Mamici de martie-aprilie 2006(24)
Raspunsuri - Pagina 9
Polixeni spune:
Tcelen-imi pare rau sa aud astfel de vesti dar fi tare!Noi ne gandim la tine si nu uita Dumnezeu si Maicuta Domnului sunt alaturi de toti copilashii si toate mamicile.Sunt sigura ca totul va fi bine!Odihneste-te cat poti de mult!Multa sanatate iti doresc!
Fetelor am alta intrebare...mie imi cam cade parul
.Sa fie de la sarcina? De vopsit nu mi l-am mai vopsit de cand am ramas insarcinata (desi ma cam bate gandul-adica suvite sa-mi fac).Mai fac masti cu galbenus de ou,ulei de masline si balsam dar totusi imi cade destul de mult.Ce sa fac?De tuns nu prea imi vine sa-l tund....
Pupicei
Poli
ama_kaly spune:
Dintre fetele care ati facut eco 3d sau care stiti,spuneti-mi si mie daca eco 3d se face la fel ca si cea 2d adica daca tot la fel iti pune ceva pe burtica..
e acelasi tip de aparat numai ca e mai performant?ca eu una asa-mi imaginez..
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio
15+ si
din burtik
mamaariadna spune:
Tina, borsul se numeste Brottrunk, si se gaseste bio (organic) si foarte gustos (eu beau zilnic) la DM si cred ca si la Müller.
Ariadna
aida_o spune:
Am gasit un www.babycenter.com/general/pregnancy/1290794.html?ccRelLink=&url=%2Fcalendar%2Findex&xTopic=fetaldevelopment&bus=content" target="_blank">tabel cu dimensiunea si greutatea lui bebe, corespunzatoare fiecarei saptamini de sarcina. Evident, este o medie; nu toate sarcinile si toti puii sunt de aceeasi dimensiune/greutate
15+
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze
Tina_Welsh spune:
Aidutza te bat la fundul gol!Daca te uiti pe prima pagina la linkuri utile ai sa gasesti si masurile lui bebe!De-aia am facut ditamai listutza!![]()
![]()
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea
aida_o spune:
Tina, bate-ma ca n-am vazut 
Da' linkul asta il ai? www.babycenter.com/pregnancy/fetaldevelopment/index" target="_blank">http://www.babycenter.com/pregnancy/fetaldevelopment/index
15+
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze
Laura Ioana spune:
Delia, Kim va multumesc pentru gandurile bune! Sa dea Dumnezeu sa avem toate numai copilasi sanatosi si frumosi!
Delia de unde simteai tu ca am fetita? Si de ce nu mi-ai spus ca sa ma linistesti?
I-ai pus gand rau fetii mele
?
Avem 12
si 16
Fetitele castiga teren!
Va place noua mea semnatura?
Aaa si sa va spun si ce nume-i pun printzesei mele (daca nu ma razgandesc pana atunci
): ANASTASIA.
Laura
20+ 
Puiutul meu
Lady_Hawk spune:
Buna dimineata
si o saptamana ...buuuuuuuuuna tuturor!!!!
tcelen imi pare rau ca treci prin asa ceva...eu stiu care este sentimentul ca tot pentru asa ceva am stat internata in spital...stai linistita in patut si o sa vezi ca totul o sa fie bine.
Laura Ioana felicitari pentru fititza...sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!!
ama_kali felicitari pentru bebe miscacios...io nici acu nu ma pot lauda cu asa ceva..uf uf uf...

Pentru restul fetelor care au avut parte de evenimente placute felicitari,pupici si sanatate tuturor!!!
PS:
zmuaaaaaah Tinutza bicoz iu ar saci a gud ticiar!(Luc at mai signaciure!
)
Io
17+ cu bebu_mic 
bebu_mic al nostru...
corinag spune:
Buna mamici,
Am intrat sa va salut si sa va doresc o saptamana usoara!
Tcelen totul va fi bine dar va tb sa stai linistita si sa nu faci efort asa cum iti spun dri.
L-am simtit si eu pe bb!Mai ales cand stau putin aplecata in fata la tastatura, si in talie am un pantalon mai strans:inca nu am trecut la haine ptr burtici desi m-am ingrasat 2 kg
.Deh, pofta de gogosi cu gem de visine e de vina!Eu si Ilincane certam pe ele.
Am si eu un motiv de ingrijorare:saptamana asta tb sa merg cu Ilinca la vaccinul de 2 ani jumate ,pe care l-am cam amanat si am emotii:cu ea am avut ceva patanii la vaccinul de 2 luni.
Saptamana viitoare fac inca o eco de morfologie fetala si apoi triplul testul.
Multa sanatate si pupici.
Corina ,bb Ilinca 01.03.2003 si bb din burtica 12+sapt
Ilinca mea
Pispirica spune:
Neata fetelor!
Revin dupa mai bine de o saptamana de absenta, asa ca s-ar putea sa ma intind rau. Scuze inca de la inceput. Am avut asa niste zile pline, ca sincer n-am avut timp de mai nimik. V-am citit, printre picaturi, dar n-am apucat sa si raspund.
Am avut ceva peripetii, inca de week-end-ul trecut. Am fost la o nunta si a fost destul de bine. Insa duminica cand am plecat spre Bucuresti, am mai mers pe la niste rude in vizita si dragul meu bunic mi-a prins 2 bucati degetele mana dreapta la usa de la masina. Nu ma intrebati cum, dar am zis ca moooooor! 

Norocul meu ca nu a trantit usa prea tare si arams intredeschisa peste degetelele mele. Toata lumea din masina tipa la bunica-miu sa deschida usa si el n-auzea ca e cam surd. M-a bufnit plansul instantaneu dar bunicu saracu nu s-a prins ca mi-a prins degetele. Toti din masina tipau la el si el saracu il intreba pe sotu care mai e treaba pe la Bucuresti. Ca in filmele cu prosti. Acu rad cand imi aduc aminte, dar atunci am zis ca mor. Si uite asa am plecat cu 2 carnaciori in loc de degete acasa. Bunicu nici acum nu stie
Bine ca n-am plecat cu ele adunate de pe jos in vreo batista.
Si cateva zile nu prea mi-a ars sa fac ceva cu degetele. Asta e a trecut...
Iar joi seara am primit un picior in burta de am vazut stele verzi. M-am bucurat nespus, insa apoi mi s-a intarit rau de tot burta. Si cum citisem pe la voi ca astea ar fi contractiile, am tras concluzia ca asta am patit si eu. Arata destul de ciudat burtica, se intarea si se umfla ba intr-o parte ba intr-alta. Am luat no spa si dupa vreo 2 zile, adica pe sambata seara nu s-a mai intamplat nimik. N-am mai avut contractii. Si uneori bamboocel da mai tare din picioare, dar in general simt mai mult o zbantuiala mica. Eu zic ca joaca fotbal, iar tati zice ca da cu tocul. Vom vedea cat de curand cine are dreptate.
Felicitari fetelor care au aflat sexul bebeilor. Bun venit fetelor noi.
Va pupicesc pe toate si va doresc o saptamana cat mai usoara.
Anamaria 19+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album