Mamici de mai-iunie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Gabi ti-am vazut de atunci burticutza cea dragutza dar m-am gandit ca tu ai o saptamana in plus fatza de mine si poate conteaza ... La mine de vreo 2 zile este asa si este mai mare decat atunci cand eram balonata, iar cantarul nu-mi arata diferente fata de acum o saptamana ... chiar sa fie bebe?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Inaioana bine ai venit! Iti doresc o sarcina usoara si mai fara probleme decat prima, ca vad ca ai cam avut... si un bebelus sanatos si mancacios.Ma miram eu de unde te "stiu"... pai eu sunt mamica de mai 2004 si bineinteles ca mai bagam nasul pe la voi gravidutele "mai mari", mai ales cand incepusera nasterile.

Alia ce de probleme si la tine. Sanatate multa. Sa fie totul bine si bebe sanatos.

Alda cum te simti tu cu gemeneii in burtica? A inceput sa creasca deja? Sunt curioasa daca e sarcina in vreun fel diferita de una cu un bebel...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 15+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Gabi, eu nu cred sa fie vreo problema, sarcinile sunt diferite... Dar e mai bine sa te convingi decat sa stai cu frica in san. Tu tot asa greturi urate ai, sau sunt mai suportabile?

Bogdana, Mihaela, fetele cu greturi urate, cum va mai simtiti?

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 15+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Buna dimineata!Azi m-am trezit destul de devreme.Bine ai venit printre noi inaioana.Sa ia o sarcina usooooara si un bb sanatos!
Irinel m-am gandit si eu sa fi fost de la control pt ca era destul de putin,dar doctorul parea foarte serios cand mi-a spus sa stau acasa.M-a cam ingrijorat un pic!
Acum stau acasa,abia am o zi si nu mai suport.Fara DC cred ca o luam razna.Eu sunt foarte activa de felul meu.Mereu gasesc cate ceva de facut prin casa...De cand eram mica,veneam de la scoala,mancam si dansam in acelasi timp sau luam o gura din bucatarie de mancare,fugeam un pic la tv in sufragerie.Deci sper sa nu fie asa toata sarcina...Mai am inca o sangerare usoara,dar e maronie,cam ca la menstruatie.Am zis sa nu-mi fac griji ca poate ma "insemneaza" inca(cum zice mamaia)...E destul de putin ca sa fie ceva grav.Vreau sa cred ca nu va dura mai mult de 3 zile.
In rest,nu am greturi,nu ameteli,nu pofte,de cand sunt acasa nici macar foame nu mai mi se face,nu ma deranjeaza fumul de tigare(dar sotul tot nu are voie sa fumeze in casa,ca de cand asteptam un motiv sa-l dezobisnuiesc),nu prea dorm bine noaptea,ma duc des la baie si ma gandesc muuuult...la bbbineinteles.Vreau sa-l vad mare si sanatos sa ma linistesc!
Si bv cand mergi la urmatorul papanicolau?
Va pupic pe toate si va asteptam cu vesti.

6fix

mamica incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetelor!Eu sunt in concediu medical. Dar deja nu mai pot sa stau acasa. Vreau sa va spun ca e minunat sa iti dai seama cata lume tine la tine. Va multumesc tuturor pentru ca v-ati facut griji pentru mine. Si colegilor mei si sefului meu care e un om minunat desi am crezut numai rau despre el. Eu mi-am revenit si fizic si psihic. Singurul lucru care ma deranjeaza este de ce trebuie sa astept 3 luni ca sa ma apuc din nou de treaba.
Sotul meu saracul a inceput sa se uite cu drag la catelusa noastra, hihihi. El e hotarat sa mergem la Bucuresti data viitoare. Fetelor, care ma primiti in gazda? Nu spun ca medicul care a avut grija de mine in ultima perioada nu e bun. E minunat. Sotul meu spunea ca avea o fata ca si cand pierdusem copilul lui. Hihihi. Dar nu cred ca pot sa nasc la Spitalul Militar.
Magg, sa stai linistita iubita. Eu vreau sa fiu ultima careia i s-a intamplat ceva rau. Si voi celelate la fel.
Amonar, scoate-ma de pe lista, te rog. Sau pune-ma ultima cu ceva de genul viitoare mamica.
Va pup. Pana pe la 11, 30 mai sunt cu voi aici. Apoi plec la servici, ca ma cheama datoria. Seful meu implineste 50 de ani si nu vrea sa-si tina ziua fara mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

