Mamici de martie-aprilie 2006(24)
Raspunsuri - Pagina 12
aileana spune:
Dragi mamici cu burtici,
Am o veste absolut extraordinara: avem un BAIETZEEEELLLL!!!!!

![]()
![]()
![]()
![]()
Am fost sambata la 4D impreuna cu tati si am fost absolut extaziati. Bebe al nostru este perfect sanatos si mai mult decat normal dezvoltat: la 21w1d avea 468 grame si nu a vrut sa fie masurat sub nici o forma, dar este maricel si frumos. Are o mutrishoara simpatica si e carn, absolut superb.
Asa ca ne-am indragostit amandoi de copilul nostru, eu parca sunt si mai constienta de ce mi se intampla, pentru ca pana acum parca nu-mi venea sa cred.
Sunt convinsa ca toate mamicile stiu ce sentimente ne-au napadit, dar parca tot simt nevoia sa spun si sa explic, emotia ma inunda si imi dau lacrimile cand ma gandesc ca in fiecare clipa in burtica MEA doarme, mananca sau se joaca fiinta aceea care sambata parca vroia sa ne strige pe nume, cu moaca dulce si carna, cu manutze si piciorushe parca desprinse din poveste.
N-am crezut ca o sa devin atat de sentimentala, sensibila si tandra in fiecare moment din zi si cand ma uit seara la omul de langa mine, cu care am zamislit ingerashul din burtica, imi vine sa cred ca o fericire mai mare decat aceasta nici nu poate exista.
Asa ca va doresc, dragi mamici, sa savurati aceasta perioada de care ne vom aminti toata viata, sa aveti grija de puii vostri incepand cu a avea grija de VOI.
Sunt convinsa ca suntem cele mai fericite fiinte din lume in momentul asta.
Va pup pe toate si promit sa intru pe forum mai des.
Ileana
21+ si 

Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get
dananita spune:
Salutare fetelor!
Aileana felicitari pentru baietel!
Felicitari tuturor celor care au aflat ce au si multa sanatate celor cu problemutze! Imi pare rau pentru faptul ca timpul si conexiunea la internet nu-mi permit sa va raspund la fiecare in parte.
N-am mai intrat de sapt trecuta, tot in CM sunt si toata lumea credea ca o sa ma plictisesc, insa nu este asa.
Duminica am avut o contractie foarte dureroasa
si drept urmare acum iau Gynipral 3/zi, nospa 3/zi, 1 magneB6/zi. Trebuie sa stau cat mai mult in pat, ceea ce-mi e aproape imposibil, dar macar nu ies din casa.
Va pup cu drag pe toate si stati linistite, sunt sub atenta supraveghere medicala
prietenii stiu de ce
pe curand!
Dana & Alexandru 
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
dianad spune:
DANANITA, luam cam aceleasi medicamente. Tu ai reusit sa iei ceva compensat? Dupa gynipral iti creste pulsul?DianaD 17+
Delia21 spune:
pupicesc si eu fetele-burticoasele la inceput de saptamana.
Andan,felicitari pentru bebitu miscator!Abia cand incepe sa miste iti dai seama ca intradevar ai un puiut de om care se dezvolta in trupul tau si nu esti singura nici macar pentru o clipa.Tina,unde esti,ce faci?Ce ne mai spui de bebi tau mic?[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
danielaneda spune:
Buna burtici!
Ei bine m-am intors din concediu
si am reusit sa citesc foarte putin din ce ati mai scris voi.
Sper sa fitzi bine sanatoase si sarcina sa decurga bine.
Felicitari pentru mamicile care au aflat ce sex au bebeii , dar si celor care au avut parte de primele miscari!
Pentru cele care inca nu au avut aceste experiente le tin pumnii stransi!![]()
Am primit o veste super cat am fost pe acasa! Dupa ce am repetat analiza la urocultura (la Romar)s-a constatat ca de fapt nu am nici o infectie urinara iar proba pe care am dus-o la CMU a fost contaminata iar rezultatul a fost pe masura. Asa ca verificati de 2 ori cand vi se spune ca aveti ceva, asta innainte de a lua masuri(antibiotice sau alte tratamente).
Papusa mea misca din ce in ce mai mult si mai tare!
Si tati a simtit-o!
Va pupicesc pe toate!
Daniela
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danielaneda/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;33/st/20060404/dt/7/k/783a/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev120pr_.png
ANDREEA GEORGIANA spune:
Aileana felicitari pentru printisor!
