Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (129)
Raspunsuri - Pagina 4
Adema spune:
Buna seara si pupici tuturor!
Caro, scuze de intarziere..., dar vrem si noi sa te pupam si sa iti uram La Muuuulti Ani plini de bucurii si realizari! Sa fii sanatoasa,iubita si fericita in continuare!
pako, are legatura pofta ta de varza acra cu bb 2 ?
Ati facut la copii vaccinul Varilrix? E bun? Are efecte adverse?
Adema&Codrut
kim222 spune:
'neata....
Carmencita..inteles mami..chestia cu psihiatrul...evident ca glumeai....mey ce ti-am spus eu ieri sa nu mai compari cupii....nici Luca nu zice mama..doar tata ...nonstop...dar daca -l intrebi unde-i mama..se uita la mine...Ati incercat s-o intrebati?O sa-si dea si ei drumul...si o sa ne plingem ca nu le mai tace gurita...
De citeva saptamini..Luca este intr-o agitatie continua...nu are rabdare sa-i arati ceva prin carti...nu are rabdare sa se mai joace cu jucariile...este intr-o continua viermuiala..Iar schimbatul diaperului..o adevarata lupta...vreau si eu o fetitaaaaa
Marcela..vesti bune..ma bucur...
Dana...eu nu pot sa-ti dau nici un sfat...pentru asta ar trebui sa cunosc povestea voastra mai in amanunt..dar ce pot sa-ti spun este sa nu iei hotariri pripite....ci asteapta, negociaza....si apoi hotareste...
Gabriela...o sa fie bine...
Nicole..nu mai ai ceva poze ?
Daria...esti la cura? Cit mai ai de dat jos?
Emanuela..ce mai face Codrut? Cu scaunele moi cum mai stati?
Roxi...ce gospodina esti mami!
Felicia..esti ok acum?
kim222 spune:
Cori..bine ai revenit...
Carolina..multumesc pentru lamurire..nu intelegeam ce cauta maicutele..nu stiam ca exista in Ro asa ceva...Ce vorbareata este cea mica!
philip spune:
quote:
Originally posted by carmenp
ce monti, ce cura, inca un cupil si nici un ajutor, stii cum le dai jos?!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
mey, io nu-s asa curajoasa, n-am crezut ca am sa ma descurc cu unul, d-apoi mai multi, asa ca las pe altii care-s mai capabili.
philip&andreea
copilasi dragalasi
Dorsilia spune:
Carmen, asta e reteta pt suplete? inca un copil pe langa cel deja existent? si nici un fel de ajutor? hmmmm, sa ma bag si eu la cura asta?
carmenp spune:
succes garantat! slabiti si voi, slabesc si nervii m`ac sa culc cupiii, revin in forta ca barbat n-am, e la servici
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
iren spune:
Seara buna, duamnelor!
Io va citesc mai mereu, da-s mai lenesha la scris, acu postez "imboldita" de ce-a zis Carmen de retzeta magica, sa shtitzi ca asha e, are dreptate
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
carmenp spune:
da` are cineva dubii? pai sa le chemam la apel si pe marina, denisa, carolina (are doua fete si ea s-ar putea sa fie exceptia care confirma regula) si cre` ca n-am uitat pe nimeni... si-ar mai fi papa, da` mai pi la anu`... papa, dormi, sa fii hodinita, fata mea
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
pako spune:
Olivia, iarta-ma dar la ce te referi cu ok-ul?....eu chiar n-am probleme mari, uneori chiar le caut...ma simt o norocoasa.Lasand la o parte faptul ca aici nu ne place, ca m-am saturat de atata singuratate, etc...aste nu le consider probleme grave pt. ca sunt temporare si constiente.Hmm...sau ma aberez....ca nu stiu de ce ma intrebi....
Aaaa...cu pampersul te inteleg perfect...si la noi e o intreaga lupta si asta de la 9 luni....ca sa-i pot schimba pampersul o sui in fotoliu,in picioare cu burtica sprijinita de spatarul fotoliului si asa o sterg cu servetzele...asta cand vrea sa stea cat de cat ca daca nu alerg prin casa dupa ea si in plansete ei fac operatiunea.
Adema, sigur nu e bb2...luna trecuta am amanat pt. ca am tot facut niste radiografii dentare, luna asta iar am zis pas din cauza hotararii luate de a veni in tara definitiv...asta ca nu stim daca o sa avem vre-un job....asta e!
Codrut mai are bubitze de la peste?