Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-72
Raspunsuri - Pagina 5
M Oana spune:
Tanya dar nu mai bine suni tu la cabinetul particular al Moisei si te duci intr-o zi de marti pe indelete cu tot dosarul si cu povestea ta la ea...
Prima consultatie e 600.000 lei, iar ecografia e 250.000 lei, daca nu ma insel. Iar ea te va chema la spital atunci cand va fi nevoie si nu trebuie sa mai treci prin ce-ai trecut, caci vei fi sub aripa ei protectoare....
Cum arata doctora care te-a monitorizat?
diciu spune:
Tanya...si mie mi-a gasit endometru subtire de 4,2 si ovare micropolishistice...in ziua a 10-a....tu in a cata zi esti azi?
Simonette, Liana 30..merci fetelor...ma bucur intr-un fel...desi la 35 de ani...ma pot zbura afara din noua casutza...
MOana..mai ai ceva vesti de la Danutza?..eu acuma ajusei acasa...
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Tanya spune:
Ziua 12.
Pe Moisa am sunat-o de la tel din spital, am vorbit cu ea si m-a chemat la cabinet, unde are ea cabinetul in ce zona?
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
diciu spune:
Tanya...si cu progesteronul din ziua 21 cum stai?..te intreb pentru ca mie mi-a zis ca am deficit progesteronic si a facut o legatura si cu endometru subtire...endometru e mucoasa uterina care are rolul de a gazdui ovulul fecundat...si daca e prea subtire nu poate sustine o sarcina...insa el la ovulatie se ingroasa...depinde cand ai ovulatia....dar probabil 4.4 e considerat subtire chiar si inainte de ovulatie...
anda
DICIU&LICIU
Liana30 spune:
Tanya ca de obicei tot eu te ajut..na..sic fetelor ca v-am luat-o inainte...
deci cabinetul este:
langa Mall Vitan..stai cu spatele la Mall si in fata ta e o florarie..de fapt o taraba cu flori..traversezi stada si mergi direct la florarie..cumperi un buchet
..si cum stai tu in fata florariei....o iei in stanga ..faci 5-6 pasi si e o stradutza la dr..mergi ce mergi putin nu mult cam 10m si hopa...pe dr e blocul cu cabinetu Moisicai.. intri in bloc si la et 1..nu prima usa ..a doua pe stanga ...hopa...ai ajuns...
revin cu amanunte clare daca mai vrei..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
M Oana spune:
Diciule de 2 zile nu am mai vorbit nici eu cu Danutza si ma cam mustra constiinta, dar maine sigur vorbesc.....
Tanya la Mall-ul vechi (Vitan), adica la primul deschis in capitala noastra, intr-un bloc la etajul 1, apartamentul 5.
Cu alte cuvinte: faci shoping, iesi din Mall pe usa principala, traversezi strada, iti continui drumul pe straduta care ti se deschide in fata, pret de 50 de metri, te uiti pe partea stanga, intri in prima scara, urci la etajul 1 si suni la apartamentul 5, usa din mijloc. 
Liana aici se joaca Valcea-Craiova....
De la atatea stangi si drepte, sper sa nimereasca fata noastra pana la urma, adica sper sa ne dribleze corespunzator si sa
.
diciu spune:
MOana...eu o voi suna maine...acuma e prea tarziu...acum 2 zile era ok?
..statea cuminte in pat?...eu de luni n-am mai vorbit cu ea..
anda
DICIU&LICIU
Liana30 spune:
Tanya si stai linistita..eu cand am fost prima data la doctor..mi-a zis ca sunt plina de chisturi,,,etc..etc..o gramada mi-a zis si ca nu ma mai scapa decat "cutitul"..am plecat inebunita de acolo///...si cand am fost la alt dc..,,da erau cateva chisturi da cele care se formeaza atunci cand se sparg foliculii..cate-odata ..cica asa se intampla..si s-au eliminat si a fost totul ok..pai daca ma luam dupa acel dc...ajungeam la "cutit" si apoi????????
asa ca stai tu linistita ca ai sa vezi ca totul va fi bine..
iata si adresa:
---str. Branduselor,,nr.1,,bl.V43,,sc.1,,ap.5
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Tanya spune:
quote:
Originally posted by diciu
Tanya...si cu progesteronul din ziua 21 cum stai?..te intreb pentru ca mie mi-a zis ca am deficit progesteronic si a facut o legatura si cu endometru subtire...endometru e mucoasa uterina care are rolul de a gazdui ovulul fecundat...si daca e prea subtire nu poate sustine o sarcina...insa el la ovulatie se ingroasa...depinde cand ai ovulatia....dar probabil 4.4 e considerat subtire chiar si inainte de ovulatie...
andaDICIU&LICIU
N-am facut niciodata dozarile hormonale, cred ca am sa le fac luna viitoare.
Liana30 multumesc mult de info, esti o dulce.

M Oana merci si tie, hai cu vesti bune ca in tine a ramas speranta.
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
Liana30 spune:
lumeeeee....lumeeeeee..

...stati asa si nu plecati..va aprea in curand...
..si iubita de rodica si galina dupa ea![]()
i-a uitati ce mumoasa e...
...
hai sa-i facem primirea...

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"