Noe felicitari pentru...printesica si,nu in ultimul rand,casa de piatra si o viata plina de dragoste!
Andan iti urez multe si din ce in ce mai puternice...tumbe.In burtica.
Adar ce cauti tu cu degetelul prin cele locuri?
Sanatate multa si milioane de pupici
bolnavioare!
ANDREEA GEORGIANA +19 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
tcelen spune:
multumesc tuturor fetelor ptr ca sunteti alaturi de mine,incurajari si sfaturi,am urmat sfaturile voastre,cat am putut din ele,baiatul meu a inteles si are grija de mine si de surioara lui,ma mangaie pe burta si ma pupa si se roaga in fiecare seara ptr bebelusul de la mami din burtica!!va iubesc mult si nu am cuvinte sa va multumesc!
acum ma simt mult mai bine,dimineata imi mai curge chestia aia maro ,dar in rest m-am mai calmat si eu,mai ales ca-l simt pe bebelul meu mai mereu cum se joaca in burtel!
DIANAD,multumesc ptr explicatii!iar cu spitalul nu am vrut eu sa ma internez!eu inainte luam materna 1/zi,magneziu 3/zi,calciu 2/zi,vitaminaE 1 la 2zile iar el acum mi-a mai dat no-spa 3/zi ptr 5 zile si apoi 2/zi,maltofer 2/zi,si diazepam 1/2 de pastila seara timp de 5 zile si apoi la consult din nou si mai vedem!!
CYPOCS(ALIA),nu ai adresa de messenger pe yahoo sau msn,ca sa mai vb acolo ,daca tot avem acelasi doctor si acelasi diagnostic????ce parere ai de doctorul nostru?????????
bun venit tuturor fetelor noi si celor care au aflat sexul bebeilor si celor carora le-a miscat bebelul pentru prima data!
am scris o gramada,dar mi-a pus sotul fotoliul in fata calculatorului si cu tastele in brate am reusit,dar acum gata!
va pup pe toate si multumesc ptr tot!!!!!!!1
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
aida_o spune:
tcelen,
ce bine ca te-ai mai linistit!
hai ca o sa fie bine, o sa vezi!
aileana,
felicitari pentru baietel! eu din weekendul asta am aflat ca si socrul vrea baietel, pe linga tati care e din ce in ce mai vocal in ce priveste dorinta asta. ba, mai mult, s-au gindit ei bine (tata si fiu) si au ajuns la concluzia ca, in familia lor, primul copil a fost intotdeauna baiat (si chiar asa si este). asa ca iti dai seama ca la noi se fac pronosticuri, nu gluma
plus ca toata lumea asteapta ecografia de 18 saptamini ca pe piinea calda.
Pispirica,
eu ma iau cu mina de Tinutza si-ti zic sincer ca am pufnit intr-un ris aici la birou de s-au uitat toti mirati. saraca de tine, cred si eu ca ti-a fost greu cu degetele-n usa, dar eu deja mi te imaginam cu ochii iesiti din orbite si, in plan paralel, il vedeam pe bunicul tau care intreba molcom care mai e treaba pe la Bucuresti ![]()
Noe, casa de piatra, multa fericire si copii sanatosi! 
Tinutza, dlaga mea, uite ce a trecut timpul! vreau sa fiu prima care iti ureaza si tie Casa de Piatra si fericire, sanatate si un bebe (pentru inceput) la fel de puternic ca si parintii 
15+6
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze
cypocs spune:
TCELEN, il cunosc pe doctor de la prima nastere acum 5 ani .Am nascut in Iasi , la mama mea si pe atunci el lucra acolo cu o mare profesoara .Eu la prima sarcina am fost pe parcursul sarcinii internata la judet in galati si de acolo ii cunosc pe TOTI....Acum i-am cunoscut pe cei de la maternitate ca am fost internata o luna acolo si am fost socata de mitocania tuturor si lipsa de sensibilitate a tuturor...Stiu ca toate pacientele sunt inebunite dupa doctorul nostru si dupa ce-l observau veneau la el.Bine ca nu te-a internat ca era urat tare acolo...am si msn si mail dar nu stiu exact adresele asa ca mai bine imi dai tu adresa si eu iti scriu .
Nu prea ma pricep si aici am reusit sa intru dupa 2 luni
Alia13+