Mamici de martie-aprilie 2006(24)
Raspunsuri - Pagina 13
tcelen spune:
CYPOCS(ALIA),nu stiu de ce ti-se par condiitile de la maternitate proaste,ptr ca poate nu ai fost internata la judet,unde te injura,nu te baga in seama,mizerie,etc!si eu am un baietel de 7 ani si l-am nasccut la maternitate,unde s-au purtat minunat cu mine,plus curatenie,la judej la primul copil la 5 luni m-am dus la urgenta cu dureri puternice jos,si nu m-a bagat nimeni in seama,mi-au dat o singura pastila ptr durere si m-au lasat pana a doua zii ,acolo,in pat,fara sa ma vada cineva,a doua zii a venit doctorita Gogulescu care este o idioata si mi-a spus ca am dureri fiindca nu ma spal bine inauntru,mai stiu pe cineva care tot asa s-a dus la urgenta si nu a bagat-o nimeni in seama si a pierdut sarcina,si pot sa-ti mai dau x...exemple!! iar la maternitate si acum cand am fost si infirmiera si asistenta s-au purtat foarte frumos si nu am dat nimic!iar doctorul il stiu si eu de 2 ani aproape ,eu am mai avut o sarcina care am pierdut-o anul trecut si tot el s-a ocupat de mine!este un om de milioane!1
adresele mele sunt cristinasilviu77@yahoo.com si cristinasilviu77@msn.com,mai vb aici mai multe,despre sarcina,spitale si doctor daca vrei!! te pup
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
ama_kaly spune:
Am fost si eu azi la eco 3d la medlife..pana la urma sotul meu a facut tot posibilul si a reusit sa vina.Am aflat ca am mai crescut iar,am facut eco-morfologie fetala si bebe are 147g(nu e cam mult??) si pare de 16sapt si 2zile(are 15 si 2zile) totul e bine,dupa masuartori are 12,5cm(iar mi s pare mult) si pare a fi...BAIETZEL!!!!! 

Dr ne-a aratat ceva ce seamana cu un "penis"(asa s-a exprimat
) dar a zis k inca nu e f f sigur si ca peste 3sapt o sa stim cu siguranta!
Am dat 1.500.000 cu toate ca ne-a dat si o poza si am facut si kseta kred k a uitat sa ne ceara pt k noi cand am intrebat costau separat kseta 200 si poza 50 nu cred k erau incluse in pret,in fine..Nici aparatul nu mi s-a parut decat un 2d mai performant adik s vedea tot alb negru k si la 2d nu era ca si in pozele alea pe kre le-am vazut eu pe net si imaginea tot la fel ca la 2d..asta e,data viitoare ma duc in alta parte unde dupa cum se zice,dau un ban da stiu ca..MERITA!Drept si prin urmare eu iar nu inteleg mare lukru din poza cu toate k dr zice k bebe e cu mana-n gura 
Am fost iar f neastamparati de am exasperat-o pe doamna dr ca s-a kinuit o groaza sa ne masoare..s-a mirat a zis ca bebe asa agitat sa nu stea o clipa lokului mai rar a intalnit
Eu ma bucur ca totul e bine si ca "pare a fi baietzel"
Sper sa ramana baietzel pana la sfarsit!
Lady_Hawk tu vroiai sa-ti pov cum e la eco 3d la medlife..eu am mers aici pt k mai vreau sa fac o eco 3d pe la 20sapt si at o sa merg in alta parte da nu avea rost sa dau atatia bani k acum e ink mic..dak vrei intr-adevar o eco 3d eu zik sa mergi la CMU sau Diagnosis..undeva unde e mai scump dar sa vezi dif intre 2d si 3d!ca mie mi s-a parut f 2d nu 3d!acum ramane la alegerea ta.dr a fost in schimb draguta ne-a explikt si ne-a raspuns la tot chiar s-a chinuit sa se uite intre picioare
ca bebe nu statea deloc locului!Laura Ioana tie n-am mai apukt sa-ti multumesc azi cu privire la expliktiile despre 3d k eram p graba..si la tine tot a 2d semana nu?aileana felicitari pentru baietel..unde ai facut eco 3d de ai vazut si nasucul carn??am vazut si eu pozele,nu se compara cu cel la kre am fost eu azi..pls zi-mi si mie unde ai facut eco!sunt minunate pozele...e,asa vroiam si eu!!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio
15+ si
din burtik
Biuta spune:
Dragele mele
daca ar avea vreuna din noi talent la scris..ar face o carte, pt viitoarele mamici, super faina,
Adar,am si eu o intrebare..cine te-o invatat sa bagi degetul..chiar si un pic? Cand esti gravida, stiu de la mai multi doctori, foarte buni, ca si nefiind insarcinata nu te speli inauntru, pt ca distrugi flora..si nu vrei sa ai parte de infectii, si fara bebe, daramite cu el..Doamne fereste..
Daca vrei sa te speli, sunt solutii speciale..si numai in exterior, de atins uterul, cu degetul, m-as mira enorm, si de e mare..prima data dai de col, cel putin din anatomia stiuta de mine..nu ca ma dau smart-ass, da no..
Sa nu te superi pe mine ca ti-am scris pe tonul asta, da stiu ce consecinte nasolice pot fii.
Aileana draga..sa iti traiasca carnuletul,
, aici noi nu pupam 3D, si nici 4D, ca nu le vad astia rostul..si nici nu e acoperit de planurile de asigurari.
Danielaneda, ma tare bucur ca nu ai avut probleme, si sper bebelasul sa fie super sanatos.
Ciuf, oare ti-am multumit pt toate site-urile si incurajarile? Ti-am vazut blondutul, e atata de dulce, de numa :)
Aida_o, mersi tare mult pt site, nu e f usor sa fii diabetica gestationala, mai ales de la inceput, sper sincer sa nu aveti probleme nici una, eu una am slabit de cand is la regim, cam cu 3 kg, si burtica, nu e tare mare, da tot sper sa fie bine bebe, chiar de misca mai mult numai cand mi-e foame.
Noe, felicitariiiiiiiiii si sa iti traiasca fetita, sa se faca mare si frumoasa :).
Tina draga, aici sunt..sper sincer sa nu bata vantul rece, ca prin Chicago, in ziua nuntii tale si sa pui ute de tot pozele de la nunta, e acuma in weekend,nu? Si, nu te ingrijora cu miscarile bebelasului, se zice ca baieteii sunt mai lenesuci :)..nu ai un aparat doppler sa te mai linistesti?
Tcelen, cred ca toate suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii sa fie foarte bine..mai cunosc ceva cazuri, o stat la pat, drept, nu e usor, da o facut niste copilasi tare sanatosi..
Nshiro, tare ma bucur ca te simti mult mai bine, stiu ca crizele de rinichi sunt foarte dureroase, bea mai mult de 3 litri de lichide pe zi(precis stii asta, da spun totusi, cu drag)si sper sincer sa nu mai ai probleme deloc, sa iti traiasca fetitza..si ai grijuca
Mai are careva pisica acasa? Ce faceti cu ea dupa ce nasteti?
Sper ca nu m-am intins prea mult..va pup pe toate
..si aveti grija!!
Bia
18+
dianad spune:
Biuta, am pisica de 7 ani si jumatate si caine de aproape 7 ani. Analizele mi-au iesit bine, un motiv in plus sa-mi pastrez optiunea de a-i pastra pe amandoi. Abia astept sa-l vad pe bebe cu cele 2 animale! E drept ca stam in 4 camere doar noi doi+bebe+pisica+cainele, deci avem spatiu pentru toata lumea. Iar bebe pana la 4 luni, cel putin, va sta in camera lui in care animalicii nu vor avea acces.DianaD 17+
Maria28 spune:
Salve burticutze ,
Intreb fetele care au sarcina mai mare decat a mea sau experienta ,ma doare buricu ,nu de speriat dar ma doare si nu stiu de ce sau ce as putea face sa treaca ,plsss dati-mi un rasp ![]()
pupici
24+
ANDREEA GEORGIANA spune:
Tcelen ma bucur tare mult ca esti bine si sper sa nu te apuce ,,vitejiile,, ,acum ca te-ai mai intremat.Iti trebuie doar papa(la pat) ,nani(tot acolo,evident),hapuri(fir'ar sa fie!) si rasfat...cat cuprinde.
Ama Kaly,ce dr. ti-a facut ecografia?Ma mira faptul ca nu si-a dat seama de sexul lui bebel,cu exactitate,pentru ca dr. Iosub,de exemplu,mi-a spus de Thea la 14 sapt si 2 zile,la eco 2D.Esti sigura ca era 3D?
Aileana,abia astept sa vina ziua de 19 nov. sa-mi vad si eu puiuta la 3-4D.Am simtit pana in adancul sufletului emotia celor traite de tine in acea prima intalnire cu un bebel...mai aproape de adevar.Si carn,pe deasupra.Ai spus ca ai fost sambata.La MCU,la Iosub?El are programari sambata.
ANDREEA GEORGIANA +19 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Biuta spune:
Diana..suna tare bine ce zici tu..
Pisica mea e un pic mai salbatica cu strainii..mi-e cam frica pt cel mic..da sper sa fie ok..sa nu il imbolnaveasca :)
Pupiiiii la toateeeeeee
Bia
18+
ama_kaly spune:
ANDREEA GEORGIANA cata dreptate ai avut cu dr.Georgescu Alma..n-a fost 3d deloc mie mi s-a parut f 2d ba chiar poza de la 2d e mult mai klara k poza kre mi-au dat o ei d la 3d CICA ca numa 3d nu e aparatul lor..Dar asta e,data viitoare ma duc si eu la Iosup,dar acum nu am avut bani sa mgm la 3d la el si ne-am gandit ca ink e micut si sa dam banii mai incolo cand avem intr-adevar ce vedea..vai ce ma oftic acum mai bine ma duceam la 2d..si zici ca tie ti-a spus sigur de la 14sapt la 2d?pai bble meu a stat f cracanat si ea a vazut ceva c ar parea a fi penis da nu se stie sigur asa s-a pronuntat!
Si acum cand sa ne uitam si noi la caseta,k am zis macar cu asta am ramas..ce sa vezi ca nu e nimic pe ea..am o mie de nervi..
Zi-mi si mie te rod unde il gasesc pe dr Iosup sa-mi fac programare din timp la el pt sapt20..daca ai si un nr de tel ar fi perfect!cu cat timp inainte tb sa-ti faci programare la el?
Vai ce nervi am cu caseta..voi ati mai patit asa?ziceam si eu ca vad acasa ca acolo nu prea am reusit da cand colo..ce dezamagita sunt..makr e bb bine!!kiar dak idioata aia n-a fost in stare sa zica sigur daca vede un "penis" ci doar ca"pare a fi" 
poze bebe eco :
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio
15+ si
din burtik
dianad spune:
Biuta, prima mea pisica era o scorpie, insa fratele meu care avea cativa anisori, facea ce vroia din ea. De obicei sunt foarte blande cu copii, oricat de rele ar fi cu strainii( la fel am auzit si de caini mari). Vezi ce se intampla dupa ce se naste bebe. Oricum este necesar ca in camera lui bebe sa nu intre pisica pana pe la 3-4 luni cand bebe si-a format anticorpii. Apoi vedeti ce se intampla. eventual la prima intalnire tii copilul cu fata la tine si pisicii ii arati doar spatele copilului. O lasi sa-l miroasa, ii vorbesti bland si o manghaii si nu o lasi singura cu bebe. DianaD 17+
Biuta spune:
Diana draga,
tare multumesc de sfaturi..eu am avut tot timpul pisica sau caine..sau amandoua, da eram deja peste 7 anisori..
Mi-e groaza ca avem doua camere, copilul va sta in amandoua, precis; eu voi merge la serviciu cam la 6 sapt dupa nastere, asa de "frumos" e aici..si va trebuie sa aiba altcineva grija de bebelas, si mor cand ma gandesc, ca stii cum e, parca nimeni nu are grija asa ca tine de copil, mi-e frica sa nu sara in patut..si sa nu observe cine sta cu el sau ea.
Da..sa nu fac si eu ca si in povestea cu drobul de sare..om vedea, si sper sa fie totul bine.
Mersi inca o data :) 
Bia
18+