Mamici de martie-aprilie 2006(24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Buna dimineata si o saptamana excelenta tuturor!

Bine ai revenit Pispi,chiar ma intrebam la un moment dat pe unde umbli?

Laura Ioana,felicitari pentru minunea de fetita din burtica!!!Suntem din ce in ce mai multe....

Nshiro eu am terminat CMDO(compozitie,muzicologie,pedagogie muzicala) si am facut canto clasic(de mi-a iesit pe nas),iar acum cant toata ziua prin casa si constat ca bebitei ii place.Muzica clasica.

Sper sa avem o super-saptamana impreuna(si separat),Tcelen sa-si revina iar miscaciosii nostri iubiti sa creasca si sa ne mareasca burticile.Poate apar si ceva dungi.(linea negra)

ANDREEA GEORGIANA +19 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Mie nu-mi raspunde nimeni?fetele care ati facut 3d..se face la fel ca si o eco normala??adik tot la fel iti pune ceva pe burta?spuneti-mi si mie!!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio15+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andan spune:

Buna dimineata burtici

Am aparut si eu la apel cu vesti din week-end: in sfarsit l-am simtit si eu pe bb pupe-l mama tot sambata dimineata in timp ce ma gandeam daca sa ma ridic sau nu din pat. Ce sa va mai spun ca mi-a dat bb imboldul necesar si dupa aceea toata ziua am robotit prin bucatarie la facut mancare si clatite . Saptamana asta nu am sefi asa ca sper sa am mai mult timp sa stau pe aici. tuturor

TCELEN, stai linistita la patut si nu iti fa griji - suntem toate alaturi de tine.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lady Hawk, Andreea Georgiana 'tzam fain. Sa fie sanatosi si bebeii vostri

Da Andreea, s-ar parea ca sunt tot mai multe fetize

Ama Kaly si la 3D tot pe burtica iti face cu o chestie de aia, dar cica este eco 3D si intravaginal. Mie nu stiu sigur daca mi-a facut eco 3D sau 2D, ptc parca nu se vedea imaginea asa clara cum stiam eu de pe caseta nashei mele. Si pe CD-ul pe care mi l-a dat degeaba ma uit ca nu prea intzeleg mare lucru, din cauza ca mergea prea repede pe burtica mea cu shmecheria aia

Laura 20+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Fetelor, am o mare problema: pana acum, la spalare, daca bagam un degetel acolo, nu simteam nimic, iar medicul imi spunea mereu ca e OK ca am colul lung si inchis. Azi insa, am facut din nou acest lucru, si am atins uterul...si m-am speriat foarte tare...nu stiu ce sa fac, la dr. abia la 16,00 ajung...a mai patit cineva asa ceva?????
Va rog, spuneti-mi si mie de ce a coborat uterul meu......

adar

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

andan deci bebiku` tau a miscat la 18+ ( felicitari!!! ) ca io ma panikasem ca nu l-am simtit pana acum...noa..mai astept!...rabdare fara...!!!!!

Io17+ cu bebu_mic

bebu_mic al nostru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adar habar nu am ce s-a intamplat, ce ar putea fi Mai ai un pic de rabdarica si vezi ce-ti spune dr la control. Pana atunci incearca sa nu faci efort, sa nu te obosesti. Iti tin pumnii sa fii bine si sa ne dai vesti cat mai repede

Laura 20+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Laura - sper din suflet sa fie bine...iti multumesc de incurajari...
Eu abia maine va pot spune ce si cum, dar sper din adancul inimii sa fie bine...prea mult am dorit acest copil...prea am ascultat tot ce ni s-a spus, si n-am facut nici un fel de prostioare....oh, Doamne, sper sa fie bine...
Iar voua va doresc sa nu treceti prin momente ca asta...
Ma gandeam ca poate a mai patit cineva sa si ma poate ajuta cu un sfat...dar...
Va sarut,
adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Da Aida il am si pe-ala!!Sac!E la linkul cu greutatea lu' bebe!
Laura Ioana frumos nume!
Lady_Hawk !Semnatura e mumoasa lau!
Corinag felicitari pentru miscarile lui bebe!
Pispirica..apai tu numai de peripetii esti buna.Cat despre faza cu bunicu am ras cu lacrimi!Sa imi fie cu iertare..ca ma gandesc ce durere era pe sufletul tau..dar povestea zici ca e una din I.L.Caragiale!Bine ai revenit!Felicitari pentru miscarile lui bebe si degetelele tale care sunt precum cabanosii!
Ama_Kaly eu nu am facut 3D...si nici nu am sa fac..asa ca nu stiu ce sa iti raspund!
Andan felicitari pentru miscarile lui bebitza!
Adar scumpa linisteste-te.Poate ca nu e nimic grav.Ai grija...deja sarcina e mare si nu prea mai ai tu voie sa stai pe vine si sa te speli acolo..!Eu zic sa stai cumintica in pat pana ajuni la control!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput

Of, Tinuto...de-ar fi asa usor...
Abia astept sa ajung la doctor...si, sa nu ma intelegi gresit, nu fac chestia aia cu spalatu acolo frecvent, dar ma apuca pe mine inteligentele cand nici nu te astepti...ca azi dimineata de exemplu...am vrut eu sa vad daca mai e colul "lung si inchis" cum zicea nenea dr. Ca faza e ca ma si doare si burtica si spatele, ca altfel nu cred ca m-ar fi palit medicina peste urechi, dar acu, ca am vazut cum stam, am un nod in gat si un morcovel altundeva de nu stiu ce sa mai fac...
Eu inca sunt la servici, am de facut ceva tare simpatic..." Norme individuale de protectia muncii" pe fiecare post...e exact ce-mi doream sa fac azi...
Tu cum te mai simti, esti OK...placenta ta e bine acum???

Mergi la inceput