Mamici de martie-aprilie 2006(24)
Raspunsuri - Pagina 14
kim spune:
Noe, felicitari pt fetita, s-o cresteti fericiti si Casa de piatra
!
Aileana, si ama_kaly, sa aveti baieti sanatosi si frumosi!
Pispirica, ras cu plans dar ce-ti fac degetele? ai scapat de contractii? dar tu dananita?
Adar, bataita ca nu-i de joaca! acum ca faza-i consumata, ai fost la medic? ce zice? Sper ca totul e ok.
Tina, pe cand ziua cea mare?
Ok, ajunge, ca sunt pusa pe intrebari astazi...
Sa va mai zic ca si papusica mea miscoleste prin burtica?
KIM & p’tit bout d’chou
photos
Irina71 spune:
Am intrat doar sa zic :
LA MULTI ANI !! tuturor ce se numesc Mihaela sau Gabriela

siiiiiii .... Tinei, pentru maineeeeee ....
CASA DE PIATRA !!! Multa sanatate, alaturi de o familie fericita !

Pupici, cu drag,tuturor,
Irina.
22+
Multe poze cu mine
mamaariadna spune:
LA MULTI ANI Gabrielelor si Mihaelelor!!!!!!!!!!
Laura Ioana si Noe felicitari pentru fetite!
Aileana si Ama Kaly, felicitari pentru baietei!
Tcelen, ma bucur ca esti bine! Stai in continuare cat mai mult la pat si va fi sigur bine!
Cat, imi pare rau ca n-ai mai scris de mult. Sper ca sunteti bine, tu si bebelina!
V-am pupat,
Ariadna
23+
Laura Ioana spune:
Noe felicitari pentru mica printzesa! Ce frumos: in luna de miere veti fi toata familia
Ama Kaly desi a stat cracanat nu s-a vazut clar? Sotzul tau nu s-a uitat? Biiiine ca oricum nu-si dau ei seama ce-i si cum, ca sotzul meu cand am iesit de la dr a zis: 'nu stiu unde a vazut el ca e fata, ca eu m-am uitat f. atent si nu am vazut'
Mie mi-a dat CD (m-am dus eu cu el) si am inregistrarea, dar nu intzeleg mai nimic, si unde batea inimioara nu se aude nimic
Dar la dr am auzit-o
si-mi venea sa plang; a fost prima data cand am auzit inimioara puiului meu
Maria28 si pe mine ma doare buricul, mai ales daca stau aplecata zici ca vrea sa se rupa
Dar eu m-am gandit ca poate la mine e din cauza ca am o operatzie de extrauterina si am o gaurica exact la buric si cred ca se intiiiinde!!!
Tina cred ca ai nishte emotzii pentru maine...

Aileana felicitari pentru baietzel
Pispirica m-au durut si pe mine degetele cand am citit patzania ta,
dar am si ras cu lacrimi (scuze)![]()
Tcelen sanatate multa in continuare! Stai mai departe linistita in pat
Un pup si pentru baietelul tau cel curajos si inimos
Laura
20+ 
Puiutul meu
Lady_Hawk spune:
Noe CASA DE PIATRA si felicitari pentru fetitza!!!!

Aileana felicitari si tie pentru...baietelul tau cârn 

, sa va traiasca si sa ii faci si o surioara...carna!!!![]()
ama_kaly senkiu pentru relatiile referitoare la Clinica Medlife.
Biuta si eu am pisikuta si nici nu-mi trece prin cap sa o dau, cu toate ca nu prea iubeste copiii...insa sper ca o sa aibe cu totul alt comportament cu bebu_mic al nostru pentru ca o sa inteleaga cu timpul ca e membru al familiei!!!!![]()
La multi ani Gabrielelor si Mihaelelor precum si sotilor cu nume de Mihail si Gavril...sa traiti bine ![]()
si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!!!!

........Heeeeeeei...Tinutza....poi....ce faci?!??!?!...nu o punem de o petrecere a....bur...ticilor????Deci...
si 
pentru evribadii ![]()
...hihihihi....zmuahhhhhhh si ai grija sa nu iti emotionezi prea tare sotu` maine ca or sa-i tremure chisherele si se vad nashpa ca e in fustitza!

...
Acu va pup
si ne mai vorbim peste zi...daca deveniti mai vioaie!!!
Io
17+ cu bebu_mic
bebu_mic al nostru...
aileana spune:
Multumesc din tot sufletul fetelor care ne-au felicitat, noi (2) va pupam (de fapt eu va pup si baietzelul va da un mic ghiont
) si va dorim sa aveti sarcina cel putin la fel de usoara si sanatoasa ca a noastra. 

Am mai apucat sa citesc cateva din mesajele voastre mai vechi si am constatat cu parere de rau ca unele mamici au ceva problme. Eu va tin pumnii si ma rog pentru sanatatea tuturor, sa aveti bebei sanatosi ca piatra si frumosi.
Referitor la eco 3D, a fost facuta la Sanador la dna dr Diana Piroiu, o doctorita tanara dar extraordinara, care cu multa rabdare ne-a masurat baiatul (atat cat a vrut el in final s-o lase
), iar noua ne-a raspuns la toate intrebarile. Recunosc ca as fi vrut la Herghelegu, dar programari se puteau face pt luna ianuarie, asa ca am renuntat. Eco a costat 2,8 milioane + 200.000 inregistrarea video cu caseta mea, deci in total 3 milioane. Pozele au fost moka... foarte reusite, nu ma mai satur de ele.
Va pup si mai vorbim.
PS: La Multi Ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor, precum si celor dragi voua care se serbeaza azi.

Ileana
21+ si baietzelul nostru
Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get
aileana spune:
Era sa uit,
1) Am reusit sa postez aseara pozele 3D cu baiatul, una din ele este absolut lamuritoare![]()
.
2) dupa cum am mai spus in capitolele vechi, in discutiile noastre despre animalele din casa, am de aproape 10 ani o pisica birmaneza, care este practic un membru al familiei si isi va pastra acest 'rang; si cand vine copilashul. Noi vom avea grija ca ea sa fie vaccinata si periata si curatenia sa se faca mai des. Parerea mea e ca animalul din casa nu e motiv de frica sau suparare, pentru ca va fi unul din primii parteneri de joaca ai copilului.
Pupici
Ileana
21+ si baietzelul nostru 
Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get
catrinutza spune:
LA MULTI ANI SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR DE AZI!!!!!
Salutare fetitzelor! ieri m-am chinuit o gramada sa va scriu mesaje, insa o colega disperata sa intre pe calc. meu sa puna muzica a reusit cu inteligenta sclipitoare sa imi blocheze calc.

asa ca a trebuit sa o iau de la capat....
Noi suntem bine...avem recitaluri matinale aproape in fiecare zi, iar seara numai dupa ce ii dau laptic cald cu miericica de albinutze. Ieri dimineata a avut recitalul recitalurilor...cred ca exersa ceva fotbal american.E adevarat ca duminica mamica-sa a exagerat:o cafelutza, nistze cola ca mi-au facut cumnatii pofta si niste ciocolatzica in cantitati industriale![]()
![]()
. Si vreo doua-trei guri de bere...
Cu ecografia, sau mai exact cu amarata aia de casata pe care nici pana acum nu am reusit sa o vedem...sun eu la CMU sa ii intreb de sanatate si de ce naiba nu imi merge...cica a avut in zilele alea probleme video recorderul...

asa va vineri ma duc sa imi inregistreze din nou echo...din partea casei cica...dar la alt doctor ca dr.Iosup nu face reinregistrari
...asa ca poate de data asta oi vedea si eu ce face atatea valuri in burtica mea.
tcelen ai grija de tine si menajeaza-te cat de mult poti...las-o incolo de treaba sau alte chestii care cica sunt urgente...ai grija de tine si de bebe ca voi sunteti cei mai importanti.
si Doamne-Doamne sa aiba grija de voi.
noeCasa de piatra! si copii cum vrei tu!!! felicitari pt fetitza!!!! daca nu ma insala tocmai acum memoria si tu si pispirica o sa aveti fetitze si o sa nastetzi la CF 2....misto, nu?????![]()
![]()
Delia spaima mamicilor de fete.... special pt tine: nu e fata!!!!!!!!!!!...
andreea georgianaprobleme de memorie????!!!!! de cand sunt gravida nu prea mai am...cred ca sarcina m-a ajutat sa imi revin....lucru care nu prea ii place lui tati, pt ca ne amintim toate prostioarele lui![]()
.
TINUTZA join the clubul sughitzeilor!!!!!!! de vreo sapt si BB meu are niste accese de sughituri de ma umfla rasul....si azi dimineata l-a simtit si tati dupa lungi pande. E o experienta super... nici nu imi venea sa cred ca poate sa faca asa ceva, desi citisem....
FETELOR...VA UREZ SA IL SIMTITI PE BEBE SUGHITAND.....E SUPER!!!!
amaKaly se pare ca si tu esti toma necredinciosul...nici tu nu crezi ce ti-au spus la echo, ci preferi sa vezi cu ochisorii tai...mie imi spui???? toata lumea imi spune ca daca mi-au zis la echo ca e fata, apai e fata musai... etete ca eu mai am o doza de neincredere, pt ca n-ar fi prima oara cand nenea echografistul o da in bara.![]()
![]()
![]()
Cu dormitul pe burta???? din pacate va trebui sa te dezveti...sau lasa ca te dezvata BB urgent, ca pe mine...cum ma asezam de pe o parte mai pe burta (deci nu de-a dreptul pe burta) imi dadea nenica vreo doua de ma executam urgent![]()
![]()
.
Nu dispera ca nu iti creste burtik....si eu eram la fel....si intr-o saptamana am vazut-o cum seara de seara devanea mai mare, mai mare...iar la echo morfologica mi-a spus ca BB e super ok, ba mai mult e mai maricel decat varsta pe care o indica UM... (la sf. celor 20 de sapt. trebuia sa aiba in jur de 270 de grame iar ea a avea 400 de grame...cam cat trebuia sa aiba la sf. sapt.21![]()
). Asa ca nu dispera dragutza mea... nici nu o sa iti dai seama cum iti creste de repede.
Despre echo morfologica, dr.Iosup mi-a explicat faptul ca 2D e cea care conteaza pt ca ea arata dezvoltarea interna a fatului...cea 3D sau 4D e practic o poza a exteriorului copilului...si eu vreau sa stiu ca e ok, mai mult decat sa il vad pe dinafara....
Din cate stiu eu, din contra, trebuie dormit pe partea dreapta, altfel stalcesti saraca inima si nu prea mai da randament. stiam ca pe spate iarasi nu e bine in mod normal pt ca se stalcesc plamanii, iar in sarcina tot ceva legat de circulatie si oxigenare a sangelui.
lauraioana sotul tau nu ar fi primul tata care vrea baiat...dar ai grija ca atunci cand nasti sa ai si scutece pt adulti... o sa aiba nevoie sotul tau de ei![]()
![]()
. Sa vezi ditamai barbatii care se bateau cu pumnul in piept ca e baiat, ca vor baiat si acum imi spun ca nu ar schimba-o pe printzesa lor nici cu o suta de baieti...asa ca rabdare draga mea.
Dragele mele, cum reusesc sa mai citesc cate ceav va mai scriu....pana atunci aveti grija de voi si de ce aveti prin burtici.

