Mamici de martie-aprilie 2006(24)
Raspunsuri - Pagina 11
andan spune:
LADY_HAWK, stai mama linistita si nu te panica! Bebeii nostri sunt mai finuti si mai atenti cu mamicile lor - nu le iau in suturi chiar asa din prima
, asa ca asteapta linistita ca iti vine randul.
ADAR nu te stresa ca stii bine ca nu ii face bine la bb. Mai ai putin si mergi la medic asa ca vei afla in curand daca e vreo problema - dar sunt sigura ca nu e nimic grav.
18+
cypocs spune:
salut.Sunt o mamica de mai 2006 , dar va urmaresc de ceva timp
Am acelasi doctor ca Tcelen si acelasi diagnostic , desi stiu ca e cam devreme pt asta.Tcelen , sper din tot sufletul sa fie bine.Eu am reusit prima sarcina sa o duc pana la 34 sptamani si a fost bine:baietel 2600gr, apgar 9, dar sa stii ca la pat.Acum la a2-a sarcina acelasi diagnostic ...acelasi pat.
Alia13+
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by andan
LADY_HAWK, stai mama linistita si nu te panica! Bebeii nostri sunt mai finuti si mai atenti cu mamicile lor - nu le iau in suturi chiar asa din prima, asa ca asteapta linistita ca iti vine randul.
18+
andan sa inteleg ca ai nostri is bebi de mame steliste si d-aia is mai finescovici asea???
Io
cu bebu_mic
bebu_mic al nostru...
Tina_Welsh spune:
Adar..despre placenta mea..doar Dumnezeu stie...astia nu mi-au mai zis nimic.Nici la control nu m-au mai luat..si uite asa..stau acasa si ma perpelesc...bebe nu misca prea des..lucru care iar ma face sa ma dau cu capul de pereti..dar sper sa fie totul ok.AM zis ca macar acum inainte de nunta cu 2 zile sa nu ma stresez!Te
si succes!Da-mi de veste cand ajungi acasica si spune-mi ce-a zis nenea doctoru(in afara de faptul ca te mananca in fund sa faci lucru care nu trebuiesc facute si sa te ingrijorezi pentru lucruri care nu trebuie)!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea
dianad spune:
ADAR, stai linistita! In primul rand, nu cred ca ce atingeai era colul. Eu a trebuit multe saptamani sa-mi pun intravaginal Utrogestan si niciodata nu reuseam, oricat incercam, sa le introduc pana la col! Vaginul este lung, iar colul este o zona fosrte sensibila care sangereaza, la orice femeie, la cea mai mica atingere; daca vaginul nu ar fi lung, am sangera dupa fiecare contact sexual. Astept sa ne dai vesti!Eu stiu de multa vreme ca, la o femeie sanatoasa, spalaturile intravaginale nu sunt bune pt. ca distrug flora specifica zonei. TCELEN, cred ca deja sangerarea ti s-a oprit-semnul este schimbarea de culoare a sangelui de la rosu deschis la maro (sangele maro este sange vechi care abia acum se scurge din vagin, mi-a spus doctorita de garda cand am fost internata). Ce nu am inteles este de ce nu te-au internat. Ce tratament urmezi? Eu in spital am stat cu perfuzii cu gynipral, no-spa injectabil si utrogestan caci era sarcina la 14-15 saptamani. Acasa iau pastile de no-spa si gynipral, magne B6 si biomarin plus. Si bineinteles, sunt in concediu medical.TINA, m-am speriat cand am auzit ca ai probleme si trebuie sa iei antibiotice! mai ales ca, la 2-3 saptamani distanta, te urmez: ai avut sangerari de la placenta joasa, hopa si eu, ai avut senzatia ca nu mai poti sa respiri, la fel si eu. Draga mea, ai grija de tine, ca-ti calc pe urme!DianaD 17+
cypocs spune:
TINA, si baietelul meu la prima sarcina misca foarte putin , trebuia sa-l inghiontesc cu mana si mai zicea cate ceva .Dupa ce l-am nascut am vazut ca era foarte somnoros si chiar din primele saptamani dormea toata noaptea!!!dormea 22 ore .Acum are 5 ani si e o frumusete.Trebuia sa-i dau sa pape prin somn.
Tcelen,eu am stat internata la acelasi doctor ca tine o luna.Nu au absolut nimic in spital.Ba am luat eu de la farmacie papaverina pt niste paciente de acolo pt ca mi-era mila de cat tipau .Acolo doar inebunesti pt ca vezi cum avorteaza altele si te inspaimanti.
Alia13+
cypocs spune:
Tina, si eu am sa inebunesc cu acelasi diagnostic ca tine , placenta jos inserata
PT ce e gynipral?
Alia13+
andan spune:
LADY_HAWK, na vezi ca ai gasit tu explicatia! Desi la mamici al caror idol in copilarie a fost Lacatus (nu ca s-ar fi schimbat prea mult situatia intre timp) numai la bebici "finescovici" nu te-ai astepta!
mamica stelista si BB ros-albastru
18+
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by andan
LADY_HAWK, na vezi ca ai gasit tu explicatia! Desi la mamici al caror idol in copilarie a fost Lacatus (nu ca s-ar fi schimbat prea mult situatia intre timp) numai la bebici "finescovici" nu te-ai astepta!18+
andan acum spun Slava Domnului ca n-am fost fan...BUMBESCU
!!!!hahahahaha....Io
17+ cu bebu_mic
bebu_mic al nostru...
Qamar spune:
salutare fetelor,
Laura Ioana= merci mult pentru urari 
imi pare rau ca nu am mai scris nimic pana acum, dar sambata am avut marele eveniment -adica nunta- pe care am organizat-o eu si sotul, cu niste ajutor pretios din partea unui domn wedding planner de milioane
urmeaza si poze, de indata ce le obtinem si noiinsa ceea ce e mai important- saptamana trecuta am fost la controlul de 20 de saptamani si am aflat ca e FETITA
nu pot sa spun decat ca sunt(em) foarte bucuroasa(rosi) si ca acum ne stressam cu tot felu' de prenume (o varianta ar fi Anne- ce parere aveti?)
o sa revin cu mai multe detalii, caci acu' trebuie planificata saptamana de miere, probabil undeva la cote inalte
va pup,
cu drag
Noe
21+
I live on love street...