Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-72
Raspunsuri - Pagina 7
diciu spune:
danagie..bine ai revenit iubita
...imi pare rau de problema ta de la genunchi
...da va trece intr-un fel sau altul...
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Liana30 spune:
doamneeee babutzo cat ai de citit maine.![]()
![]()
asta ca sa vezi cate griji imi fac
si nu te scap din ochi![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
galinarodica spune:
Diciulica merci de urari.
Danaghe stai calma ca operatia de care zici nu e grea, daca vrei iti recomand un medic bun.
Simonete daca si cand te hotarasti cu draga imima te indrum. Asa cum ii spuneam si Liutei Bugnar cand am auzit ca va strangeti la bere la tine am zis ca vreau si eu desi nu beau bere da stiu sa fac saratele si dulciuri, dar acum trebuie sa dau eu o bere.
Flacaul meu are 5 luni, pe 28 le-a facut.
Sunt de-a dreptul indragostita de el. De ieri nu dorm. M-as muta acolo.
diciu spune:
sa-ti traiasca!!!!!
si sa se faca langa mamica lui galinaroodica
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
galinarodica spune:
Oana ai dreptate, cand doamne doamne vrea imposibilul devine posibil. Si desi sunt topita dupa
o sa ma straduiesc sa fac rost de banutii necesari si o sa si fac unul cu ajutorul lui Doamne Doamne si al medicinei.
si 
la toate fetele
bety spune:
Fetelor, da' iuti sunteti dragelor!
Misunati de la un subiect la altul, de abia va ajung din urma...si daca e sa vorbim de "babute"...la capitolul asta va intrec...eu sunt mai sedentara din fire si mai greoaie. Bine ca v-am dibuit aici!
Liano, olteanco - daca te stiam asa focoasa, te pupam pe bune cand ne-am intalnit la Giulesti, ca zau ca meriti pupicul...nu numai virtual! Ai o energie de ma dai gata. Sunt sigura ca vei reusi in scurt timp sa devii mamica...Si apropo de povestea ta...eu am parte de soacra si prieteni adevarati...cei neadevarati au disparut din raza mea vizuala ca ma enervau cumplit...nu-mi spuneau de bani sau altele ci ca "vai cat te chinui!" Uite cuvantul asta ma enerveaza la culme: chinuiti sunt ei la cap de mintea lor putina!
M_Oana - sa rezisti, te rog, fara test...nu ti-a spus Moisa ca sa nu te auda ca ti-ai facut test inainte?!
Rodica - hai povesteste despre baietel! Eram sigura ca e vorba de Giulesti...de ce?! Cand am fost la monitorizarea de dupa laparo, chiar in primul salon de pe culoarul cu ecograful, de fapt cum urci pe scarile in spirala de la intrare (de dupa portar), am gasit usa deschisa si acolo...o multime de bebelusi; eu incepusem sa vorbesc la ei, dupa ce m-am oprit incremenita: auzisem ca sunt multi abandonati acolo (la Giulesti), dar nu mi-am inchipuit ca o sa-i si vad! Si cum stateam eu asa, a venit o asistenta/infirmiera glont la mine si mi-a zis scurt si cuprinzator, dupa ce a incuiat usa cu cheia: "Doamna, circulati, ca nu aveti voie sa va uitati!"
Mi-am dat seama intr-o clipa ca acololo sunt cei abandonati.
Acum mi s-a intarit convingerea, asa ca te rog, povesteste-ne, ca daca nu reusesc inseminarile, FIV-ul, sigur voi adopta: vreau in 2006 un bebe, chiar daca nu-l fac eu...ba chiar 2!
Valeu - am scris cat in 2 saptamanani!
cu drag!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Liana30 spune:
lasa mama ca e timpp..o sa ma pupi cand imi vei da vestea peste cateva zile,,ca esti
ca sa se ia![]()
ete ca ma luai cu vorba si uitai..ia intrati mama pe la mine sa ma vedeti ce fata am avut cand mi-au venit rushiii..am facut poze special pentru voi..da scuze nu sunt asa reusite ca le-am facut pe camera..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
galinarodica spune:
Betysorul sigur ca sunt sigura si sa stii ca nu-i tine inchisi deloc. Flacaul meu e un vorbaret frumos foc. Daca fac rost de o camera foto ca eu nu am decat video si aia nu mere la computer fac poze la bebeu si va trimit pe ym. E super. Mai e o problema mica; primul test rapid HIV a fost neconcludent, testul 2 de acum 2 luni negativ si mai trebuie sa-i facem unul peste alte 4 luni. Doctoritza mi-a zis ca ea ar risca si l-ar lua ca e si frumos si destept si bine dezvoltat. Mi-a explicat ca au fost cazuri cand testul rapid a fost pozitiv si de fapt copilul nu era infectat ca cica testul rapid nu e elocvent, iar la el a fost neconcludent deci nici nici.
Maine sau poimaine o sa ma duc cu un prieten paranormal sa-l vada si daca el zice ca e ok il iau. ( de cate ori mi-a pus el un diagnostic, m-am dus la medic si mi-a pus exact acelasi diagnostic si vorba aia am fost la Medsana)
Liana30 spune:

pentru tine rodi..cum stii mergi pe mana mea ca vei reusiiii..e sanatos tunnnnnn![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
bety spune:
Liana - daca ai gura aurita, zbor la tine...nu mai astept sa ne vedem la Giulesti!
Rodica - dar, totusi...de salonul acela e vorba? Cum ai ajuns la ei? De ce a fost aia atat de acra si mi-a inchis usa in nas, cu cheia?
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi