Mamici de martie-aprilie 2006(24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Aida- ai dreptate, se recoamnda sa dormi pe partea stinga si asa e si logic, incercatzi sa faceti asta si cam uitati de dormitul pe spate, si oricum dupa sapt.15 pe burta e exclus.
Ma iertatzi ca m-am bagat si sarcini usoare si bebei sanatosi!
Succes celor ce sunt in asteptarea aflari sexului, pot sa va spun ca desi toate semnele babesti si calendarul chienzesc imi spuenau c ae bait, eu am simtti ca e fetita duap modul de concepere si deocamdata in burtik este o fetita, acuma speram asa sa se nasca

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Sunt foarte happy: azi la echo l-a masurat pe bb o ora si ceva, totul pare perfect, doar ca n-a vrut sa-si desfaca piciorusele sa ne arate stiti voi ce, dr zice ca 96% e fetita (cumintica, rusinoasa si incapatanata ca mami). Deci pana la proba contarie am un carucor rozzzzzzzzzzz! Oricum era bine, si nu e ultima echografie dar ardeam de nerabdare sa stiu! Desi intuiam la inceput ca e baiat, in ultimul timp ma tot uitam cu drag prin magazine dupa hainute de fetita... Si azi de bucurie am si tras o tura de cumparaturi pt domnisoara ... Alicia Maria! ( cred ca am scapat de problema gasirii numelui de baietel). Oricum in ianuarie mergem la 3D si apoi o sa mai fie inca cel putin o echografie...

Delia, cartofii contin acid folic, deci fac bine la bb.

Aida, si eu stiam ca e bine sa dormi pe partea stanga, dar curios, dr mi-a spus sa dorm pe stanga.

Muraturi... toate gravidutele poftesc indiferent ca fac baieti sau fetite, deci nu va mai stresati pe tema asta.

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Corectez (un neuron pt bb):
Aida, si eu stiam ca e bine sa dormi pe partea dreapta, dar dr mi-a spus sa dorm pe stanga.

Vedeti ca pun poze de azi cu o mami happy cu baby girl in burtik...

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

kim,
felicitari!
frumoase numele! aveti, totusi, grija ca daca nu a vazut cu exactitate sexul, inca se mai poate sa aveti surprize
imi place mult bluzita ta, cea cu care te-ai pozat azi.

si mie imi suride ideea unei fetite, tot pt ca ma gindesc la rochite si tot felul de agrafe si floricele, dar si pt ca fetitele sunt mai cuminti decit baieteii, de obicei. in acelasi timp, insa, ma gindesc ca as vrea ca primul copil sa fie baietel, iar apoi sa-i fac o surioara de care sa aiba grija :) asa ca nu ma pot hotari ce as vrea mai mult.

a! mai e un motiv pentru care as vrea baietel: pentru ca ei se zice ca se ataseaza mai mult de mamici dar eu stiu ca as face sa se lipeasca de mine si o fetita, ca am lipici la copii :))

sotul meu a fost un dulce azi, a venit sa ma ia de la servici cu o surpriza: mi-a cumparat un set Freeman (stia ca-s fan inca de cind eram in Romania) compus din masca de curatarea fetzei(din castraveti, pepene galben si ginseng), crema abraziva pt fatza (din caise si cirese salbatice) si masca purificatoare (din avocado si - cred - ovaz). acu' abia astept sa maninc si apoi sa le folosesc

15+

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

sa va mai dau o adresa de calendar? am gasit-o acum, si imi place ca scrie cite ceva diferit despre sarcina si bebe pentru fiecare zi a lunii www.pregnancy.org/pregnancycalendar/" target="_blank">http://www.pregnancy.org/pregnancycalendar/

15+

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

scuze ca nu-mi mai amintesc despre cine era vorba, dar stiu ca era o fata din State si a fost diagnosticata cu diabet gestational. asta e special pentru tine, ca sa te mai linistesti:
It's Not the End of the World

