Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-72

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

iubita am o "plasa de un leu"plina de lozuri si nu ma ;las pana nu-l trag pe cel castigator

piccaflor
lachione te iert

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Nu stiu ce-a avut netu' meu...ca tocmai ii scrisesem ceva lui Lauriciupaniciu,despre faptul ca in general, dezamagirile cele mai mari, vin de la cei apropiati, de la cine nu te-astepti Am trecut si eu prin experienta asta si stiu ca doare f. tare! Tu investesti, te-agiti, te dedici cu trup si suflet si te trezesti ca cea mai buna prietena [cazul meu], iti intoarce spatele cand ai mai mare nevoie de ea! Sper sa nu fie chiar asa de grav si la tine Laurici!
Pupici pt. Laurici!
Chiar Liano,repeti partida aia nesatisfacatoare de sex???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Liana inca te tzin de-un desht, sper sa nu te scap ca stau prost cu muschii de cand a inceput sezonul rece, ca nu ma mai duc la sala.
Oana iaca tocmai am ras de una singura la o emisiune cu glumitze pe prima.

Nu ma simt bine, ma duc sa ma scufund intre asternuturi si sa legumizez pana maine dimineata.
Va pupizez pe toate si va iubesc din tot sufletul meu parasit de sotzul care nu mai termina cu programele astea prelungite.. Cine ma adopta si pe mineeeeeeeeeeeee?

cami

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaa! Vroiam sa spun ca tocmai cand sa-i trimit msj Lauriciului, a cazut netu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Cami am auzit ca Doamne-Doamne adopta orice suflet doritor...
Liana eu iti doresc sa fie cat mai la suprafata lozul norocos, ca la cat de grei sunt leii dati pe inseminari, mai bine crestem/adoptam pe cineva de banii astia.....
Laurici am niste vorbe intelepte despre prietenie dupa care scotocesc acum in arhiva, sa tii le dedic, caci daca nu ma stii inca, iouuuu am mania vorbelor intelepte pe la 'endometriste'..., in lipsa de alte activitati cu 2 liniute......
"Fereste-ma, Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc si singur!"
"Prietenul adevarat si pe ascuns te ajuta, fara a ta stire."
"Ce este mai dulce decat sa ai un prieten caruia sa-i poti spune toate, ca tie insuti?"
"Prietenia adevarata se face greu si se pastreaza cu sacrificii."
"Un prieten e o persoana cu care pot fi sincer. In prezenta lui pot gandi cu voce tare."
"Prietenia numai in vorbe, o urasc. Ce poate fi mai dureros decat un rau amic?" (Sofocle)
"Sublimul prieteniei inseamna mai putin sa mori pentru un prieten intr-o imprejurare rasunatoare, cat sa te sacrifici pentru el zilnic, nestiut de nimeni." (Stendhal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna seara fetelor,
nu am mai intrat de multishor ... ocupata cu serviciul, probleme cu asa zisele prietene ... am mai rarit-o si pe aici.
Nici nu mai aveam noutati, deocamdata sunt in prelungirile datorate de ciclul anovulator de care abia astept sa trec. Daca nu vin uratii pana pe 10 ... il provocam frumushel cu duphaston si reluam clostilbegyt ... de data aceasta 4 pe zi.
Am sa ma rog sa se intample ceva de data aceasta ... fiindca este ultima stimulare cu acest tip de medicamente ... trecem pe puregon.
In rest ... ma interesez in toate partile de puregon, as dori sa trec pe puregon pen ... din motive de comoditate si pentru a evita durerile injectiilor. Deocamdata nici nu vreau sa ma gandesc la ce scoruri ma asteapta ... asa ca ...

de citit ... v-am tot citit .. asa pe sarite ... dar as putea sa spun cate ceva:
multa multa bafta celor cu inseminare ... sa iasa cele doua liniute rosii.
intreba cineva despre pretul HSG - in spital costa 700.000 lei fara internare ... si cu internare ... doar spaga.

Mishu si mie mi-e dor de tine ... nu ne-am mai vazut nici pe mess de multishor ... nu pun nika la cale ... doar ca-s super obosita.
Saptamana viitoare mi-am luat concediu ... ca nu se mai putea ... asa ca vom avea timp de vorba, nu?
Ceva vesti bune? Cum esti? Te-ai mai odihnit?
iepurila si pe tine te pupez.
Va pup pe toate ... si mai revin si io asa ... din an in Paste.

Miro

Mergi la inceput

asa babutzo sa-ti spun povestea....

-----" A fost odata ca niciodata o fata ..de fapt...ce fata..... era un "drak de olteanca"..si era inconjurata de o gramada de prieteni..
In ziua cand a pierdut prima sarcina ..a pierdut si cativa dintre ei...apoi mai tarziu..dupa inca un hop..si inca un hop..si tot asa ca parca se pusesera pe capul ei toti dracii din lume ...hi..hi..poate ca si de aceea a devenit ea drak......asa deci..i-a pierdut pe aproape toti..vai..vai..ce mai prieteni...
Trecura ani..trecura multi...si..si.. intr-o zi se hotara "drak-ul de olteanca" sa mearga sa o puna de o inseminare...eeeeee gasise ea o de dc..mama...mama....o minunatie...si cum spuneam....isi lua traista la spinare si "grasu" de cot..si pleca peste "ape"..dehhh..nu pot spune mari si tari... ...tocmai la acea zana de dc....aaaaaaa nu spuse la nimeni...decat la parinti,mama soacra si..la inca 2 prieteni foarte apropiati...(eeeeee cum sa va uit si pe voi..da dehhh..persoanele de fata se exclud...si apropo--voi chiar imi sunteti ADEVARATE PRIETENE)..si ii ruga din suflet sa nu spuna la nimeni...pentru ca nu vroia ca tot satucul sa stie...
Toate bune si frumoase pana cand se intoarse de peste "ape"..fericita..si ,,,si...implinita..se gandea ea...
Cu doua zile inainte de a veni ...iata ce-i mai ajunsa pe la urechi..tot niste prieteni binevoitori..incepura sa povesteasca cum cei mai buni prieteni ai ei..o barfesc pe la toate colturile satului...
"ca cica nu-i mai ajunge cate incearca? ca nu e normala sa faca asa ceva? ca nu-i pasa de bani..ca ei cu banii ar face altceva..ca e fraiera ,..ca la banii ei ar putea traii fericita si fara copii..ufffff sa le fie pe cap lor...na ca nu ma putui abtine"
si multe si multe nu are rost sa le spun pe toate pentru ca as strica frumushatza de poveste...
da drak-ul de olteanca ..nu le baga in seama si triumfatoare trecu si peste barfele lor pana a 2-zi cand scoase capul pi' la poarta si cei mai auzira urechile? ......toti vecinii o intrebau..si s-a prins? esti 'bortzoasa?..sau stearpa?.....a fost bun barbatutau?????...deh..cine o pusese sa scoata capu
si cine credetzi dvs.ca le povestise?
soacra..nu altcineva...aaaaaaa atunci drak-ul de olteanca..a scos acul din cojoca..si tare de tot a impuns-o pe soacra....
Acum e fericita..a scapat si de "poama" si de prieteni..."..
Nu a pierdut nimic..decat o luna in care spera sa se prinda "globuletul" si la ea...da nu a fost sa fie...sta si nr zilele ca poate intr-o zi va reusi...
Si mai mult de atat e fericitaaaaaaa.. si stiti de ce?????
PENTRU CA VA ARE PE VOI ALATURI...
Mi-a transmis mie..povestitorul...sa va anunt ca...ca....ca...
--------------Va IUBESTE !!!!

---Si am incalecat pe-o sea si v-am spus povestea mea..si am incalecat pe-o ieputza sa va spuna ca iubeste-o babutza

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

" Ce nu vrei sa stie dusmanul, nu spune prietenului." (proverb arab)
" Prieteniile conditionate de suferinte comune sunt cele mai gingase si mai rezistente." (Tudor Arghezi)

"Trebuie sa fugim de prietenia acelora care au o fire cu doua fete."
"Cei care cer prietenia fara a o da in schimb sunt hoti de suflete."
"Daca e bine de stiut unde iti sunt prietenii, e si mai bine de stiut unde iti sunt dusmanii."

Mergi la inceput

Punct ochit, punct lovit mai Oana!

Mergi la inceput

daca v-m plictisit dar a fost din suflet pentru voi si pentru babutza mea iubita..am tinut neaparat sa stiti si voi...va

oana mai adaug si eu cateva daca imi permiti:

----""Prieten iti este acela care intelege trecutul tau, crede in viitor si te accepta asa cum esti astazi." Nu stiu cine a spus asta despre prietenie dar, cred ca a surprins esentialul.

Oricum, eu as mai spune ca prieteni iti sunt oamenii care gasesc intotdeauna 2 minute sa te asculte atunci cand esti trist, care stiu sa se bucure alaturi de tine atunci cand ai reusit ceva si esti fericit; sunt acei oameni care pot, pentru cateva clipe, sa lase deoparte sentimentele lor si sa vibreze alaturi de tine.
-------
------"Prietenia este o singura minte in doua trupuri."
"Adevarata prietenie este ca sanatatea.Valoarea ei este rar apreciata pana cand nu ai pierdut-o."
"Un prieten adevarat este cel care-ti este alaturi atunci cand restul lumii te-a parasit."
"Toti aud ceea ce spui.Prietenii asculta ceea ce spui.Cei mai buni prieteni asculta ceea ce nu spui."
"Prietenul este acela care cunoaste cantecul inimii tale si poate sa ti-l cante atunci cand ai uitat cuvintele."
"Strainii sunt doar prieteni care asteapta sa se intample ceva. Prietenii sunt ca si bucatile de sunca din bolul de salata al vietii."

-----

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput