Mamici de martie-aprilie 2006(24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tina nu va purta underwear????!!!!! Merge cu ? Aoooleeeeuuu, pai daca bate vreun vant si, mai ales, daca e rece vantul ala? Noroc bun ca bebe e pe drum

Laura 20+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Laura Ioana am programare pentru maine la medlife la ora 14.10.Dar nu stim inca dak mergem sau amanam programarea pentru ca tati nu ne lasa sub nici un chip sa mergem fara el si nu se stie inca dak va putea veni..eu sper sa poata ca tare as vrea sa merg,dar dak nu asta e,mai amanam putin! Am hotarat sa mergem acum la medlife ca e mai ieftin si o sa mergem mai inkolo pe la 20sapt la CMU cand ne va putea spune mai multe la un dr mai bun!Acum asteptam sa mai miste bebe..tati ma intreaba mereu:"a mai miscat?" dar i-am explikt k la inceput nu mishca atat de des..De abia asteptam si noi sa ne spuna ce putza avem curiozitatea e maaaare! sotul tau si-a revenit? cand incepeti sa cumparati hainutze roz?
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio15+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Laura Ioana, hahhahahah el zice ca kiltul este foarte greu si nu il zboara vantul.Ce e drept au si o chestie din fier care atarna in fata!felicitari pentru Uite aici: http://www.dunedinscottish.com/images/webstore/kilt&pc.jpg
Nshirofelicitari pentru ca am si uitat.Eram asa de socata de raspunsul pe care mi l-a dat cu kiltul de nu stiam ce sa mai zic!
BitaB si tie felicitari de asmenea si cand va hotarati asupra unui nume sa imi spui!
Ama_kaly felicitari pentru miscarile lui bebe!Daca checul ti se pare bun atunci e bun!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ama Kaly, inca nu si-a revenit, mai vedem cand vine acasa (e plecat la tenis de masa),; il luam prin invaluire, cu fata lui tata, fetele lui tata (eu si fetita), asa din aproape, in aproape.

Tina mercic de felicitari! Ce fain e sa vad in dreptul numelui meu. E super interesant costumul cu kilt de ginerica! Si vad ca are un lacat in fatza sau ce e acolo? Pai, ce mai pazeste? Secretul a fost dezvaluit

Laura 20+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LauraIoanasimteam eu ca ai fetita.....felicitari si se pare ca daca Tina are baiat am concurenta la furat de fetite.Nu-ti fa probleme cu tati,cand o sa-si vada printesa o sa se topeasca oricum,am auzit de atatea cazuri cand tati vreau baieti neaparat si la urma au fost niste tatici foarte buni si protectivi pentru printesele lor.

Tinuta,dac ai baiat si ne aliem la furat,prima furata este a mea,ca altfel nu ma joc

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img][/url] bebele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Delia21, ok.Prima fetita furata e a ta!Semnatura e foarte buna insa ai uitat 2 lucruri.SA pui ghilemele "dupa = sterge [/img]-ul ala si pune ghilimele si ] dupa .png.Iar [,/,url,]il pui dupa ce ai scris bebele meu!Hai ca o sa iti iasa bine next time!
bebele meu

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Cine spunea de memorie slaba?eu nu mai stiam azi daca mi-am luat sau nu pastiluta azi(materna) evident k n-o luasem,dar tineam minte de ieri si eu ziceam k am luat-o..abia acum am realizat,n-are nimik k am luat-o asa tarziu,nu?Delia si Tina vad ca voi v-ati aliat sa furati fetitze a?daca voi furati fetite,eu va fur baieteii Inca ma mai oftik k n-am burtik de ce nu progreseaza k mai avem caeva zile si intram in 4 luni.. nu-mi fac pb k ar fi ceva in neregula k am vazut la eco k bebe e perfect sanatos,dar pur si simplu vreau si eu burtik!si toata lumea care se mira ca nu se vede nimik e atat de enervanta
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio15+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Tina,mersi mult de ajutor,dar....nu prea ma pricep si imi storc creerasi ce si cum,dar decat deloc este bine si asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

LauraIoana, suntem intr-o echipa, sa-ti creasca fetita mare si sanatoasa! Mergem impreuna la cumparaturi?

Lili, m-am uitat pe site, interesant, nu o cunosc pe verisoara ta, suntem f multi romani pe aici, dar nu se stie niciodata.

Tina, faina faza cu underwear, o sa fie o nunta cu haz, sa ne trimiti poze!

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Am uitat, Lili, ti-am vazut pozele, ai si tu ceva burtica!

La multi ani, Ioana22!

18+ 96%

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput