Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (129)
Raspunsuri - Pagina 6
kim222 spune:
He,he,,,Florina...eu am raspuns deja la intrebarea ta cu vorbitul....eu ma tot consolez cu gindul ca eu mami sint de vina....pentru ca in loc sa stau cu puiul meu acasa, eu lucrez cu drag ....iar bona..cine stie ce face?
amironeanu spune:
Gata, ma duc si eu la culcare. Ce-o fi o fi, oricum mai am examen si duminica si mai invat si maine. Ce ciuda mi-e ca nu m-am apucat mai devreme, mai als ca mi s-a deschis apetitul pentru invatat!
Week-end placut la toata lumea!
PS Azi mi-am trimis sotul la soacra ca sa faca poze Stefaniei, mama nebuna
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
polux spune:
BAFTA ANDREA. Sa fie noroc. Stiu cum e cu regretele tarzii, "de ce nu m-am apucat mai devreme, etc. Data viitoare o sa fac, o sa dreg..." ....si cand vine data viitoare facem la fel.
Hai inca o data bafta la examen.
Liliana
baby-boom spune:
Florina si Elise
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
Simona R. spune:
Buna ziua!
he he...sunt convinsa ca e super greu cu doi copii si ca nu-ti mai trebuie cura de slabire...DAR...ma repet..e de ajuns unul care nu doarme noaptea si ziua are baterii de calitate ...garantat....
Feliciaaaa...te inteleg..cu golul in stomac..eu il am de fiecare data cand il culc pe David...chiar daca acum e destul de buna situatia...pur si simplu nu pot sa scap de emotia aia din stomac....credeam ca sunt eu dusa...
Carolina...mezina ta e super tare in ale vorbitului...felicitari....
David zice mama si tata cu adresa de ceva vreme..si e asa de scump cand ma vede si zice"mamaaa";mai zice si alte tampenii papa,caca,apa...stiti voi prostioare din astea,mai nou a inceput sa-l zica pe "ti" si ii iese tare frumos"tatii"...
George culca copilul si o sa vina apoi ma-sa sa stea cu el ca noi plecam la reprezentanta Ford sa ne belim la masini si sa discutam cu un reprezentant...
http://community.webshots.com/user/simonarida
kity2004 spune:
Buna fetelor !
Am fost si sunt inca colega de suferinta cu Andreea la examen , din aceste motive nici macar nu am avut timp sa va citesc .
Andreea , ce ai facut azi ! Cum a fost examenul la Iasi ! Aici au fost niste dobitoci , ieri dupa - amiaza ne-au schimbat locatia si ne-au anuntat telefonic ca e alta locatie dar nu ne-a spus sala etc cica sa ne ducem al ei la sediu sa vedem , iar azi ne-a chemat de la 8 si abea la 10.30 ne-au dat drumul in sediu . Am inghetat bonca cu toii dar asta e .
Fetelor iertati-ma dar imi vars si eu naduful ca niste dobitoci dupa ce au luat o groaza de bani n-au factu nici o organizare nimic !
In rest noroc cu sotul zilele acestea ca s-a ingrijit seara de Iza ca altfel nu o scoteram la capat .
Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu
carmenp spune:
mama, ce slabuta miscarea pe aici, ma gindeam ca am ce ceti...
oana, bafta si tie, mey, da` o sa bem nu gluma. andrea, cum a fost?
ema, cum e?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
carmenp spune:
bai, ma uit la super nanny in reluare si-s pe jos de ris, cum ii zicea tat-su cupilului sa faca nu stiu ce treaba iar acesta-i raspundea printre dinti "ma-ta face", cre`ca muream cu el de git, hehehe
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei