephala cred ca un nr mai par ela pampers ar rezolva problema.Cum mai e piciorusul lui Iustin?

alina costin imi pare rau pentru puiu mic, e greu cu pui bolnaviori.Pupici

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Cius lasa mami ca nici eu nu inteleg tot ce zice Bia. E ceva cu pam-pam cu care eu nu fac nici o legatura. Si mai sunt si altele da asta mi-a venit acum in minte.
Unele le mai inteleg. Aseara fugea prin casa si zicea "un cali cali" adica sa nu o incalt. Da trebuie sa fiu atenta ca mai zice "cali cali" sau "cai cai" la scaunel pentru ca ii spun mereu ai grija sa nu cazi.
Aseara am facut-o papagal pentru ca incerca sa repete dupa noi si a zis si ea "pagaiule" si la portocala "patagala".

Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput