Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (129)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Iren..ca-m rarut pe la noi....
Carmencita...eu mai am un an de gindire..daca ma bag la cura asta sau nu:)
Felicia..ma refeream la tremuratul pe care l-ai avut ...Zilele acestea plecati spre Ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Kim, asha e, da n-am timp sa citesc tot ce scrietzi, ca scrietzi mult shi nu-mi place sa ma bag numa ca sa scriu despre noi.

breee, am facut 2500 de mesaje, ce naiba am aberat io in 2500 de mesaje???

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

...la mai mare ...noi te asteptam sa ne povestesti din experienta ta ....de mamica a doi copii...si ai vazut....noi aberam si deviem uneori de la topicul acesta....poate de aceea scriem asa de mult?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

buna seara
mie mi-e rau de numa,cu siguranta de la tigari,no toxica-s pe dinautru fratilor de cere tutun in halul asta.Numai stiu ce-i de mine,am sunat la sora-mea si-mi spune ca-i normal sa-mi fie rau dar sa nu renunt.Doamne fereste sa renunt,dar sper sa nu ma tina o luna.....ca nu -i usor deloc.
Analize,pai cum sa ajung la spital?domnul e ocupat sa tie companie ma-sii peste zi,eu sa-mi vad singura de treburi.maine trebuie sa merg la market sa cumpar de-ale gurii,dumineca vine prietena mea sa-mi tie companie citeva zile si sa o ospatez cum se cuvine.Balaurul imi spune ca n-are timp sa mearga la cumparaturi si sa ma descurc ca e prietena mea doar.ca se duce iar la ma-sa.Mai sa fie,asa o fi fost intotdeauna si n-am bagat eu de seama,iar acum de cind cu tutunul pacatos sa observez si eu ca nu-i chiar asa bine in batatura mea!!!!
stiti vreuna vreun link despre nefumat sa vad daca asa de rau este cind renunti la tigari,ca sincer,am luat 1/2 de xanax ca nu mai pot.poate o fi normal,cine stie?
va pup,maine poate vine optimismul si pe strada mea.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Olivia, am bagat repede un covrig si am incercat sa ma linistesc.Tocmai ii dadeam sa pape Andreei...nemancatul si emotiile care le aveam ca daca nu mananca micutza, amandoua mi-au creat un rau de cateva secunde.De cate ori o asez in scaun sa pape am o chestie in mine(ca o emotie) si ma gandesc cum s-o mai pacalesc sa manance tot.Sa nu ma faci nebuna dar eu la fiecare masa de-a copilei am emotii ca daca nu mananca tot...
So, uita ce am scris mai sus...chiar nu stiam cum sa-ti raspund.

Mergi la inceput

Felicia ..nu te consider nebuna...si eu m-am plins de asta...sau nu ? in fine...de citeva sapt nu mai papa decit daca-i distrag atentia, daca -i dau ceva nou sa se joace...deci sintem in acelsi club...problema mea este ca nu prea stau bine la capitolul rabdare...deh..batrinetea:)....deci te inteleg....
Dana...nu stiu ce sa zic..dar cred ca are legatura cu fumatul...daca tu erai o adevarata fumatoare pina acum....si stiu de la sotul meu..cind s-a lasat (pt o vreme evident)...nimic nu-i era pe plac...deci rabdare...Uite la ce sa te astepti cind renunti la fumat :http://www.ash.org.uk/html/factsheets/html/fact11.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ema, iti tin pumnii, daca ai rabdat atitea zile nu da inapoi!
iren, ti-am vazut pozele, ai cupii frumosi, sa-ti traiasca, da` tu esti slaba, n-ai glumit, bati 50?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Carmen, am 45, tot e ceva, 'nainte de Juli-aveam 43
Kim, merci frumos

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Mey, io nu tin pasu' cu voi si basta!!!
Mai cetesc io, dar cu pus mana "pi crion" tare greu...

Ingerasii vostri vorbesc mult??? ca zice maman ca io parlam la un an juma' toate literele alfabetului, cu tot cu poezioarele aderente...si zice ca la primavara are test fii'mea..care fiika in afara de onomatopee(ce-i drept nu-i scapa nika din regnu' animalik ), mami, tati, tzitzi,bebe, papa, apa si altele de trebuinta criticei varste la care se gaseste, nu prea serveste....
Gata, c-oi fi acuzata de tulburari...sau poate maman e de invinuit, nu???
Voi va ganditi la inca un bebe?
Pako, stu ca tu da, ca te-am zarit la "mamici din nou aspirante"...parca imi vine si mie sa aspir......da' nu's hotarata de tot...dar pe de alta parte, daca mai despic mult firu'n patru, nu stiu cand mai vine juniorul 2!!!!
...ma gandesc totusi sa-mi termin amaratii aia de 2 ani care mi-au ramas din studiile superioare(ce fain suna asa...)si apoi dam bice!!!!!
Periculoasa logoreea asta

...ziceati de bebei care nu mananca....a mea face treaba asta de cand am inceput cu diversificarea...daca ati stii cate metode am inventat!!!!!

Pupam poznasii, si pe mamicile lor eroine!!! de la Elise si mamik ei, Florina!!!

Noapte buna la toata lumea...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

iren, 45, stai bine, da grasimea pe afara, io nu stiu daca am avut vreodata 45, in generala poate...
baby-boom, daaa, ilinca vorbeste de tuate si "mama" cel mai des... de unde, daca ai fi citit o pagina in urma ai fi vazut ca tocmai ce ne plingeam.
gata, fug la nani, noapte buna romanika, spor la treaba schimbul 3

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput