Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-72
Raspunsuri - Pagina 8
Liana30 spune:
bety iubita o fi fost ea acra..dehhh se mai intampla..da iti dai seama ce ar insemna cca toata lumea care vine sa intre prin acel salon??????
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
danangie spune:
LIANA multumesc de manuta. Sa stii ca nu disper tare de tot de acest cartilaj dar, nu aveam acum chef de acest lucru. Deja ca am pe creier o laparoscopie care ar trebui sa o fac, si incerc sa-mi fac curaj s-o fac..............acum a mai aparut si problema aceasta cu genunchiul..........e o problema mai veche........acum 12 ani am avut o problema la ligamente. Si de atunci se pare ca s-a rupt o bucata de cartilaj si a ramas acolo, si se plimba si ma deranjeaza cateodata cand merg. Doar ca acest "cateodata" in ultimul timp s-a cam inmultit. Oricum vad eu cum rezolv.Multumesc.
DICIU iti multumesc de incurajare. Tu? Ce mai faci? Ai reusit sa-ti faci toate analizele care ti-au fost prescrise? Eu inca mai am lista lunga......
RODICA multumesc scumpa, dar deja lucrez intr-un spital de ortopedie, si vad aceste operatii destul de des. Tocmai de aia,ca stiu cam ce se va face, si deja ma doare stomacul...........Multumesc 
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Liana30 spune:
danangie
..tocmai de aceea trebuie sa o faci cat mai repede..pentru ca
-te asteapta..stiu eu...![]()
asa ca eu te voi tine de mana strans si va fi bineeeeeee![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
diciu spune:
danagie..
..eu fac relativ bine spre foarte rau...dar nu vrea sa ma mai vait..trec eu peste toate...ca-s fata mare
....
am facut mare parte din analizele muuulte...insa acuma fac tratamente peste tratamente datorate rezultatelor proaste...bacili...chlamidia...etc...si apoi sotu meu mai are si el cateva de facut...o ecografie doppler testiculara si spermograma....si apoi suntem gata de concluzii si FIV....om trai si-om vedea....dar pana la anu nu cred ca se vor intampla multe...
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
bety spune:
Hai, mai...ca eram in usa si-mi faceam bezele cu cel din patutul din stanga, ca se uita si el mirat, la ce vedea probabil...usa deschisa -ca lume oricum se perinda pe acolo; la momentul acela chiar eram singura pe hol - statea in fundulet si se uita la mine...ce puteam face?! Si eu ca omu' - i-am facut cu mana si ma hlinzeam la el! Avea un costumas flausat, alb cu ceva maimutoi albastrii sau, ma rog, ceva "imprimeu".
Oricum nu mi-as fi permis sa intru acolo ca am vazut si bebelusi in fasa.
Sincer, atunci eram asa de fericita ca Moisa tocmai imi spusese sa merg la cabinet, sa fac inseminarea...eram si eu surprisa si ca mi-o facea si ca vedeam atatia copilasi in fata ochilor!
Acra...mai mult m-a enervat tonul si cuvintele...ca de altfel, sunt intelegatoare (mai ales la capitolul bebelusi)!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Liana30 spune:
bety
fata intelegatoare![]()
ma vazurati maica????
sau nu sunteti atente la ce va spun..ca vin acum si va bat la 
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
galinarodica spune:
Mama salonul lor e la parter cum stai cu usile princilale in stange ultima usa de pe culoar pe stanga langa niste scri mici nu alea principale
bety spune:
Da - m-am lamurit! Acela era salonul - scarile mici duc la iesirea din spital, adica treci pe langa portar.
Mercic!
O informatie fffff buna, de luat aminte la viitor!
Liana - ma uit si-ti transmit parerea!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
galinarodica spune:
EU am fost de doua ori si au fost super dragute ...si eu....
Da nu-mi pasa vreau bbeul acasa si-m rest uita-te pe adoptia sau a iubi copii fara limite la subiectul Asocisatia Parintilor adoptatoro si vezi acolo ce vreau sa face.