Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-72
Raspunsuri - Pagina 10
lauricipani spune:
quote:
Originally posted by Liana30
asa babutzo sa-ti spun povestea....
-----" A fost odata ca niciodata o fata ..de fapt...ce fata..... era un "drak de olteanca"..si era inconjurata de o gramada de prieteni..
In ziua cand a pierdut prima sarcina ..a pierdut si cativa dintre ei...apoi mai tarziu..dupa inca un hop..si inca un hop..si tot asa ca parca se pusesera pe capul ei toti dracii din lume ...hi..hi..poate ca si de aceea a devenit ea drak......asa deci..i-a pierdut pe aproape toti..vai..vai..ce mai prieteni...
Trecura ani..trecura multi...si..si.. intr-o zi se hotara "drak-ul de olteanca" sa mearga sa o puna de o inseminare...eeeeee gasise ea ode dc..mama...mama....o minunatie...si cum spuneam....isi lua traista la spinare si "grasu" de cot..si pleca peste "ape"..dehhh..nu pot spune mari si tari...
...tocmai la acea zana de dc....aaaaaaa nu spuse la nimeni...decat la parinti,mama soacra si..la inca 2 prieteni foarte apropiati...(eeeeee cum sa va uit si pe voi..da dehhh..persoanele de fata se exclud...si apropo--voi chiar imi sunteti ADEVARATE PRIETENE)..si ii ruga din suflet sa nu spuna la nimeni...pentru ca nu vroia ca tot satucul sa stie...
Toate bune si frumoase pana cand se intoarse de peste "ape"..fericita..si ,,,si...implinita..se gandea ea...
Cu doua zile inainte de a veni...iata ce-i mai ajunsa pe la urechi..tot niste prieteni binevoitori..incepura sa povesteasca cum cei mai buni prieteni ai ei..o barfesc pe la toate colturile satului...
"ca cica nu-i mai ajunge cate incearca? ca nu e normala sa faca asa ceva? ca nu-i pasa de bani..ca ei cu banii ar face altceva..ca e fraiera ,..ca la banii ei ar putea traii fericita si fara copii..ufffff sa le fie pe cap lor...na ca nu ma putui abtine"
si multe si multe nu are rost sa le spun pe toate pentru ca as strica frumushatza de poveste...
da drak-ul de olteanca ..nu le baga in seama si triumfatoare trecu si peste barfele lor pana a 2-zi cand scoase capul pi' la poarta si cei mai auzira urechile? ......toti vecinii o intrebau..si s-a prins? esti 'bortzoasa?..sau stearpa?.....a fost bun barbatutau?????...deh..cine o pusese sa scoata capu
si cine credetzi dvs.ca le povestise?
soacra..nu altcineva...aaaaaaa atunci drak-ul de olteanca..a scos acul din cojoca..si tare de tot a impuns-o pe soacra....
Acum e fericita..a scapat si de "poama" si de prieteni..."..
Nu a pierdut nimic..decat o luna in care spera sa se prinda "globuletul" si la ea...da nu a fost sa fie...sta si nr zilele ca poate intr-o zi va reusi...
Si mai mult de atat e fericitaaaaaaa.. si stiti de ce?????
PENTRU CA VA ARE PE VOI ALATURI...
Mi-a transmis mie..povestitorul...sa va anunt ca...ca....ca...
--------------Va IUBESTE !!!!
---Si am incalecat pe-o sea si v-am spus povestea mea..si am incalecat pe-o ieputza sa va spuna ca iubeste-o babutza
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
N-am avut o sora sau o prietena care sa-mi fie aproape si sa o simt ca pe o sora cu toate ca mi-am dorit mereu. Iata insa ca am castigat o prietena mai de pret decat o sora.
Liana, m-ai facut sa rad in hohote si cu lacrimi si nu numai ca mi-ai luminat seara mohorata dar am simtzit un shut in fund care m-a trezit la realitate si acum sunt clar lamurita ca VA AM PE VOI!!!
SA-MI TRAITI TOATE CU OLTEANCA IN FRUNTE!!!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
Liana30 spune:
offffffffff si eu ma pregateam sa ti-o iau inainte si sa-ti fac primirea ca la carte..da mi-o luasi mama inainte..da tot nu ma las si iata...:::::
lumeee..lumeeee..

pazitiiiiiii ca vine babutza cu viteza luminii aici la noi..sa o primim cum se cuvine...::::
------

-----
-
---
iti spunem ca

tu esti
care ne lumineaza viata

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
lauricipani spune:
MOana, mi-am notat toate vorbele intzelepte. Multumesc din suflet ca existi, va multumesc la toate!!!!!
lachioaneo, stai cuminte sa nu faci prosti ca te bat!!! maine dimineata te sun!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
lauricipani spune:
olteanco, sar'na tare de primire si te rog sa ma ierti ca te las in asteptare cam 15 minute ca ma car sa imbuc ceva, sunt moarta de foame si masa este gata asa ca nu mai pot sa intarzii. Iuby a mea frumoasa!!!
Laurici ![]()
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
Liana30 spune:
pentru ca va iubesc atat de mult si nu pot sta fara voi iata si mesengerul meu..pt cele care aveti..cata_lina86..va astept cu drag
fug si eu sa imbuc ceva..ca m-am luat cu vorba si uitai sa mai mananc![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Bugnar spune:
GALINARODICA! Sa-ti traiasca! Bravo tie! Esti cea mai gravida de pe tot forumul asta! Iti doresc sa-i iasa toate testele bune copilului si sa aiba noroc pe lumea asta. Bravo, fata draga... un copil avea un destin de doi lei si a venit o zina buna si l-a luat sa-l duca intr-o camera verde cu desene... Si zina aia esti tu...Mi-ai luat piuitul.
Liana30 spune:
cu scuzele de rigoare...babutzo..pic de somn..si nu stiu daca mai revin,,fug sa imbuc ceva si daca nu mai revin sa stii ca am adormit deja pe masa![]()
o noapte minunata va doresc daca nu mai apar![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
lauricipani spune:
Noapte buna !
Laurici ![]()
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
galinarodica spune:
Liutzule multam fain de urari si daca ies cu bine da si daca nu, din "aventura" aduceri acasa a lui Serban Ioan (ca asa o sa-l cheme pe puiul meu drag) dau eu berea si saratelele. Va invit la mine sa ne "betivim". Cred ca am o obsesie cum aceai si tu cu semnele de gravideala; cum ma uit un pic in gol, sau in jos cum ii vad ochisorii pupa-i-ar mama. Sunt topita dupa el. Daca ai citit mai in urma ai vazut ca mai e un hopusor. EU sper sa-l trecem adica sa fie el sanatos asa cum banuiesc eu ca e. Acum va las ca maine am si treaba si ma si duc la bebe si fac o excursieee, ca eu stau in Berceni si ma duc la el in Giulesti....asa ca-ti imaginezi, dar nu conteaza ca sa nu spun ca stau cate 3-4 ore la el ca nu ma indur sa plec. As fi instare sa ma cuibaresc sub patutu lui si sa dorm acolo....
Pupici si tie si la toate fetele pe maine dupa amiaza.
lauricipani spune:
Buna dimineata frumoaselor, va doresc o zi cat mai buna!!!
Si va pup pe toate fara exceptie!
Laurici ![]()
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

...iata ce-i mai ajunsa pe la urechi..tot niste prieteni binevoitori..incepura sa povesteasca cum cei mai buni prieteni ai ei..o barfesc pe la toate colturile satului...