July_g nu-mi vine sa cred cat curaj si forta ai in tine.Eu stiu ca fiecare medic , dupa o asa interventie recomanda o alta perioada de repaos , unul 0 luna, altii 3 , altii 6 luni , sau chiar 1 an.Asa ca mai bine mai ceri un sfat .Noi te asteptam cat mai repede

ciprian cogean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Irinel, multumim de intrebare. La mine cel putin s-au mai diminuat putin in sensul ca dimineata chiar pot manca putin. Ma mai apuca seara acum dar cum simt ca vin...ma pun in pat si dorm si ma uit de ele.

fetele, multumesc pentru urari! Am sarbatorit asa bine ziua de nume..la ora 20 eram in pat si la ora 21 deja faceam nani:-)

July g si eu sunt alaturi de tine. Nu ti-am scris pana acum pentru ca pur si simplu nu stiam ce sa iti scriu; ultima mea pierdere de sarcina a fost anul trecut in decembrie si...ma apuca plansul din orice! Ma bucur sa aflu ca esti puternica si ai puterea sa treci peste asta! Vezi poate incerci sa stai mai mult acasa acum, prinde bine. Si cand te vei intoarce din nou la datorie, vei avea mai multa forta.

Bun venit noilor mamici!

eu m-am hotarat sa imi sun medicul pentru ca deja au aparut niste simptome si nu prea imi plac. Si nici macar nu stiu ce sunt. Stiti ca va povesteam de durerile in regiunile ovarelor...au devenit din ce in ce mai taioase. abia ma pot misca. Si pulsatii in locul in care a fost proiectat bebe(inauntru) care nici acestea nu stiu ce sunt...

Voi aveti astfel de simptome? O fi de la utrogestan?

Mihaela
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

INAIOANA,IRINEL, ati revenit asa repede si aveti bebei mici acasa .Bravo voua , asa e bine .Eu am asteptat 5 ani si ceva pana m-am hotarat din nou .O sa va vina mai usor asa cu diferenta mai mica intre copii .
MAGGHYC, trebiue sa lasi plimbarile si sa stai cumintica.
IRINEL,asa a fost si la prima sarcina , chiar am avut mai putine probleme atunci .Am zis apoi ca nu-mi mai trebuie asa ceva .M-am convins in schimb ca la a 2-a sarcina nu voi mai pati la fel si ca oricum nu am sa mai accept sa stau numai in pat .EI, iaca ca tot in pat am ajuns ca nu m-a lasat inima sa fiu sadica .
Fetelor , azi ma duc la ecograf sa-mi masoare pliul nucal , tineti-mi pumnii sa fie bine!!
Pyca, daca sangerarea e maronie inseamna ca e spre bine , urmeaza sa ae opreasca .

ALIA13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Buna fetele!
Nu pot sta mult din cauza de bebe catarator pe mine.
Pot sa spun ca si mie imi e tare somn si bebe1 nu ma lasa sa doorm.
In rest eu ma simt bine, pb. e ca daca nu mananc atunci cd. imi e foame mi se face un rau de nu imi trece decat dupa cateva ore bune.
Urez o zi buna tuturor si ne mai auzim.

AURASI NICOLETAsi bebe mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

cypocs tinem pumnii sa fie totul bine la eco.

AURASI NICOLETAsi bebe mic din burtik

Mergi la inceput