Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-72

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

CAMI,OANA,LIANA multam' pt primire...
GALINARODICA te felicit din tot sufletul...sa dea Dumnezeu sa-ti poti lua cit mai repede ingerasul blond acasa..
TANYA scumpa nu mai plinge...mergi la un medic bun si se rezolva...eu am avut polip pe uter,am facut histeroscopie,iar acum vreo luna,la eco,mi-a zis dr ca se pare ca s-a refacut...si la ecografia pe care am facut-o pt confirmare,surpriza:nu aveam nimic...
Asa ca linisteste-te,poate nu e asa cum pare la prima vedere...uite o floricica frumoasa de la mine si un ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

du-te si te uita ca cred ca o s-ti placa ce vezi acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Mai, d-na Popescu...am crezut ca vad si cand colo...gandeste-gandeste si aprofundeza - !

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

multumesc picaflor si tie si la toate fetele sunt atat de emotionata si mi-a facut bine sa va vad incurajarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Rodica - felicitari si sa dea Dumnezeu sa-ti vezi visul implinit!
Hai, ca-mi dai si mai mult curaj!
Da-i un micului si cand iti mai adoarme pe umar, sopteste-i incetisor, ca este puiul tau mult dorit, ca-l iubesti mult de tot si ca vei fi mereu alaturi de el!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bety ce exemplu le-as fi dat eu fetelor?
daca ma vedeau ..aaaaaaa???????
eu sunt "drak-gol" mama..si nu ma las asa usor...mai auziti voi de mine

rodi..oauuuuuu..mama....da avant ai..nu jucarie,,te felicit..toata STIMA si MANDRIA...doamne am plans de m-am umflat cand te-am citit..sa dea domnul sa reusesti fatooooo ca o meriti din plin..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

piccaflor multumesc mult de incurajare, si eu m-am gandit la o eco de confirmare drept pt care ma duc la medicover miercuri sa mai fac o data. Apoi vad ca fac oricum am nevoie de o pauza de cateva zile pt ca ma simt ravasita, parca sunt drogata .. vorba unei fete de pe forum (nu mai stiu cine) am cazut in butoi.. si m-am dus pana la fund . Va pup pe toate

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

si..si..apropo rodi..cum stii..nici cand au venit rushiii nu am plans,,,da tu ma facusi fatoooo..a doua oara pe ziua de azi...
te pupacesc de nu te vezi...pe tine si pe bb-ul tau..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tanya

piccaflor multumesc mult de incurajare, si eu m-am gandit la o eco de confirmare drept pt care ma duc la medicover miercuri sa mai fac o data. Apoi vad ca fac oricum am nevoie de o pauza de cateva zile pt ca ma simt ravasita, parca sunt drogata .. vorba unei fete de pe forum (nu mai stiu cine) am cazut in butoi.. si m-am dus pana la fund . Va pup pe toate

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Nici o vorbaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
stai ca vine mama la tine si te scoate imediat din butoi..pai??pai??
fugutza la Moisica si ai sa vezi ca e bineeeeeeeee...sau nu ai inteles explicatiile pt cabinet????????aaaaaaaaaaa????????
stai ca vin si te iau de manutza si te duc pana acolo???...
pai sa vin eu de la Craiova??? vin mama daca trebe''
si dupa cum vad..trebe''
hai capul sus ca vin la tine si iti dau o mama de batai de numa...numa...si la sa stii

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Bety si picaflor multam fain.
Tanya sa stii ca spargem butoiul la nevoie. Gata afara ca programul de butoi s-a gatat. Liana mercic mult incerc si eu sa nu fac umbra pamantului degeaba.

Mergi la inceput