Mamici de martie-aprilie 2006(24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna fetelor!!!!
tcelen ce rau imi pare ca nu merge totul perfect prin cate treci si tu... dar ai grija de tine si asculta-ti medicul neaparat!!! stai in pat atata timp cat este nevoie si ai grija de fetita
tina daca a inceput sa curga este bine, macar iese afara si nu ramane in organism. poate ai noroc si scapi pana la nunta!!!
pupici si tie ca nelinistita mai esti! cu nervii am si eu cateodata asa, dar la mine se intoarce stomacul de nervi si cand mai ai intepaturi asa este bine sa te pui la repaus imediat. ai grija si tu de voi!!!
kim felicitari pt. fetita!!! frumoase pozicile.
july_g si eu cred ca ar trebui sa mai consulti un medic de incredere si sa nu te ingrijorezi, daca era ceva eu cred ca trebuia sa-ti spuna!!!
la mine este totul ok, dar ma deranjeaza ingrozitor stomacul
simt ca imi vine rau cand stau aplecata, trebuie mereu sa tin spatele drept sa nu apese pe el
fetelor va pupiciesc pe toate si o seara placuta

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

tcelen,
draga mea, stai linistita asa cum a zis si medicul, si o sa fie bine! singerarile la placenta joasa sunt "normale", sansele de a duce sarcina cu bine sunt mari! tot ce trebuie, e sa stai in pat! chiar medicul meu, care mi-a pus disgnosticul de placenta joasa, mi-a dat ca exemplu pe sotia lui, care a avut exact aceeasi problema. trebuie sa te menajezi, e extrem de important! nu gatit, nu curatenie, nimic!
e o idee excelenta sa ii explici baietelului ce se intimpla, in felul asta el va colabora cu tine si chiar iti va fi de mare ajutor. va fi chiar mindru de faptul ca el va fi "barbatul de baza" in casa, in lipsa sotului, o sa vezi.

intr-adevar, e posibil sa mai ai singerari, asa ca trebuie sa fii pregatita si sa porti un Always ceva. eu in permanenta port, desi acum nu mai am singerari. evident ca, imediat cum mi se pare ca se scurge ceva din mine, fug la toaleta, dar macar nu am shocul de a vedea singe curgind pe picioare. tot ce conteaza e ca placenta joasa nu inseamna ca pierzi sarcina, eu stiu ca asta e teama ta, dar sa stii ca multe femei ca noi duc sarcina la capat fara alte probleme (in afara singerarilor).
sper ca am reusit sa te mai linistesc, si sa te conving ca nu e de gluma cu odihna asta, nu degeaba spun medicii sa stai intinsa in pat. e pentru binele tau, dar si al lui bebe!
muah, si ai grija de tine

Tina, eu am avut exact o astfel de durere inainte de singerari, la ovarul sting, ca o intepatura. Stai si tu cumintica la pat, da? Hai ca o sa fie bine! Cit despre nervi, pai cum sa nu se acumuleze, dupa atita stress? A fost un hop, dar lasa ca iti aduni tu puterile si o sa iti revii, ca si in datile trecute. Tu esti o luptatoare, ai uitat? Un pupic si pentru tine Si sa stii ca si eu vreau sa simt sughituri, sau macar fluturasi sau balonase care se sparg, orice! Ma apropii de saptamina 16, asa ca imi cresc sperantele ca o sa am parte si eu in curind.

july_g,
eu zis sa nu-ti faci prea multe griji, cu toate suntem diferite si avem, deci, si dimensiuni diferite. asta nu inseamna ca e ceva in neregula cu bebe al tau. daca eu m-as fi luat dupa medici, acum as fi trebuit sa fiu in 17 saptamini, dar noroc ca mi-am notat cind a avut loc conceptia, si anume la abia 20 de zile dupa menstruatie! asa ca stiam ca sarcina mea e de fapt muuuult mai mica de 17 saptamini. si sa stii ca sigur m-as fi socat cind, la masurarea pliului nucal, medicul a zis ca bebe al meu are masurile corespunzatoare pentru 12 saptamini si 6 zile, in loc de 14 (cum ziceau medicii initial ca ar fi). eu i-am batut tot timpul la cap cu calcularea virstei sarcinii, le tot ziceam ca "oameni buni, dar eu stiu cind am conceput copilul, stiu ziua!" si ei ma luau cu calculele lor savante.
sa-ti mai spun ca virsta sarcinii, stabilita dupa ultima ecografie, e exact aceeasi cu cea pentru care ma tot bateam cu medicii de la inceputul sarcinii sa o recunoasca?

chiar si daca nu e vorba de o calculare eronata a virstei sarcinii iar tu nu stii ziua cind l-ai conceput pe bebe, tot nu trebuie sa intri in panica: am mai spus, nu avem toate aceleasi corpuri, aceleasi organisme, aceleasi dimensiuni. la unele fete a iesit mai mare decit virsta sarcinii, la altele mai mic; dar stai linistita, nu inseamna ca e ceva in neregula. iar daca medicul tau te-a mai chemat o data la eco, fii multumita pentru ca ai un medic responsabil, care prefera sa te verifice de mai multe ori decit sa te lase de izbeliste. stai linistita, ok?

Kim, mi-am adus aminte ce ziceai tu de chilotei. Eu nu mai pot purta alt model, in afara celor cu talie joasa. Ceilalti (eu le zic "parasute") nu ma atrag de nici un fel Zilele astea vreau sa merg sa-mi mai iau niste chilotei cu talie joasa, ma simt tare bine in ei.

15+

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Tcelen,stai cumintica in patuc atunci.Ma rog pentru tine si trebuie sa fie bine,o sa vezi.

aida.....sa-ti traisca fetita,si....uite asa nu mai trebuie sa trec oceanu....daca primiti cu furatu.
Tina,mersi mult mult de ajutor si o sa incerc din nou dar deocamdata nu am reusit sa fac nici o branza....si in legatura cu vizita in scotia sa stii ca imi surade ideea numai sa cresca bebitu sa fim si noi cavaleri cat de cat.Sa vezi ce dulci or sa fie astia micii cand se vor conversa ei in englezo-romana.O sa-i vorbesti si in romana,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Multumesc fetelor!Sunteti niste dragute! M-am linistit si am ajuns la aceeasi concluzie Aida_o. Ca e responsabil. Si dupa ce l-am injurat bine, mi-am revenit si mi-am cerut scuze, evident in gand!
Inca o data multumiri celor care m-au linistit.
Pupici
Iulia 12 si 6 zile sau 13 si 4.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/user/july_g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Multumesc tuturor pentru urari ... eu sper numai sa fie sanatoasa ...
tcelen, stai linistita in pat si nu mai face efort ... eu ma protejez asa de la inceputul sarcinii ca nu vreau sa am surprize si vad ca sotul ma sustine ...
Doctorul a zis ca era putin excited ... ii batea inima un pic cam repede ... credeti ca e ok?
Ma gandeam la Alexa Maria sau Alessia, sotului ii place Claudia ... ce ziceti?
Andreea 20 sapt. +

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

tcelen ai grija de tine si stai cumintica acolo in patut!!!noi suntem alaturi de tine si ai sa vezi k totul va fi bine!!te pupic si mult curaj si optimism sa gandesti pozitiv pentru bebe cu toate k e greu in momente ca astea..
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio15(fix) si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Multumesc la toate mamicile pt felicitari si aprecieri!

Tcelen, suntem alaturi de tine, o sa fie totul bine, numai ai grija mare de tine si de fetita!

Denisa, mai hai pe la noi ca nu suntem multe mamici de Canada...

Da, Aida, chilotei cu talie joasa si sa nu stranga, gasesti f faini la magazinele de maternitate Thyme.

July, nu cred ca tb sa-ti faci griji, sper sa te lumineze vreun medic si sa te linisteti de dragul lui bb.

Tina, mersi de carucior!!! Abia astept sa dau o tura cu el... Asa nerabdatoare ca azi am si cumparat patutul, salteaua si o comoda. Deci am rezolvat un caz important pt... linistea mea.

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by Delia21
aida.....sa-ti traisca fetita,si....uite asa nu mai trebuie sa trec oceanu....daca primiti cu furatu

Haha, mersi de felicitari, dar cred ca de fapt voiai s-o feliciti pe Kim eu inca nu stiu ce e bebe al meu (desi am visat ca e fetita, acum vreo 3 saptamini

15+

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Salutare burtici! Eu ma simt bine acum, nu ma mai doare spatele deloc, sper sa se fi eliminat pietrele sau nisipul sau ce-o fi fost si sa nu mai am astfel de surprize macar pana se naste bebe. Ieri am fost la controlul de 20 de saptamani, totul e ok cu domnisoara mea! . Deci e "pana la proba contrarie" cum s-a exprimat don doctor Haplea, care si-a mai spalat ieri din pacate aratandu-mi-o putin la 4D desi nu aveam programare pt 4D. Urmatorul control e pe 1 decembrie, deci peste 1 luna. Ieri am cam facut-o de oaie... Dupa spital m-am hotarat sa-mi vizitez o prietena intr-un oras vecin (la o ora pe autostrada). Vreme superba, eu intr-o stare euforica, la radio hit-urile MTV ale adolescentei mele (anii `90), autostrada libera (o autostrada superba, construita in mare parte pe deasupra ocenului) nu prea mi-am dat seama si am mers cu peste 120 la ora (desi nu sunt o vitezomana... dimpotriva!). Faza e ca imediat cum am cobori de pe highway se cere limitarea de viteza la 60... iar eu am intrat cu vreo 110.... si... surpriza! M-a trezit din visare un flash de la radar... Aici sunt niste amenzi usturatoare si pentru 5 km acolo depasiti. Iar eu am depasit cu 50!!!!!!!!! Acum stau cu frica in san daca vine amenda.... cat vine... offf. E prima data cand mi se intampla in trei ani. Promit sa fie si ultima! Seara am petrecut cu niste prieteni, care au gatit pt. noi fetele oua umplute, ciupercute cu maioneza, salata boeuf si icre... Nu pot sa spun ca sunt foarte talentati in ale bucatariei, dar a mers...

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Tina ce fain de tine ca ai gasit o gasca pe 40 de romani!!! Eu stau cam prost la capitolul asta, dar multumesc lui Dumnezeu ca mi-a daruit o familie minunata care suplineste cat de cat... Si mai e si messengerul si forumul... Cred ca si eu l-am simtit pe bebe sughitand si nu stiam ce aia! M-am cam speriat un pic... O intrebare asa mai indiscreta... sper sa nu te superi pe mine dar primul gand care mi-a venit cand ai zis ca tati o sa poarte kilt la nunta a fost daca o sa poarte si underwear...

TweetyGeo cum a fost la munte?

Delia si pe mine m-a impresionat povestea ta! Esti o luptatoare si copiii tai vor fi norocosi cu o asa mamica!

Zuzilici foarte frumose pozele! Si tu esti o mamica tare zambareata! Si mie mi se face destul de des rau de la nemancat. N-o fi vorba de o anemie? Si apropo de mancaruri, eu mi-am gatit vineri o fasole neagra prajita (am luat-o gata fiarta la conserva) cu buturele de porc si cu usturoi... . Al meu sot cand a vazut ca prajesc copitele alea (ca le-am cumparat gata fierte) a luat-o la fuga si a zis ca sunt o bestie ca pot manca asa ceva!!!!

Ama kaly se vede ca esti tare mandra de bebele tau. Cu tine nu ne pui pozici? Am inteles ca esti o mamica tare tanara. Felicitari pentru miscarile lu bebe! Eu am simtit-o prima data pe bebelina la +15 saptamani.

Cosmina bebe a miscat cu siguranta da poate nu ai fost tu atenta... sper sa fie totul ok.

Iris77, Felix 24 si Manu bine ati venit! Sarcina usoara si sa aveti bebei sanatosi si fremosi!

Andreea te astept cu informatii de la nasa. ma bucur ca nu ai uitat! eu am citit ca o alimentatie bogata in grasimi da elasticitate pielii si scade riscul aparitiei vergeturilor. Felicitari pentru miscarile bebitei! Conservatorul? Wow! La ce instrument canti? Sau ce specializare ai?

MP stai fara grija ca nu te uitam. Dar sa nu te culci pe-o ureche si sa nu mai vii macar din cand in cand sa ne spui ce fac bebe, Vladut... Ma bucur pentru tine ca esti rasfata de cavalerii tai. Al meu sot inca nu constientizeaza ca eu am bebe in burtica cred... daca nu-i spun eu sa-l mangaie pe bebe uita...

Laura cum a fost la 3D?????????

Adar ma bucur ca te-ai insanatosit!

Ioana22 Sa ai un bebe sanatos si sa iti aduca numai bucurii!

Serj fie ea cafeluta si jumate cu lapte tot super tare mi se pare! Brrrr! Nu stiam eu de ce in Italia in cafenele la cafea iti da si un pahar cu apa... Eu am avut nevoie de vreo 3 sa-mi revin! Bine ca nici nu prea ma omor cu cafeaua... Sa stii ca si eu am vise ciudate, adevarate filme horror. Chiar aseara am visat ceva cu gripa aviara.... stoluri multe de pasari care cadeau moarte peste oameni si apoi oamenii mureau si ei... Bucurestiul in carantina, lume moarta pe strazi... urat tare de tot! M-am trezit de vreo trei ori si tot de trei ori am reluat visul de unde ramasesem.... Pentru stomac incearca cu iaurt. Mie imi trece intotdeauna.

Dea si Kim felicitari pentru printesici iar tie Polixeni felicitari pentru baietel! Eu m-am ingrasat 6 kilograme in 20 de saptamani.

Aida super povestioara ta! Mi-a placut la nebunie. Mai zi-ne daca mai ai. La fel si site-urile care le postezi. Poate Tina pune link-urile pe prima pagina!

Tcelen imi pare nespus de rau pentru tine! Ne rugam sa sa te intareasca Dumnezeu, sa-ti dea niste nervi de otel, sa rezisti in pat pana la sfarsit iar bebelina sa cresca puternica si rezistenta. Sa nu mai stai la calculator, da-o incolo de munca, si cum a zis si Tina sa intri din cand in cand la apel sa ne spui doar ca esti bine si totul e OK. si multa sanatate si putere!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput