Mamici de mai-iunie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

July_g - oirce ti-as spune, n-are cum sa te consoleze ... sincera sa fiu, nu-mi inchipuiam ca pot aparea atitea probleme, si ca poate fi atit de dificil sa tii o sarcina ... Bunica mea avea o vorba "tot raul spre bine", asa ca ...

Amonar - (ma rog, pt cind om avea voie sa bem, ca eu sunt tare nefericita, ca nici macar o gura de bere nu pot sa beau, ca mi se face rau). Ma bucur ca mai sunt si altii care gindesc ca mine ("taurasi cu picioarele pe pamint"), credeam ca eu am luat-o razna ... Eu nu sunt genul sa ma incint peste masura cind vad un copil pe strada, sunt draguti, dar nu ma extaziez din cale-afara ... Asa ca de-abia astept sa vad rezultatul final, "produsul finit" !!!

Irinel - chiar miscarile lui bb in burtica ma sperie pe mine, pt ca ieri mi-a povestit soacra-mea cum bb, prin 7-8 luni, il trezea pe socru-meu de tare ce dadea din picioare ... in burta maica-sii, daca ma-ntelegi !!! Pai eu nu sunt deloc nerabdatoare sa simt suturile lui bb !!! De-abia astept sa iasa, sa creasca mare si sa pot sa vorbesc cu el !!!

Magg - ma bucur pentru tine, ca sunteti bine amindoi ! Eu in locul tau as mai sta pe-acasa, daca as putea ... e mai sigur ...

Va pup pe toate !

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

July_g imi pare tare rau....stiu cum e, cu toate ca acum este bebe in burtica tot ma mai gandesc la cei doi nenascuti. Asta e, vorba fetelor, poate e mai bine asa.

Rares al meu si-a pus in cap ca el vrea un bebe mare ca el si ma hraneste de cate ori prinde

Eu ma simt tare amestecat, dimineata pana la 10 sunt fresh, dupa aia zici ca a trecut tractorul peste mine....somn si rau. Va invidiez pe cele care spuneti ca dormiti bine, eu si la Rares avem niste insomnii crunte. Chiar daca simt somn in timpul zilei daca ma bag in pat....nimic.

Trebuie sa ma duc azi sau maine la doctorita, cred ca de la stat pe scaun la servici ma cam doare burtica si imi amortesc tare picioarele. Oricum imi iau si trimiterea pentru ecograf si cred ca de saptamana viitoare o rog sa mai imi dea un medical sa mai fac un mic repaos la pat.
Ieri am reusit marea performanta de a intra in casa si direct la baie la momentul oportun

Nu mai stiu ce sa mai mananc.....faza e ca mi-e foame tot timpul si nu mai stiu ce sa mai bag in gura. Alta chestie....stau toata ziua cu gura cascata pe net la retete de prajituri, mi-e pofta de dulce (dar nu de prajituri cumparate) si pe langa o gramada de ciocolata (de obicei nu mananc) m-am apucat de cofetarit . Cu Rares crosetam ...... hehehehe.
Eu abia astept sa treca raul si sa simt dodolina miscand (vedeti ca eu sper la fetita), deja povestim si lui Rares tare ii e drag sa mangaie si sa pupe burtica.

Gabi25 11+

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

slaba miscare azi pe aici si tristete mare !Nu prea merge netul ca la mine tare greu ruleaza.
Eu nu prea mananc , nimic nu ma inspira .Nici nu mi-e greata dar nici foame nu mi-e .Nici nu prea m-am ingrasat .Cartofi la cuptor copti in coaja , cu unt si lamaie imi mai plac .Aveti idei?Si la prima sarcina m-am ingrasat doar vreo12-13 kg .Si vitamine iau chiar de la inceput.
Eu eram cea cu caderea parului dar la mine nu a mers cu usturoiul , ba am mirosit vreo 1 luna si ceva rau de tot(ca am un miros).Toata casa e plina cu par , cade rau , nu stiu daca am mai vazut vreodata asa ceva.
Amonar, DN 20-05-1974, poate completezi tu listuta ca nu ma pricep.
Nu mai vad vesti de la multe de pe listuta!!!
Alia13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Nu ca nu as avea alte probleme dar stie cineva cand se vede cel mai devreme sexul? A facut cineva translucenta nucala?
cypocs-Alia13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by cypocs

Nu ca nu as avea alte probleme dar stie cineva cand se vede cel mai devreme sexul? A facut cineva translucenta nucala?
cypocs-Alia13+

CYPOCS, CITESTE MESAJELE ANTERIOARE ALE FETELOR, MAI ALES DE LA SUBIECTUL "MAMICI DE MAI-IUNIE 2006"(7) , (acum suntem la 8).
Eu am uitat deja, dar mai am timp, stiu sigur ca sunt dupa sapt. 12
si una si alta.

8+

[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Salutare tuturor burticilor!
Vreau sa urez si io LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi.
Am dormit tare prost aseara cu gandul la July_g ... nici acum nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat ce s-a intamplat ...

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Fetelor, voi vreti bataie? V-am spus ca sunt ditai ia o pauzarea. Am suficienta forta pentru toata lumea!
Dilaural, ca sa iti raspund, desi nu vreau sa te sperii, Misca la ecocgraf. Nu am avut nici un fel de simptom. M-am simtit f. bine si ieri in 2 ore s-a terminat totul.
Restul lumii daca mai citesc ca nu ati dormit bine, ca v-ati gandit la mine nu mai intru niciodata pe la voi. Nu e obligatoriu sa vi se intample si voua. La mine au fost probleme de la inceput, tocmai fiindca nu aveam nici o problema.
Si ca sa mai raspund cuiva, da sunt o optimista. Filozofia mea de viata este asta: CAND DUMNEZEU INCHIDE O USA, DESCHIDE INTOTDEAUNA O FEREASTRA.
Hai fruntea sus toate si maine vreau sa vad veselie, vreau sa vad vesti despre voi. Bune.
Magg ma bucur mult pentru tine!Tin pumnii sa fie bine in continuare.
Va pup pe toate si toti.

Mergi la inceput

July_g cred ca intr-adevar tu ai forta pentru toata lumea. Mereu ai reusit sa ne dai din forta ta si sa speram ca totul va fi bine atunci cand eram speriate si suparate. Imi este teama ca acum in loc sa te ajutam sa treci mai repede si mai usor de momentul asta mai rau te suparam cu tristetea noastra .... si culmea ajungi in postura de a ne consola si linisti tot tu pe noi, ca de obicei ...
Te si ai grija de tine .... si nu pleca de langa noi ....

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Cypocs, o citez pe Diana "... translucenta nucala sau "grosimea gatului" se determina prin ecografie morfologica, cel mai bine intre sapt. 12-14.
.......
Importanta este translucenta nucala masurata pana in sapt. a 14-a (trebuie sa fie sub 3 mm)....."

l-am gasit printre raspunsurile anterioare...
8+

[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput

Dar unde a disparut toata lumea???!!

10+

Mergi la inceput