Mamici de martie-aprilie 2006(24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ama Kaly mie cred ca mi-au mai decedat niste neuroni, ca nu mia tzin minte daca te-am felicitat ca ai baietzel Asa ca...FELICITARI!!!!

Catrinutza si eu sunt sigura ca asa va fi, chiar radeam ca va trebui sa ne luam pushca, sa pazim fata de 'golani' Sigur o va iubi ca pe ochii din cap si nu va mai tzine minte ca voia baietzel!

Laura 20+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua numeleui!
Tina, iti doresc si eu casa de piatra si multa fericire!
Felicitari si fetelor care au aflat sexul bebelusilor lor!
Tcelen, ma bucur tare mult ca te simti mai bine si sunt sigura ca o sa fie bine. Ai grija de voi si stai cumintica in continuare in pat!
Noi am fost ieri la dr si sunt un pic dezamagita ca nu ne-a mai facut nici o ecografie (aici se fac numai 3 pe perioada sarcinii suportate de casa de asigurari). Mi-a verificat colul, ph-ul secretiei, hemoglobina si analiza urinei. Fetelor, eu pana acum l-am simtit pe bebe numai daca casc, stranut sau cand am strans-o pe una din fete in brate. Probabil ca a apasat un pic pe burtica si bebe a ripostat cu o lovitura. Defapt, am simtit numai lovituri si inca nu am simtit falfaielile de care spuneti voi. Eu si la prima sarcina, am simtit primele miscari abia prin sap 20.
Toate cele bune,
Manu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

lA MULTI ANI! tuturor celor ce sarbatoresc ziua numelui astazi.
Luizax, incearca sa faci programare la Giulesti sunand seara.Am reusit sa vorbesc ieri pe la ora 19.Se pare ca ptr saptamana viitoare nu mai sunt locuri ptr programari.
Am racit un pic.Gatul l-am rezolvat cu sodou, si gargara.Insa nasul nu vrea sa-mi treaca cu se fiziologic.Ce picaturi ati folosit.Aseara mi-am pus vibrocil.

FlorentinaE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Pentru Polixenia, dar si pt celelale...referitor la problemele legate de caderea parului...am inteles ca e normal sa iti cada (calciul pe care il ia BB), sa se ingrase mai repede, sa isi piarda din stralucire.
Inainte sa raman gravida foloseam o reteta naturista...e pt fetele curajoase si nu se tem ca vor fi confundate cu o friptura. Din pacate in perioada greturilor nu am putut-o folosi din cauza mirosului.
Deci: luati o capatana de usturoi (depinde si de cat de lung e parul), o curatati si zdrobiti cateii ca pt mujdei. Apoi usturoiul pisat in frecati intr-o cana in care ati pus apa...ideal ar fi sa il faceti seara ca pana a doua zi cand il folositi, apa respectiva sa macereze si sa extraga tot din usturoi. Daca nu, nu-i bai. Si cu apa respectiva va frecati parul la radacina si intindeti si pe firul de par. Apoi, cat va permite de mult timpul il lasati cat mai mult sa actioneze...apoi va spalati normal, cu sampon, poate o idee mai mult decat de obicei, iar la sfarsit puteti sa va clatiti cu apa cu otet de mere, daca vreti.
Ideal este sa faceti chestia asta sambata sau duminca, atunci cand puteti sta pe acasa....ca sa nu va simta vecinii si sa va alerge cu furculitzele si cu cutzitele crezand ca sunteti o fribturica numai buna de papat....
Daca stati la curte, e si mai bine, pt ca dupa ce va uscati puteti sa stati cu el la aer ca sa va dispara orice urma de miros...dar credeti-ma ca pana acum nu am primit plangeri...decat de la sotul meu care e un sensibil si juma' la mirosuri.

Dragele mele...curaj. Eu una am parul invidiat pt ca e des si firul gros...si in mod special prin metode asta.

22+

[,url,=,",http://bd.lilypie.com/j4CJp2/.png,",]pui de moldovean[,url,]
catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

stiu laura....
si sotul meu, de cand stie ca e fata, face planuri cum sa punsa sarma inghimpata la garduri, eventulal la 220V, invata cinele sa fie fioros..desi cred ca va trebui un alt caine pt asta...ii instruieste pe cumnatii mei in stil comando...asa ca stiu draga mea....

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Evident ca am uitat ce era mai important. LA MULTI ANI TUTUROR MIHAELELOR SI GABRIELELOR. Catrinutza eu nasc la CF2 dar n-am zis ca o sa am fetita. Eu inca nu stiu sexul lu bebe. Si tare imi doresc exact invers decat zici tu. Desi toata noaptea m-am zbatut si tot cautam nume de fetita si nu reuseam sa ma hotarasc. Asa ca pana la urma cine stie...

Noe felicitari pentru bebe si CASA DE PIATRA O viata fericita iti doresc alaturi de sotul tau si de bebelina.

Tcelen ai mare grija de tine si nu te mai stresa. O sa vezi ca totul va fi bine. pentru galateanca.

Nshiro un special pentru tine. Sa stii ca il am la mine in permanenta. Sper ca ti-au trecut durerile de rinichi. Si evident felicitari pentru bebelina..

Tina emotii mari asa e? Abia astept sa vad kilt-ul. Sigur nu bate vantul rau de tot? Banuiesc ca nu ai timp sa ne deschizi si noua un nou capitol. Ca am senzatia ca azi sunt in mare verva. Pupici si tinem pumnii pentru miresuca.

Anamaria 19+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

auzi laura... metoda asta cu pushca si cu cainele fioros e ca sa o tina departe si pe delia de fetili noastre

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

pispirica....tu vrei fata sau baiat ca n-am reusit sa ma dumiresc?????

oricum bafta sa fie cum vrei tu
.

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catrinutza zau ca ai dreptate: nu stiam cum sa o pazesc de Delia! Ai auzit Delia, da? Sa stai departe de fetili noastre ca avem caini rai si pushca incarcata

Laura 20+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

catrinutza vreau baietel. dar toata lumea in jurul meu imi zice ca am fata. multi si ca sa imi faca in ciuda. dar tati vrea fetita. asa ca pana la urma ce-o fi o fi. vezi si tu fara sa fi zis eu ceva ai zis ca o sa am fetita.

aileana felicitari pentru baietel. N-a ca sunt un pic invidioasa. pup burtica cu baietel cu tot.

Catrinel 17 nu te-ai intors? Oricum banuiesc ca si de-at fi asa esti obosita rau dupa asa drum lung. Ti-a dat bebelina picioruse in burtica?

Anamaria 19+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput