Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-72

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Pofteste careva o bucatica de suncaaaaaa ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cami te adopt eu maica...ia vino incoa
si apropo tine-ma bine ca te mananc daca ma scapi...
simo o repet...eiiiii nu ti-am spus??????
mie mi-a zis Moisica sa-mi imaginez ca fac cu grasu..si a fost super

oana VA FIIIIIIIII

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

MOana, nu te gandesti ca poate unele fete chiar poftesc???!!!??? Nu neaparat ca ar fi cu burtica...eu de ex. poftesc oricum, ca sunt gurmanda! Rea-o!!!

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaaaa
am bagat varza la cuptor ca dehhhhh grasului i-a placut atat de mult varza mea calita incat a mai vrut..si..si.. e scrum.. la cuptor..
ia dami sunca aia oana ca poate ii da gust la varza mea arsa

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Citez din Domnia Ta: "Prietenii sunt ca si bucatile de sunca in bolul cu salata/varza al vietii."

Deci, serviti va rog....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

buna fetelor, vesti proaste din pacate ...am fost azi la giulesti am facut eco si mi s-a descoperit un ovar micropolichistic si pe celalalt ovar un chist de 3cm, nici urma de foliculi, endometru 4.4mm mi-a zis ca e subtire (habar n-am ce inseamna asta).. cam asta e tot, acum nici nu stiu ce sa fac, sunt tare trista, din pacate nu va fi nici un test cu 2 liniute sub brad nici anul acesta....
Va pup pe toate.

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Tanya, nu dispera, exista tratament pt chisturi... tu pana acum nu ai mai facut ecografie?
La ce dr. ai fost la giulesti? Ce ti-a spus, de la ce se fac chisturile, ti-a dat tratament?

Mergi la inceput

Tanya..capul sus mama..si eu am dat un rateu tocmai ieri...si uite-ma o iau de la cap..asa ca Tot inainteeeeeeeee

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Draga mea, m-am dus de capul meu la giulesti, toti ma intrebau cine e dr meu, cine m-a trimis etc ca ei nu pot sa-mi faca daca nu am medic asa ca le-am zis ca doctorii la care am fost nu mi-au dat sa fac nici o analiza, doar sa iau tratament pt anexita de un an incoace iar eu m-am saturat sa tot astept fara sa stiu ce se intampla cu mine. Am platit 400.000 ecografia si tipa care era la ecograf nu mi=a zis prea multe, era ocupata sa vorbeasca cu colega ei, iar eu mai aveam putin si incepeam sa plang asa ca am iesit val vartej afara cu hartia pe care a binevoit sa mi-o scrie. Nu stiu ce tratament sa urmez, de fapt nu stiu la ce medic sa ma duc, o sa mai fac inca o data eco la medicover sa vad cei de acolo ce-mi zic. Ca sa-ti raspund la intrebare, nu n-am mai facut pana acum eco intravaginala si nici nu faceam daca nu erati voi, asa ca va multumesc .

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Tanya, scumpa, trebuie sa gasesti un medic care sa se ocupe de tine, neaparat! Probabil ca simptomele pe care le aveai tu si le puneai pe seama anexitei erau de fapt datorate chisturilor... Apoi, sa nu te superi pe mine, am vazut ca urmezi tratament naturist... ai mare grija pt ca tratamentele astea uneori (daca nu le iei pt afectiunea pe care o ai) pot face mai mult rau decat bine.
Cat mai curand fa o programare la un medic bun, nu mai face eco la medicover pt ca mai mult ca sigur vei obtine doar o hartiuta pe care sunt scrise niste cifre, ori tu ai nevoie de un medic care sa te trateze. Mult succes! Daca ai nevoie de info despre medici, noi suntem aici.

Mergi la inceput