Mamici de martie-aprilie 2006(24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Tina, sanatate! Si sa stii ca checul a iesit delicios! Multumesc pentru reteta!

Kim, felicitari pentru printesica si pentru burtica frumoasa!

Tcelen, imi pare tare rau sa aud prin ce ai trecut! Multa, multa sanatate si sa reusesti sa tii sarcina cat mai mult!
Sa stii ca eu imi aduc aminte ca la sarcina trecuta, existand la mine un risc de nastere prematura, l-am intrebat pe medicul meu cam de la ce saptamana se poate naste un bebe cu sanse mari nu numai de supravietuire, ci si cu sanse mari sa fie sanatos.
El mi-a zis ca de obicei, bebeii nascuti dupa 32 saptamani de sarcina (dupa UM) nu prea au probleme (binenteles presupunand ca pana atunci s-au dezvoltat normal). De fapt chiar dupa 28 saptamani (dupa UM) n-au sanse rele, exista insa riscul sa aiba ceva probleme cu ochii sau plamanii, ca astea sunt ultumele organe care se dezvolta.

Eu pot spune ca primul meu pui a venit pe lume la 35 saptamani, avea deja 3 kg si era asa bine dezvoltat ca nu a avut nevoie de nici o ingrijire speciala, l-am putut lua imediat cu mine in salon.

Asa ca chestii de senzatie, doctorul povestea ca in Germania bebelul cu cea mai mica greutate la nastere care a supravietuit avea 370 grame , iar sanse de supravietuire (chiar daca putine) pot avea de la 24 saptamani.

Desigur insa ca cel mai bine si de dorit e o sarcina dusa pana la capat fara problema!

Numai bine la toate gravidutele si o duminica frumoasa,
Ariadna, 23 fara o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

pliz pliz, uned imi fac si io 3D dupa 17 noiembrie? Ca la nr. pt. programari de mi l;-a dat doctorul nu raspunde nimeeni :(((((((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

'Neata buna!

Ioana_22 sa cresti mare si frumoasa !
Celorlalte o zi frumoasa si nu tare friguroasa.

Pupici
Liliana 17+
File din povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BitaB spune:

Buna dimineata fetelor,

Am primit PM de la Tina ..nu am mai scris de mult dar sunt cu ochii pe voi de cate ori pot. De la servici nu mai pot intra ca sta sefa cu ochii pe mine...acasa merge conexiunea f. prost iar seara cand ajung sunt franta ca mi se intampla sa mai adorm si imbracata ..dar din cand in cand mai trag cu ochiul pe la voi si va citesc repede-repede.
Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuza....noi avem o fetiza, spital Elias, dr. Tutunaru

Va pup pe toate

Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Neaza burtici!
Delia21 o sa fie fain!Ma bucur ca iti surade ideea!Oricum am zis ca daca e fata ne incuscrim iar daca si-al meu e baiat vedem noi ce facem!!NE aliem la furat fetitze!
Nshiro ce tare ai fost cu faza cu underwear!HAHAHHA!Dar acum ca sa iti dau un raspuns...Nu stiu...stai sa il intreb...deci am aflat si sunt !Raspunsul este NU!Bine ca ai intrebat tu ca mie prin cap nici nu imi trecea sa il intreb!!Ai grija cum conduci!Te
Mamaariadna ma bucur ca ti-a placut checul!Eu astazi am sa il fac pentru a 4-oara!Voiam sa te mai intreb ceva..parca tu ai zis cum se numeste borsul in Germania nu?Ca am o amica acolo si nu stie.POti sa imi mai spui odata?
Luizax, eco 3D uite unde ne-a recomandat Dananita:CMU eco 3d costa 290 si eco morfologica 350 la care se adauga, daca vrei, inregistrare pe caseta ta video 20 + 3lei/poza
CMU Arcul de triumf, Str Clucerului nr 55 tel 2229226 sau 2229228-o recomand din toata inima pe dna dr Adela Dinu.Mai poti face la Medsana, la Sanador si in multe alte parti.Da-i un search pe google si pun pariu ca gasesti.Dar or sa te mai ajute fetele cu siguranta!
Va pup si va urez un WEEK-end placut!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Lili frumoase poze.Extraordinar de frumos unde stati voi..mai ales casutza langa rau!Sa va traisca bebe!Si voi sa fiti mereu asa de fericiti cum sunteti in poze!
La multi ani Ioana22 desi ea nu a mai intrat pe forum de mult timp!
Va pup!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Kim si Nshiro felicitari pentru fetize. Sa va creasca printzesucile mari si frumoase!

Tcelen stai cat mai cumintzica in pat si vei vedea ca va fi bine! Sa nu faci nici cel mai mic efort, roaga-i pe cei din familie sa te ajute, nu fa pe eroina

Fetelor, Delia, am fost ieri la eco, un drum foarte obositor pana la Iasi si inapoi la Piatra Neamt, dar care a meritat: bebe e foarte bine, dezvoltat normal pentru varsta sa (am uitat sa intreb ce greutate are si ce lungime) si e......fetitza Doctorul a zis asa: "are putza de fata" Sotul meu e si acum in stare de shoc, el era convins ca stie sa faca doar baieti. E parca in transa, dar il mai las un pic si dupa aia il iau la si la si la daca nu-si revine si sa se bucure!

Ioana22

Noe casa de piatra si felicitari pentru ziua de ieri!

Laura 20+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Laura Ioana FELICITARI pentru fetitza!!!sa-ti creasca mare,sanatoasa si frumoasa!!si pazeste-o de Delia! stiam eu ca o sa vii cu vesti bune si o sa-ti spuna si ce e bebitza!Bravo!Nshiro ce mama nu e mandra de bebelul ei?bineinteles ca sunt f f mandra si astept sa se vada si burtik sa fiu si mai mandra!!Poze cu mine o sa pun si eu,dar vroiam sa le pun pe cele de la cununia civila si tb sa le scanez!dar promit sa ma okup si de asta!felicitari si tie pentru fetitza!! sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumoasa! Ne bucuram pt tine ca esti mai bine,mamica vitezomana! Tina tu de cateva zile incoace o tot dai cu checul ala de m-ai facut si pe mine sa am permanent chec in casa! si tare bun mi se pare si mie cu toate ca e cumparat..Acum m-am lamurit si eu:a fost bebe nu mi s-a parut!acum asteptam alte "falfaieli"
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio15+ si din buritik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ama Kaly multumesc frumushel de urare Si normal ca o tin departe de Delia, care e pusa pe fapte rele Tu ce ai mai facut? Ai reusit sa te programezi la 3D? Astept sa ne dai si tu de veste despre bebe.

Mai da' sunteti culmea cu checul ala, ca pana la urma iau si eu reteta si-l fac

Laura 20+
Puiutul meu

Mergi la inceput