Mamici de mai-iunie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
cypocs spune:
Azi nimeni nu a avut chef...ori toata lumea are treaba si eu care stau in pat am si chef si timp.
Sigur s-a scris de translucenta nucala dar eu sunt tampitica de cand am ramas insarcinata .
magghyc spune:
buna dragelor,
da nu e prea vesela atmosfera pe aici pe la noi... luati exemplu de la July - cum se zicea? mai bine sa fii optimist si sa nu ai dreptate decat sa fii pesimist si sa se adevereasca!!!
Deh, dar daca m-ar fi vazut cineva azi pe la pranz...

Ca sa zic varianta short - visele mele cu mesrul la job si plimbatul s-au spulberat. Azi am avut o a doua hemoragie care, dupa ce m-a terminat psihic, m-a obligat sa ma adun de pe jos, sa imi bag mintile in cap (operatiune la care au fost necesare 2 prietene si una bucata sot) si sa stresez doctorul. Care doctor, dupa ca m-a chemat maine la spital, i s-a facut mila de mine si m-a primit la cabinet (azi nu avea program, a venit pt mine...).
Concluzie: placenta inserata jos (stiti chestia aia cu toate bubele rele in capul babii mele?).
DEci: stat in pat
, tratament, "bye bye job" si plimbari. Acuma nu ne mai rugam la corpul galben, ne rugam la placenta sa se ridice. Off...
Singurul lucur bun: iar l-am vazut pe BB
(cred ca intru in cartea recordurilor pt nr de eco de sarcina. Eu dupa hemoragie, varza. BB, dupa aceeasi hemoragie, statea in fund si isi sugea degetul. Adica va dati seama cam care era parerea lui despre toata agitatia asta...
asha ca daca aveti prietene ingrijorate de sangerari mici, spunetle ca stiti un bb care a trecut prin 2 hemoragii... Speram ca povestea sa aiba final fericit, inainte ca mama si prietenele lui mami sa albeasca cu totul.
Cam atat. Keep the spirit high!!
Magg
10+
PS: pupici multi !!
DianaR spune:
July, spun si eu ca-mi pare rau, dar te rog sa nu te superi si sa mai intri pe la noi! Esti extraordinara cu optimismul tau debordant, abia astept sa te vad din nou pe vreo listuta de mamici si apoi la bebelasi pentru ca meriti cu siguranta! 
Si bv, nu e o fericire ca ti-a iesit papanicolau ceva mai prost, dar nu lua lucrurile asa in tragic. Stadiul II cel putin avem toate din momentul in care ne-am inceput viata sexuala, iar stadiul II/III vrea sa insemne ca mucoasa este usor afectata probabil de o inflamatie sau infectie mai veche ce trebuie cautata si tratata. In primul timestru de sarcina nu prea merg tratamentele intravaginale, dar deja din trimestrul II e alta poveste. Oricum nimeni nu face direct cauterizare si trebuie sa fie o leziune vizibila pe col sa se justifice. In primul rand se face tratament de durata local (vaginal) si de f. multe ori pap-ul revine in stad II. Stai linistita si nu-ti mai stresa bebelusul!
Magghy, of, of, cate probleme pe capul tau! Medicul tau ti-a redat increderea si e extraordinar, dar nu exagera! Stai mami cuminte in pat ca ai timp de plimbari si lucru hahat destul de acum inainte.
Eu azi m-am enervat cumplit, am fost sa-mi fac analizele si iaca nu sa putut ca imi lipsea un rahat (pardon) de viza pe adeverinta mea, care adeverinta si viza trebuie obtinute din Timisoara ca eu acolo sunt incadrata. Naspa. Din fericire, tatal meu a actionat fulfer si a obtinut o noua adeverinta, a fost la CAS pentru viza care lipsea si a trimis totul prin frate-miu. Deci sper ca maine sa reusesc. Si macar de n-as fi in domeniu... 
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (12+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005
cypocs spune:
MAGG, te rog sa stai la coada .Eu am avut mai multe hemoragii care pana la urma m-au tinut cam o luna , (asta de la un HEMATOM),iar acum am placenta jos inserata si stau tot la pat .Ce tratament iei tu?Si au fost hemoragii serioase , adica dura zile intregi.
Eu sper in continuare sa fie bine , dar poate se ridica plcenta NU???Eu la prima sarcina aveam placenta tot la fel si s-a ridicat.![]()

Alia13+
Irinel spune:
DianaR chiar ma intrebam ce e cu tine de nu mai apari, da tu apari la momentul oportun cu explicatii pentru cine are nevoie. Poti sa imi spui si mie te rog daca e normal sa mi se intareasca burtica (da se intareste de ma doare pana ii trece) cand ma misc mai brusc (sau cand ma dau noaptea jos din pat sa ma duc la baie - presupun ca si atunci ma misc repejor). Gata cu greturile?
Maggy ingerasul tau e mortal. Vrea sa ajunga la mami in brate atunci cand trebuie cu tot dinadinsul. Stai linistita in patut, important e sa fie totul bine. Si spune-ne si noua ce a zis doctorul.
Pika, ma gandeam daca nu e posibil sa fi avut sangele ala din cauza testului (sa fi zgariat putin mai mult colul)...Era cantitate mare sau putin de tot?
Stai alaturi de noi daca tot ai venit la noi. Eu probabil ca o sa nasc in aprilie.
July
esti intr-adevar grozava. Ma bucur ca stai alaturi de noi in continuare.
Florypop bine ai venit. MA bucur din suflet ca te-ai hotarat sa apari. Un copilas sanatos la capatul celor 9 luni iti doresc si numai bine la amandoi. Greturile trec, sunt urate dar trec, voi sa fiti sanatosi! Doamne ajuta!
PUpici la toate ca trebuie sa trec la treaba
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 15+ saptamani
shoricutza spune:
magghyc scumpa de tine ... chestia aia cu "toate bubele rele in capul babii mele" este valabila si ptr mine in general. ce pot sa-ti spun? ca si pana acuma sa ai multa rabdare, grija si calm ... ca bebe vad ca-si vede linistit de ale lui ... Te
si stai cumintica si linistita ca o sa fie bine pana la urma ...
10+
gabi25 spune:
Gata am hotarat, maine nu ma duc la servici si fug la doctorita. Pe langa ca ma doare ficatul si pancreasul de doua zile ma dor coastele....pai daca de acum am luat-o cu astea cand va fi bebe mare si va juca fotbal cu ele cum voi mai fi????? Offfff
Gabi25
11+
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
inaioana spune:
Hello burtici mici!
Wow, de cand n-am mai scris la burtici.... Sper ca ma primiti si pe mine la voi. DPN-ul meu e pe 9 Mai.
Am citit cate putin din ce ati scris si vreau si eu sa va spun (ca o mama cu experienta, deh!
) ca am avut placenta joasa rau, hemoragie serioasa zile intregi si alte "bube in cap" si am o fetitza minunata de 1 an si 7 luni, sanatoasa tun! Nu va mai stresati atata ca strica...(de parca s-ar putea...!)
Va urez sarcini usoare si bebelusi frumosi si sanatosi!
Ioana
13 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
shoricutza spune:
inaioana bine ai venit la noi si sa-ti traiasca fetitza frumoasa si bb din burtica. sarcina usoara!
Gabi poate ca nu din cauza lui bb te dor toate cele .... cine stie ... oricum este bine sa te duci la dr sa vada ce si cum. In rest e totul ok?
Fetelor dragi eu am burtica gata sa explodeze! si miniona cum sunt se vede de parca as fi in minim 5 luni! dupa cate inteleg este cam devreme sa fie de la bb ...
10+
gabi25 spune:
SHORICUTZA asa sunt si eu am o burta mare (am pus si poze acum cateva pagini) si ma simt de parca as fi prin luna a saptea nu a treia. Balonata nu sunt, ca asa e tot timpul...... la Rares aveam burtica mare, dar nu asa, si din cauza ca era foarte jos nu am suportat pantalonii normali de pe la 3 luni. Acum am schimbat deja numarul la pantaloni de la 2 luni.
Gabi25
11+
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````