Mamici de mai-iunie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Ama, ti-am trimis un mail cu raspunsuri.. Ca sa vorbim mai usor, activeaza-ti PM din mesaje private(in dreapta sus pe fond albastru).DianaD 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

dianad daca as sti cum..unde sus?nu inteleg am observat ca procesez din ce in ce mai greu lucrurile in ultmul timp.. shoricutza da ai dreptate pai de asta sunt fericita ca e bebe bine si ca e posibil sa fie baietel! dar vroiam sa-mi spuna sigur,sa fie 3d nu 2d in fine..si mi-am mai facut si o mie de nervi k isi skimbasera sediul si am fost prima data in alta parte apoi da-i si cauta..a fost o zi foarte tensionanta..si macar daca ramaneam cu caseta..tati a vazut acolo dar eu..e lasa,data viitoare!mercic daca se adevereste ca e baietel..(nu shtiu daca sa ma bucur inca sau nu) dau de baut!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio15+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

ama kaly
O prietena a fost azi tot la medlife, pe grivitei si as spus ca si-a facut o eco de morfologie fetala si 3D si ca a platit 700.000 lei. A aflat ca are baiat. Eu merg la SAnador pe 4 ianuarie tot pt. asta si ma va costa.....2.800.000.
Am vorbit la telefon cu ea si foarte indignata mi-a spus ca de unde stiu eu daca ea afacut 2D sau 3D, iar eu am raspuns ca probabil dupa pret, pt ca peste tot astea sunt scumpe altfel le-ar face toate mamicile....in concluzie fraiera sunt eu ca o sa dau atatia bani.
Cum ai facut de ti-ai pus fotografiile de la eco pe net?
Intrebarea este: tu ai facut 3D sau 2D pana la urma?
13 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

amonar multumesc pentru sfat dar nu cred ca are rost sa deschid o discutie despre hepatita B. Este un virus destul de important, dar daca suferea cineva de el pana acum ar fi fost cateva topicuri despre boala asta si dupa cate am vazut nici tu nu ai gasit nimic. Sper totusi sa nu fiu singura mamica care experimenteaza pe ea si pe ei...nu in sensul ca le doresc si altora ci in sensul ca sper ca totul sa fie bine, ba nu , FOARTE BINE.
Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Carminabulina eu zic ca daca te preocupa subiectul poti linistita sa deschizi un subiect pe tema asta. Ai putea avea surpriza sa afli multe pareri. In cel mai rau caz, nu ti se raspunde si inchizi subiectul.

Ama, lasa mama nu te necaji, e bine ca e bebe bine si uite ca se pare ca e baietel cum vreti voi. Mai ai timp sa il inregistrezi. Eu la prima sarcina am pe caseta doar 1-2 minute si alea prost inregistrate, ca le-a tras dupa ce a facut ea masuratorile (care dureaza 45 de minute) si nu prea mai era gel destul pe burtica. Si mi-a fost cam ciuda, da pana la urma, l-am vazut pe bebelica, stiam ca e bine, asta e ceea ce conteaza mai mult.

Amonar, Bogdana, bineinteles ca oamenii sunt diferiti si simt altfel, mie mi-e drag sa stiu ca e bebe mic in burtica. Intr-adevar prima perioada e nasoala in general, te simti cam neom, dar apoi e frumos. Te duci la serviciu si nu te simti niciodata singura, ca bebe tropaie fericit in burtica si stii ca e acolo si e sanatos. Si faci planuri... Sa stiti ca eu dupa ce am nascut, la scurt timp, deja imi era dor de burtica mea (si stiu si alte mamici care simteau asa), cu toate ca in ultimele saptamani eram evident tare greoaie si mi-era greu si ma gandeam cu groaza ca n-o sa imi mai vad abdomenul plat niciodata. Iar nasterea...depinde, nu e la toate mamicile usoara, sunt si dureri... dar e un moment incarcat de emotie. Dupa ce l-am nascut pe Danut, l-au "ambalat" si mi l-au pus in brate si am asteptat cu el in scaunul cu rotile sa ma transporte la salon si ma uitam la minunea aia si nu-mi venea sa cred ca e a mea, ca sunt mamica (mult timp n-am putut sa ma simt cu adevarat mamica, teoretic stiam, dar parca mi se parea ciudat). Apoi, cand l-am pus prima data la san... Hai ca amluat-o razna si o sa ma goniti de aici...

Va pup pe toate si va doresc sa va treaca greturile urate si sa ajungeti in perioada frumoasa cand va faliti cu burticile si toata lumea va zambeste pe strada cu drag.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 15+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Amonar multumesc pentru urari, tu esti mereu o draguta..dar dupa ce-am citit mesajele de ieri parca nu mai am nici un chef de nimic. Povestea lui july m-a intristat foarte tare iar cuvinte sa o consolez chiar nu am..ea este oricum mai puternica decat mine. De ce s-a intamplat asta?
july mult curaj si sa te intorci repede la noi in listuta.

pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Buna mamici!De cand n-am mai scris eu s-au intamplat multe si nici nu stiu de unde sa incep ca citesc mesajele voastre si trec prin atatea sentimente....In primul rand data trecuta cand am postat gresisem socoteala.Abia acum am 5 sapt si 5 zile...Acum sa va povestesc.Luni am fost la doctor,prima poza...Are 29 de mm si ma uit cate 5 minute la ea de parca as vrea sa mai descopar cate ceva nou despre bb-ul meu.Cand citesc ca l-ati simtit ca misca mi se face pielea de gaina...Stati sa ma trezesc din visare
Cum spuneam luni am fost la doctor,dis de dimineata,prima.Totul a decurs bine.Mi-a luat lama pentru papa nicolau.Pe 21 m-a chemat din nou.Surpriza:Nu m-a cantarit!?Nu mi-a spus cand voi naste!?Oricum eu eram prea ocupata cu "poza".Cu "poza" in mana m-am dus la munca unde am inceput sa imprastii vestea cea mare.Pe la 4 cand m-am dus la toaleta,m-am sters...SANGE!!!...nu scurgere maronie...ROSU!Sange!Am sunat la doctor si m-au sfatuit sa merg la control.Bb e bine!Ma doare un pic burta,mai mult cand fac efort,mi-a dat pastile pentru 5 zile,repaus 3 zile(dar eu mi-am luat liber o sapt)si acum ma misc in reluare prin casa.Sper sa fie totul bine!
Va multumesc pentru urari si va pupic pe toate!

mamica incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

da-abia azi am putut scrie...ca ieri cand am citit ce se intampla cu july nu am mai avut chef!e prea trist aici la noi!imi pare sincer atat de rau pt tine july!nici nu am cuvinte sa iti spun ce am simtit cand am citit!multa bafta si sanatate pt un nou bebe!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

July_g imi pare foarte rau.Ai mare,mare grija de tine si Doamne ajuta sa te intorci printre noi cat mai curand!

Amonar dupa calculele mele 40 de sapt implinesc pe 5 iulie,asa ca poate ar fi mai bine sa ma inscriu la listuta de la iulie-august,desi eu cred ca va fi mai devreme.Oricum eu o sa postez in ambele locuri.
Va pupic pe toate!Aveti grija de voi si de bebei!

5+

mamica incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Vad ca sinteti foarte triste.
E greu sa treci de starile de disperare care te cuprind cind esti in afara evenimentelor, dar sa mai fi si implicat. July iti dorim sa ai parte numai de bucurii, incepind de acum!!!

urari de bine tuturor Mihaelelor, Gabrielelor, de fapt voua tuturor. si bb sanatosi.

Mergi la inceput