22+
[,url,=,",http://bd.lilypie.com/j4CJp2/.png,",]pui de moldovean[,url,]
catrinutza gravidutza
Pispirica spune:
Buna Dimineata fetelor !
Tina, Aida_o, Laura Ioana, Kim si eu rad acum, va dati seama si ma bucur ca v-am facut pe voi sa radeti, ca e de ras ce sa mai vorbim. Mi-a placut ca ati descris aproape cu exactitate tabloul.

Kim contractiile nu au fost dureroase si au fost scurte. Oricum am luat no-spa si acum sunt in regula. Nu am mai avut, dar preventiv mai iau no-spa 2 pe zi. Pup burtica ta cea mare.
Mai fetelor eu am o burtica tare mitica si tare ma-nervez cand vad ce burticoase aveti voi.

Am luat numa 4 kg jumate si parca acu ala de la cantar nu vrea sa se mai ridice. Ufffff! Un coleg m-a intrebat " si zi asa...da insarcinata cand ramai?" Ca nevasta lui avea burta care o am eu la 2 luni si eu am peste 4 jumate. Si rad de mine ca nu se vede burtica si ma dau rotunda ca-s gravida. Auzi la ei.
Zuzilici pe mine ma lua cu lesin si inainte de sarcina daca nu mancam. Ma apucau transpiratiile si ameteala si pana nu mancam nici sa merg nu puteam. Si acum e la fel. Nu trebuie neaparat sa mananc multe feluri de mancare e suficient si sa rontai niste biscuitei, ceva acolo sa umple stomacul. Asa ca nu e de mirare daca te apuca toate cele daca nu mananci.
Stiu ca vroiam sa mai raspund la niste intrebari, dar nu reusesc sa-mi aduc aminte cui. 
S-a dus naibii si ultimul meu neoron.
Hai ca va pup si imi revin eu va promit.
Anamaria 19+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
catrinutza spune:
Si eu zic ca animalul de casa, mai ales daca e de ceva vreme printre voi, nu reprezinta nici un pericol...poate ii explicatzi voi si sotului meu chestia asta

.
De cel putin 15 ani am avut in permanenta la parintii mei pisici...fie ca erau vaccinate, fie ca nu...e adevarat ca nu prea ieseau din casa....asa ca anul trecut mi-am facut analiza de toxoplasmoza...ete ca n-a iesit nimic de rau...
De doi ani satu la socri, stau la curte...au in permanenta caine cu care ma joc..daca nu sunt suparata pentru prostiile pe care le face...si de o luna si un pic s-a pripasit si o amarata de pisicutza...au pripasit-o de dragul meu![]()
![]()
![]()
Eu sunt atenta sa nu "ma pup" in bot cu ea dar dimineta sau seara o mai iau sub patura si ii toarce lui BB si ii face cozonaci si BB e super linistit...probabil ca ii place. O sa fie mai nasol dupa nastere: daca nu o sa vrea sa adoarma decat cu "muzica" de pisica???????

![]()
dar eu intotdeauna am considerat ca prietenia dintre un copil si ul animal e cel mai bun lucru care i se poate intampla si unuia si altuia...doar ca trebuie avut grija, dar nu ffff multa.
Asa ca fetelor care traiti cu un animal in casa de ani buni, nu are rost sa il indepartati...o sa suferiti si voi, si animalul iar copilului o sa ii lipseasca ceva...credeti ca nu stie inca din burtica faptul ca nu numai mami si tati il asteapta???!!!!
[,url,=,",http://bd.lilypie.com/j4CJp2/.png,",]pui de moldovean[,url,]
catrinutza gravidutza