Mamici de mai-iunie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

La multi ani Mihaela, Gabi si tutror sa aveti o zi buna.
Raalu si toate celelate fete nu fiti triste pentru mine. Nu scapati voi de mine asa usor! Hai toata lumea vesela si sa nu mai aud pe nimeni ca ii pare rau. Nu va mai ganditi la mine ca ii faceti rau bebeului vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

July G imi pare tare rau ca s-a terminat asa. Si eu am avut doua sarcini oprite in evolutie si stiu ce inseamna. Numai ca tu vad ca esti mult mai optimista decat mine. Te admir.

Probabil multe dintre voi stiti ca si eu sunt o potentiala mamica de mai - iunie 2006. Nu am scris pana acum nimic pentru ca am vrut sa ma asigur ca totul e ok. Mi-am dat seama insa ca nu am cum sa ma asigur vazand cazul lui July G. Pana la urma e tot cum vrea Doamne, Doamne.

Asadar am sa va spun datele mele si sa speram ca totul va fi bine.

UM: 12.09.2005
DN: 18.08.1977

Trebuie sa va spun ca nu stiu cum am ramas insarcinata de data asta sau mai bine zis cand. In perioada fertila sotul meu nu era acasa. Ne-am facut de cap abia la vreo saptamana dupa perioada cu pricina deci bebe e mai mic decat normal.

Pana acum am facut doua ecografii si sarcina se pare ca a evoluat. Totusi nu l-am vazut pe bebe inca. Abia luni ar trebuie sa il vad la urmatoarea eco.

Eu mai am un baietel, Andrei, nascut pe 27.11.2004 pe care l-am adoptat cand avea 5 zile.

Eu de vreo doua saptamani stau cu punga langa mine 24 din 24 de ore. Inca nu am varsat dar am in continuu o stare de greata foarte puternica.

In speranta ca voi ramane cat mai mult alaturi de voi va doresc sa aveti sarcini usoare si fara probleme.

Va pup,

Flory 7+ si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!!

Petrecere frumoasa!!

Flory 7+ si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

July_g imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat, parca simt un bolovan pe inima, asa mi-e de greu cand aud vesti ca asta... Tu esti insa foarte optimista si asta este bine, iti doresc sa revii printre noi cat mai curand cu vesti bune!

Fetelor, va multumesc din suflet pentru lamuriri... eu abia astept sa refac testul papanicolau si sa am un raspuns sigur. pana atunci, cred ca voi fi la fel de nelinistita, pentru ca de multe ori am zis "mie nu mi se poate intampla" si viata m-a incercat cu muuulte. Asa ca am decis sa nu mai spun vorbele astea... desi poate ar face mai bine psihicului.
Irinel, nu prea stiu ce sa spun, dar avand in vedere sarcina, nu cred ca mi se poate face cauterizare sau tratament normal, tocmai de aceea mi-e teama. Sper insa, daca tot e sa fie rau, macar sa se poata astepta pana nasc si apoi sa intervin asupra problemelor mele, ca sa fiu apoi in putere sa-mi cresc bebelusul, pe care mi-l doresc din tot sufletul!
Stiu ca nu-i bine, dar n-am cum sa nu fiu trista si numai cand ma gandesc ma apuca plansul... caci, totusi, sa ti se pomeneasca de cancer la 27 de ani... e cam ciudat... ooofff!

Sa lasam asta... le doresc tuturor Mihaelelor si Gabrielelor o zi frumoasa si La multi ani!!!

Va pup pe toate si inca o data va multumesc pentru ca sunteti "aici"!

Simona 10+

http://community.webshots.com/user/simonarotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

JULY, SUNT ALATURI DE TINE. Am intrat astazi pe acest forum cu gandul la tine, fara sa stiu ce s-a intamplat, pentru ca ieri citisem ca a trecut o zi fara tigari, si vroiam sa te felicit.
Sunt socata si trista, dar ma rog pentru tine sa-ti revii cat mai repede si sa revii printre noi.

Pika, menajeaza-te cat mai mult, ca nu-i de glumit! Foarte bine ca ti-ai luat o saptamana, dar eu zic sa-ti dea mai mult medicul de familie. Mie mi-a dat o saptamana numai pentru ca aveam greturi permanente, dar pentru sangerare!

Lyly 8+

[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alda spune:

July, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat!
Cu siguranta o sa ai bb dorit!
Te pup, noi suntem alaturi de tine!
alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

La multi ani! sarbatorite(ti)lor de astazi

bebe la purtator(10+)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Buna fetelor, iata ca acum am reusit si eu sa citesc ce s-a mai intamplat si deci si sa raspund.
Iuly_g sunt sigura ca D-zeu o sa-ti trimita un bebe hotarat sa-ti bucure viata si sa te faca sa uiti de toate momentele astea grele prin care ai fost nevoita sa treci.Multi de la noi si toata admiratia pt. optimismul tau.
Amonar da, si noi vrem in listuta. Datele noastre sunt:
D.N. 19.10.1976
U.M. 11.09.2005
D.P.N. 18.06.2006, asta dupa calculul de pe net ca ginecoloaga mea nu mi-a zis inca. Am facut si prima eco si se pare ca bebe e bine.
Tb. sapt asta sa fac si analizele de sange da pana atunci cu de la mine putere am inceput sa iau cate o pastiluta de acid folic.
Eu mai am acasa o fetita de 1an si o luna care ma epuizeaza efectiv.De la un simplu schimbat de pampers ies super transpirata.
In rest eu sunt bine, am greturi da mai mult generate de durere de stomac de foame, nu stiu dc ma intelegeti da dupa ce am mancat toate-s bune si frumoase.
Urez numai stare de bine fara greturi, varsaturi si dureri de orice fel la burtici si ma opresc aici ca m-am intins ca pomana tiganeasca.

AURASI NICOLETAsi bebe mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Am uitat sa urez LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei sa aveti parte numai de bucurii
...si bun venit noilor burtici in gasca.

AURASI NICOLETAsi bebe mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Buna fetelor,
n-am mai scris cam de multisor ca am fost si eu prinsa cu diverse treburi... cu nebunia cu creditul pt casa... Ce sa va spun... hartii peste hartii si spagi peste tot. Ce bine ca traim in Romania!

In alta ordine de idei, eu ma simt bine, nu mai am dureri de burta cum aveam saptamanile trecute. N-am greturi, n-am nimic... ma simt super!

Imi pare tare rau de July... nu mi-a venbit sa cred cand am citit. Iti doresc multa sanatate si putere.

Mi-e groaza de aceste lucruri si de aceea va intreb si pe voi... ce simptome ai cand se opreste sarcina din evolutie? Presupun ca trebuie sa existe niste manifestari, nu??? Sunt pur si simplu terorizata de acest lucru, mai ales ca eu ma mai duc la ecografie abia pe 13 decembrie.

Va pup si va urmaresc mereu

Dilaural

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/my_photos

Mergi la inceput