Mamici de martie-aprilie 2006(24)
Raspunsuri - Pagina 3
dea0277 spune:
mai fetelor, s-a dat verdictul ... o sa avem ... O FETITA!!! Cu toata intuitia mea de mama, care ziceam ca e baiat, se pare ca va fi fetita. Totul este in regula, normal, in parametri, mi-a zis domnu' doctor ca imi creste burtica frumos, am mai pus un kil juma pe mine, total 4,5 - 5 kg pana acum.
Nu va mai luati dupa babete, ca eu poftesc la acru de cand ma stiu si o sa am fetita, se zice ca daca ai tenul naspa o sa ai fata si daca te simti mai urata cind esti gravida va fi fata, well... la mine e invers, cred ca arat acum mai bine decat am aratat vreodata si va fi fetita ...
Va pup,
Andreea
20 sapt. +
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
ANDREEA GEORGIANA spune:
Dea sa stii ca si eu poftesc la acrituri(as manca muraturi non-stop...) si am in burtica o frumusete de fetita.Nu am poftit la dulciuri si nici nu m-am uratit(prea tare,inca).Asa ca nu te imbata cu apa rece Ama Kaly si nu te lua dupa pofte,ca nu tine.
Serj este adevarata povestea cu micsorarea creierului.Si,de la o vreme il exasperam pe tati cu aceeasi intrebare de 10 ori ,ca sa nu mai vorbesc de faptul ca uit ,,de la mana pana la gura,,.
Laura Ioana si unchiul meu(vitrg) si verisoara mea(buna) sunt profi de mate la Petru Rares,liceu pe care l-a terminat si tata(poate o fi fost coleg cu unul din parintii tai,cine stie?).De fapt unchiul meu s-a pensionat,dar verisoara mea inca mai streseaza elevii(mult de-acum incolo,ca este tanara).Sigur ii stii dar nu cred ca au cronici pozitive,avand in vedere materia predata.
ANDREEA GEORGIANA +18 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
manu spune:
Salutare fetelor,
Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Eu va cunosc deja pe toate ca va urmaresc de la inceput, dar n-am avut suficient curaj sa va scriu. Va doresc la toate o sarcina usoara si bebei sanatosi!
O sa-mi dau si eu datele mai jos si o rog pe Tina sa am treaca si pe mine in listuta. Deci: data nasterii 22.08.1974, UM =4 iulie, D.N. 20 aprilie. La mine este al 3-lea bebe. Mai am 2 fete, care pe 10 decembrie fac 3 anisori. Acum am 16 sapatamani si 3 zile. La control n-am mai fost de 4 saptamani si abia astept sa ajung. Acum 3 saptamani am avut timp de 2 zile o scurgere maronie, dupa care a revenit la culoarea normala. M-am speriat destul de tare, dar...Teama mea cea mare e sa nu mi se scurteze colul si sa fiu nevoita sa stau in pat. La prima sarcina, cam prin sap 25 am facut cerclaj si repaus total la pat timp de 2 luni jumatate, dupa care am nascut la 32 de sap.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=manu
Serj spune:
pai, fetelor daca este asa atunci eu cred ca functioneaza dupa organismul fiecareia.
eu acum (ca am fata) m-am simtit rau, urata si imbatramita (nu sunt prea departe ce-i drept cu batranetea
) si fazta patata, uscata dar asta pt ca nu suportam nimic care avea miros, si abia dupa 4 luni s-a schimbat ceva. in schimb la baiat a fost bine.
asa ca lasam pana la urma eco. sa-si spuna cuvantul! nu?
andreea pai atunci e vai de mine, ca si asa sunt tare in uitucie
ama kaly un-ti mai face idei, asteapta verdictul de la eco si oricum daca este fata tot bis va fi, nu???![]()
pupici la toate
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
Serj spune:
manu bun venit printre noi si sa ai parte de sarcina usoara!!!
scumpe fetitele tale!!!
pupici
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
aida_o spune:
manu,
bine-ai venit la noi!
a, pai tu esti mama eroina, vad ca la prima sarcina ai avut gemeni. la noi in "detasament" inca nu a aparut nici o mamica cu sarcina gemelara, eram tare curioasa cum este "sa simti dublu". poate ne povestesti cite ceva, daca ai timp si chef :)
15+
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze
aida_o spune:
a, mi-am mai adus aminte ceva: una dintre voi scrisese saptamina trecuta ca medicul i-a recomandat sa doarma mai mult pe dreapta, chestie care m-a mirat, pentru ca eu stiu ca e exact invers. se recomanda sa dormim mai mult pe partea stinga pentru ca in felul asta asiguram o circulatie mai buna a singelui in organism (deci si catre bebe), plus ca ficatul se afla pe partea dreapta a abdomenului, iar dormitul pe stinga elibereaza presiunea uterului asupra acestui organ.
eu www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rls=GGLG,GGLG:2005-24,GGLG:en&q=pregnant women should sleep on their left side" target="_blank">am cautat pe google, si toate site-urile pe care le-am gasit recomdanda sa dormim pe partea stinga.
15+
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze
aida_o spune:
hai sa va pun aici o chestie draguta, pe care am primit-o pe email. o lectie de morala, cum s-ar spune:
<<O tanara statea si astepta avionul in sala de
asteptare a unui aeroport mare. Pentru ca trebuia sa
astepte mult timp, si-a cumparat o carte si un pachet
de biscuiti, ca sa treaca timpul mai usor. S-a asezat
in sala de asteptare VIP si a inceput sa citeasca.
Langa ea, pe scaunul alaturat erau biscuitii si pe
urmatorul scaun era un domn care citea ziarul.
Cand a inceput pachetul si implicit primul
biscuite, domnul de alaturi a luat si el unul. Ea s-a
simtit indignata, dar n-a zis nimic si a continuat sa
citeasca. In interiorul ei isi spunea "uite ce fel de
pesoana e acest barbat! daca as avea numai putin
curaj, i-as face morala ..."
Si asa de fiecare data cand ea lua un biscuite,
lua si el unul pana cand a mai ramas in pachet ultimul
biscuite. Ea gandea: "ah, acum vreau sa vad ce imi
zice cand se vor termina toti !!" Barbatul a luat
ultimul biscuit, l-a rupt in doua si i-a dat jumatate.
"Ah, asta e culmea !", gandi ea si isi lua
lucrurile, cartea si geanta si se indrepta spre
iesirea salii de asteptare.
Cand se simti un pic mai linistita si nervii ii
trecusera, se aseza pe un scaun de-a lungul unui
coridor mai ferit de priviri indiscrete. Inchise
cartea si deschise geanta pentru a pune acolo
jumatatea de biscuit ramasa cand.... deschizand geanta
vede ca pachetul ei de biscuiti era intreg, in geanta.
Se rusina de modul in care se comporta si abia atunci
intelese ca pachetul de biscuiti pe care il manacse nu
era al ei, ci al domnului de alaturi care a impartit
cu ea chiar si ultima bucatica, fara a se simti
indignat, nervos sau superior, fata de ea care se
comportase urat si chiar isi simtise orgoliul atins.
MORALA:
Cate dati in viata am mancat biscuitii altcuiva
fara sa ne dam seama? Inainte de a ajunge la o
concluzie si in ainte de a gandi rau despre o persoana,
UITA-TE atent la ceea ce ai in jur, de obicei ceea ce
vezi nu e si adevarul situatiei !!!!
Exista 5 lucruri in viata care NU SE RECUPEREAZA:
- o piatra, dupa ce ai aruncat-o;
- o vorba, dupa ce ai spus-o;
- o sansa, dupa ce ai pierdut-o;
- timpul, dupa ce a trecut;
- iubirea, pentru cel ce nu lupta.>>
15+
ama_kaly spune:
Serj nu imi fac ganduri ca e baiat,ziceam si eu,k orikum pana la eco sau pana se naste n-ai d unde sti!si normal k si dak e fetita tot bine e,curiozitatea e mare insa..momentan asteptam sa mishkm iar!!am inteles k va mai dura ceva zile dar avem rabdare.la eco o sa mgm knd o sa poata veni si tati cu noi k nu ne lasa sa mgm fara el..
manu bine ai venit!!sarcina usoara!
aida_o fii atenta la "falfaieli"
interesanta povestioara postata de tine!
dea felicitari pentru fetita!sa va traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!
ANDREEA GEORGIANA stai linistita k nu voi fi sigura de ce e bble meu dkt knd o sa-l tin in brate si o sa ma uit singura..pana si cele mai performante ecografe gresesc uneori..nu ma iau dupa pofte.ziceam si eu pt k as vrea sa fie baietel..acum ce-o vrea Dumnezeu,sanatos sa fie ca asta e cel mai important!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio
14+(in curand 15) si
din burtik
aida_o spune:
inca un mesaj si iau o pauza, promit! ![]()
stiu ca e inca devreme sa discut despre asta, dar am vazut ca unele fete care se pregatesc sa nasca acum (cele de la nov-dec2005) se intrebau cum arata dopul gelatinos pe care il elimini cu putin timp inainte sa nasti (poate fi eliminat si cu doua saptamini inainte de nastere, dar si chiar cu citeva minute inainte de nastere). este acel dop care inchide cervixul, protejindu-l pe bebe de bacterii si toate alea. ei, dar sa nu ma mai lungesc la vorba, ci voiam sa vedeti cum arata acest dop gelatinos. repet: e inca devreme, dar e bine sa stim dinainte cum arata. nu este deloc atragator, da' asta e: www.ambiguous.org/quinn/images/pregnancy/mucous-plug3.jpg" target="_blank">http://www.ambiguous.org/quinn/images/pregnancy/mucous-plug3.jpg
15+