15+

Mergi la inceput

Mersi, Aida. Surprize pot sa apara oricum, chiar si la case mari, am auzit sa printul Spaniei a patit-o de curand. Un dram de surpriza tot ramane la nastere cu toate echografiile din lume.
Sa stii ca gandim asemanator, si eu mi-as fi dorit intr-un fel ca primul nascut sa fie baietel, si apoi sa mai am o fetita, mi se parea varianta ideala. Iar cu o fetita cuminte stiu ca mi-ar fi mai usor, si ma gandesc ce frumoasa si cocheta ar fi. Sotul se gandeste ca eu m-as ocupa mai mult de educatia ei, ca el ar fi oarecum lipsit de interventii mai drastice. Iar cu rochite, agrafe, floricele si fundite... cineva spunea ca daca mama e cocheta, fetita va fi si mai si, iti dai seama daca de pe acum ne gandim la de-astea... poate faci si tu fetita! Cu toate astea, ce pot sa spun: bucuria era la fel de mare azi daca aflam ca era baietel.

Nu in ultimul rand:
Felicitari noilor venite! felicitari Andreea pt fetita! felicitari Tina pt sughituri(si eu vrreau!)

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

aida_o am intra si eu!e super marfa linkul postat de tine tau!! Early movements ' like butterfly flutters ' can be felt as early as 14 or 15 weeks-deci kiar a fost bebe!!de abia astept sa-l simt din nou!kim felicitari pt fetitza!!sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumoasa!Denisam de ce dupa 15 sapt e exclus sa dormi pe burta?nu e voie??ca eu numai asa dorm,stiu k tb sa ma dezobisnuiesc dar simt k nu ma odihnesc altfel bine..si cum ink nu mi-a crescut burtik mai delok sa ma incomodeze.
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio15(fix) si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Deea ,uitasem ieri cel mai important lucru:FELICITARI PENTRU FETITA!!!

Aida,asa este, pe partea stanga(cea cu inima)este indicat sa dormim.

Kim esti si mai frumusica de cand ai aflat ca ai in burtica fetita.Iar poza cu un papuc in picior si unul abandonat sub scaun e super haioasa!

Cartofii sunt foarte indicati in sarcina(contin carbohidrati) dar ar fi de preferat sa-i consumam fierti sau copti si sa-i evitam poe cei prajiti(dupa care ma topesc).Eu imi fac cartofi copti(in coaja),pe care ii amestec cu unt si cu branzica de vaci(sau telemea,nu foarte sarata insa) si sunt super,mai ales seara.Si cei fierti ii amestec tot cu unt si branzica si uneori,cu putin usturoi.MMMMMM!

Aseara am avut ,,cinema... la noi acasa,, ,cu mai multi prieteni si am vazut Cinderella Man.Super film,merita vazut!Problema este ca pe tot parcursul filmului s-a boxat iar Theei cred ca a inceput sa-i placa acest sport.Sa-l practice la mami in burtica,adica.Toata noaptea am simtit pumnisori...sau ceva asemanator,dar am simtiiiit!

Ce mai poftesc astazi ?

ANDREEA GEORGIANA +18 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titinutza spune:

fetelor va datorez scuze ca n-am mai reusit intru deloc pe forum.
multumiri tututor celor care m-au felicitat cu ocazia zilei de nastere, multe bucurii va doresc si eu voua!!
Tina iti datorez raspunsul cu maternitatea: Municipal, Dr. Luis Mendez, nu am mai vazut pe nimeni care sa fie la dansul insa destule fete sunt programate la municipal.
detalii pt bb inca nu am, saptamna care vine cred ca voi merge la eco sa vedem ce zice dl doctor la care merg joi.
altfel, ma bucur sa va regasesc si promit ca voi intra mai des, ca abia am reusit sa ne punem si noi net online acasa - la serviciu fiind nebunie .

un weekend placut va doresc si ne reauzim curand.

titinutza

http://bd.lilypie.com/HZLjp3[/img][/link]

Mergi la inceput