Mamici de martie-aprilie 2006(24)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ama,asa in sinea ta ce ai prefera sa fie bebi mic,baiat sau baiata?La inceput nu-l simteam des pa bebe,deci primele falfaieli o data la cateva zile,si nici macar nu stiam ca alea sunt caci erau asa de timide si ma impancientam ca toata lumea isi simte bebu si eu nu.si pe la 18-19 sapt,cu o zi inaintea mea de nastere mi-a tras un sut....si dupa aia tot juca tontoroi vreo 1-2 minute si ma distram la culme caci vedeam cum imi sare burticu,eram in pat intinsa si cu ochii cat cepele si eu si tati sa pandim burticu.Acum il simt de cateva ori pe zi,seara cand vreau sa ma culc isi incepe programul artistic si 5-10 min danseaza intr-una ,probabil are mai mult spatiu sau i convine pozitia mai bine....

Mergi la inceput

Fetelor,cum v-ati pus voi la semnatura?Si varsta sarcinii o actualizati voi in fiec sapt sau se schimba ea singura?Invatati-ma mai si pe mine ca-s mica si nesteutoare!

Laura,o salutam si noi pe doamna "posefoala",asa zicea nepoata mea la 2 ani cand o luam cu mine la liceu .Mi-e dor de scoala,pe bune,si vreau sa ma apuc din nou,cred ca incep la anu in septembrie daca totu va fi ok ,adeca sa fie bebi sanatos si sa pot sa o aduc pe maica-mea sa mi-l ingrijeasca,sa gateasca si alte alea ca eu sa ma duc linistita la scoli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Delia BAIETEL!!tare si raspicat! acum bineinteles k si o fetita e binevenita dar park mai mult as vrea un baietel..Merci pt raspuns..de abia astept si eu sa simt suturi mai zdravene(dar nu foarte) cu toate ca si cu falfaielile de acum ma multumesc..abia astept sa se repete..ce frumos ca bble tau da reprezentatii in fiecare seara!trebuie sa fiti tare mandri de el!sa va traiasc!!Laura Ioana si eu m-am mirat ca nu ma asteptam asa devreme..dar nu seamana cu nici o alta senzatie s-o pun pe seama altui lucru..daca mishca mai repede si e mai activ inseamna ca e baiatel?
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio14+(aproape 15) si din burtik

Mergi la inceput

Mai ama dac tot te incanta pe tine ideea de baiat asa de tare si se intampla sa fie fetita....mi-o dai mie si uite asa faci un bine grupului ca altfel am promis sa ma apuc de furat o fetita de la cineva,ce zici?Eu personal vream fetita,tati vrea cupil indiferent de sex,dar daca e baiat....atunci mai programez barza sa vina in vizita si de data o sa-i dau instructiuni clare si precise sa-mi aduca fata.Sau poate pana la nastere i cade penisu si nasc fetita,soramea cea mare a nascut anul trecut in august si tot timpul la ecografii i se zicea ca e baiat si....la nastere surpriza,avea o buburuza de fetita pe care am botezat-o eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

seara buna fetelor!!!
da, in jur de 16 sapt. am simtit si eu aceste falfaieli si tot nu crede-am, dar probabil ai baiat, ama kaly de ai simtit si mai poftesti si la acrituri
tina eu ti-am trimis un PM cu datele spitalului unde voi naste, l-ai primit?
cu infectia cum stai? a inceput sa-si faca efectul antibioticul?
tcelen pe unde mai umbli, ca nu te mai vede lumea???
MP nu te gandi ca vei ramane doar o cunostinta, mai avem mult de mers impreuna pana la nastere si dupa....
baietelul tau doar 3,9 ani are??? si eu am crezut ca este mai mare! si al meu este tot pe acolo, dar mananca singur prima jumatate din farfurie (de foame) dupa care ne luptam noi sa o termine. ma gandesc cum mananca la gradinita tot???
dar tu de ce ai avut cezariana la primul?
nshiro tu cum mai stai cu durerile? ti-au trecut de tot???
cat nu mai ai timp sa dai pe la noi?
acum mi-am adus aminte ca ati vorbit la sfarsitul capitolului trecut de micsorarea creierului!!! eh, se vede ca s-a micsorat, abia citesc ca si uit urat, tare urat, ca nu ma mai duce capul si mai stau rau si cu oboseala.
si mai am si niste vise noaptea sau de cate ori adorm, nu am visat atat de mult niciodata. practic nu mai reusesc sa ma odihnesc, cand dorm visez (uneori chiar urat) si cand sunt treaza am tot felul de ganduri. la voi se intampla asa ceva?
nu va mai plictisesc cu ale mele, va pupicesc pe toate si week-end placut la care nu mai intra pana luni

22+

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

delia la semnatura nu stiu nici eu, dar cand scriu sapt. le acutualizez eu. tickerul se actualizeaza singur.
mai multe iti vor spune fetele stiutoare
pupici

22+

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Delia deci tu esti cea kre baga spaima in mamicile de fetite..noi vrem un baietel,dar dak se intampla sa fie fetitza n-o dam nici pe 5 baieti..iar tie iti vom spune k e baietel s-o ferim de gandurile tale dar ne vom reintalni aici pe forum la alta sarcina dak e fetita..eu voi incerk sa fac un baietel si tu o fetita si gata,toata lumea multumita!mai incerkm o data da lasa fetitele in pace!sa-ti traiasca voinicelul!
Serj deci tu zici ca suntem baietel..uff,ce bine ar fi,sa te auda Dumnezeu..fie vorba intre noi,asa scapam si de mamica Delia si baietel vreau dinainte sa raman insarcinata! Cat despre vise,si la mine sunt ciudate si nu-mi dau pace deloc..iar cateodata visez atat de urat dar stiu ca sunt normale astfel de vise in sarcina si ca au o semnificatie aparte..nu mai stiu unde am citit..visam urat ca ne preocupam prea mult si evident ne raman in minte numai lukruri rele.. Vad ca tu astepti o fetita(ai grija la Delia) si ti-a mishkt si tie devreme de la 16sapt..de ce zici ca e baietel?sper sa fie cum zici tu!!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio14+(in curand 15) si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna burticilor,
Hi hi referitor la ce copilash ne dorim...eu simteam ca e fetita si tot aruncam cate o privire pe la lucrusoarele roz,dar cand am facut ecograful BANG:"Si uite si cocoselul baietzelului!!" (spuse doctorul) Deci nu cred ca poti stii dinainte ce bebe ai.Acum tb sa ma obisnuiesc sa privesc spre culoarea albastra. Iar pe bebe l-am simtit bine-bine pe la vreo 17 sapt,iar acum la 21+ sapt da din piciorushe zici ca danseaza non-stop...da' ce ma topesc de drag.
Aaa si inca ceva...cate kg ati pus de la inceputul sarcinii? Eu am ajuns la 61 de kg la 21+sapt.(plecand de la 50-51kg).E mult?
Va doresc sarcina usoara si sanatate
Pupicei pe obrajei
Poli

Mergi la inceput

ama kaly nu spun pt. ca s-a miscat mai repede, dar pt. ca la baietel am avut si eu pofte mai acre(sa spunem, ca aici nu sunt muraturi) iar acum as manca numai dulce.
cat despre ce spun "babele", eu nu ma iau dupa ele, am inteles ca la fata este burta mai rotunda si la baiat este tuguiata???! la mine este tocmai invers
iti doresc sa fie cum vrei tu!! si eu la prima sarcina mi-am dorit mult baietel, acum mi-am dorit "exagerat" de mult fetita!
iar delia asa cum ai spus tu, va mai intalniti la un bis
pupici la amandoua

22+

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

io nu stiu cum e cu filfiielile si cu fluturasii, da' am citit mai demult aici, pe forum, ca atunci cind il simti prima data pe bebe... simti ca un balonash care se sparge dar o sa urmaresc toate semnele, de oricare ar fi ele :)

15+

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput