Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-72

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oana ..ecograful la gasit la Giulesti dupa atatea stangi si drepte
asa ca am 1:0
Tanya si o sa fie bine ai sa vezi.

si mie sa-mi fie...rushinicaaaa..rushinica...rushinica...
nici eu nu am sunat-o pe danutza..da nu am vrut sa o mai supar..ca stiti cum e ea pune tot la suflet,,iar eu nu puteam sa o mint in privintza rushilor...de aceea dantza iubita nu te-am mai sunat..sa-mi fie cu iertare

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

fetelor cred ca l-am gasit pe . Bugnar cred ca desi plangeam ca vreau si eu la bere cu voi cred ca dau eu berea. Mai am un hopulet de trecut; am nevoie de o confirmare asupra samatatii lui bebe si gata incep demersurile. E frumusel rau. Blond cu ochii albastri. Sunt in al noualea cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

felicitari galinarodica! si sa treci cu bine hopul....dar unde l-ai gasit pe balaiul tau?

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

La Giulesti Diciulica. Sunt mandra tare. Daca ne ajuta Doamne Doamne in 2-3 saptamani suntem acasica in camera verde cu desene pe pereti.
Ina

Mergi la inceput

de felicitari ce sa mai zic..rodi
ca daca incep nu ma mai opresc..stii tu..si nu de alta da ma dau dragutzii de moderatori afara pana la urma

etete..etete..da nu spusasi maica..ce vorbiramm....
lasa..lasa ca nu ma supar eu....
fetiliiiii stiti ceva...eu o sa fac o fetiza...tare frumusica si o sa ii fac cunostinta cu "balaiul" lui rodi..si poate cine..stie?/////
cuscre cumva???

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

galinarodica...2 saptamani...wow!!!...cred ca arzi de nerbdare...si numai la asta te gandesti...ma bucur pentru tine...sa dea Dumnzeu ca acest copil sa fie viata ta..sa fie sanatos si sa te bucuri de el...cate luni are..sau zile?

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Draga RodicaGalina! Asta da surpriza!!! Ma bucur enorm pt. tine si pt. micut! Si eu am de gand sa te urmez, in cazul in care nu se-ntampla minunea curand! Asa ca s-ar putea sa te solicit in legatura cu asta! M-ar interesa pasii pe care trebe sa-i urmez pt. obtinerea atestatului de adoptator! Da acum vreau doar sa te felicit din suflet, mai ales ca, asa cum ti-am spus, te admir enorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Galinarodica tocmai vorbeam despre adoptii, caci Cami se cerea adoptata si vorbeam si de Doamne-Doamne care intervine din cand in cand in viata noastra, exact la momentul oportun....
Sa fie intr-un ceas bun si sa nu uiti niciodata aceasta zi minunata a vietii tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BUGNAR multumesc de intrebare. Sunt pe aici. Va citesc. Nu prea am ce sa zic de mine si de aceea nu stiu ce sa scriu. Acum mi s-a descoperit ca am la genunchi o bucata de cartilaj deplasat si trebuie sa fac o mica operatie. Dar , nu vreau....................Inca odata multumesc de intrebare.

M_OANA tin pumnii si eu. Te urmaresc din umbra si stau cu sufletul la gura.

CATTY am citit si urmarit prin ceea ce ai trecut. Si tare m-am bucurat cand am citit ca sotul te-a imbratisat. Vezi? Se vede ca nu reuseste sa arate ca sufera. Nu reuseste sa-ti demonstreze ca ar vrea sa-ti stea alaturi. Dar pana la urma, ai vazut? Dragostea a invins.

DANUTZA D-ne ajuta si pentru tine.

ANDICU

Tin pumnii pentru toate care sunteti in asteptare.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

danangie suntem langa tine..uite eu am intins mana..apuca-ma..te voi tine strans

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput