Mamici de ianuarie-februarie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 8
pisoi3 spune:
Salutare burticute,
Giova si Ursoaica, asa e, sonda aia se pune doar la cezariana, asa stiu si eu.
Ralu, misto camera bebitei, sa o stapaneasca sanatoasa, super frumoasa mobila! Si lampita la fel!
Ursoaica, sa stii ca ai dreptate cu chilotii, eu nu imi iau de aia de gravida, plus ca pe mine ma incap aia de dinainte, bine, unii au ramas mici, dar aveam unii care nu erau tanga, aia imi vin inca. Iar aia tanga inca ii port, doar pe unii dintre ei. Eu mi-am cumparat chiloti pentru spital, d-aia obisnuiti, cu elefanti, chiar! Asta sa, ca sa ma simt eu bine! Poate imi gasesc si sutien de alaptat cu ursuleti da' nu cred ca exista.
Aseara m-am frecat pe sani cu prosopul si tot ce am obtinut au fost niste dureri crunte de sfarcuri. Asa ca ma intreb serios daca procedeul asta chiar e eficient, mai ales citind si ce a scris Try!
Ieri am avut toata ziua la facultate si cand am ajuns acasa eram rupta de oboseala. Acum ma pregatesc sa plec cu sotul la Titan sa ii iau sac de dormit lui bebe. Asa ca pup toate burticutele si intru mai tarziu.
Anda si bebe Mark 31+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
Giova spune:
Neatza
!!!!
Am fugit putin de la curatenie sa va citesc si sa va scriu.
Cata sunt misto camasile, de ce nu gasesc si eu in toata Timisoara asta!!!
Din analizele mele reiese ca sunt putin anemica, asa mi-a zis dr. familiei=mama. luni sau marti merg la dr. sa vedem ce zice.
Monica, Dana va trece in lista greutatea Dianei, ca e lista pe site-ul ei si numai ea poate rectifica.
Pisoi m-ai mai linistit, daca numai la cezariana se pune sonda.Sper sa nasc normal.
Dar, in ce priveste clisma, tot vb. cu dr. sa vedem daca pot lua laxative in locul ei, ca nu e tocmai placuta toata chestia aia.
Fug sa sterg si eu praful, ca pe urma sa mergem sa aducem patutul si sa dam avansul pt. mobilier. Si pe urma la Selgros,la cumparaturi.
Am gasit si eu chiloti ieri, 3 la 50.0000lei, ieftini, dar erau XL si mi se pareau mici. Acum mai caut, ca doar n-au intrat zilele-n sac.
Gata am fugit.
Pupici.
poze 1
poze 2
gio
si bb Marco 30+
marchplayer spune:
Vai dar ce ocupate sunt toate fetele! De unde aveti atata forta? Eu m-am dus sa cumpar 2 kg de portocale si de-abia le-am carat pana acasa!
Nu inteleg cum vin camasilea alea Cata, au vreun fermoar ceva pe acolo ca eu nu-mi dau seama cum alaptezi!
Ma duc sa vad un film "Batman Begins" sper ca-i ceva de capul lui!
daniela 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
utocatalina spune:
Daniela camasile au taieturi in dreptul sinilor si asa alaptezi...taieturi sunt mascate de o pensa si mie mi se pare super comod asa, decit cu nasturi...Giova poate totusi vin niste preieteni prin Bucuresti si ii trimiti exact la sursa sa-ti ia camasi...cine stie? Mie mi se par foarte potrivite si sunt din bumbac 100%, moi si la 300.000 lei una!Eu acum le-am spalat + chilotii pentru maternitate!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
29+ in cap ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Denisam spune:
Neatza fetelor,
VA dc a vorbitzi de camasi, eu am uan si nu stiu dc mai cumpar inca una, e din bumbac 100%, ca mi-e nu-mi palc camasiel de fel, doar pijamalele si chiar d c mai pierd 2 sec acasa sa dau bluza jos asta e, in spital voi sta cu camasa, sper sa nu stau mai mult de maxim 4 zile, dc e sa fie cezariana.
Ma duc sa vorbim cu socrii la telefon si apoi sa ma apuc d etreaba pt mine, a sa le fac pe indelete nu sub stres.
Weekend placut!
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
T_Ioana spune:
Salutare dragelor!
Vad ca aveti un spor la scris de numa'....!
Pe noi ne-a apucat azi harnicia, de fapt pe bietul Cristi ca eu dupa cum se vede stau pe net.....vrem sa zugravim bucataria ca se cojea (fostul chirias a dat cu var peste lavabil
) si de vreo 5 ore o tot rade cu spaclu, si s-a facut o mizerie in casa si o prafaraie de imi vine sa-mi iau campii!
Eu mi-am luat o pijama deocamdata, o sa imi mai iau una la salariul urmator (eu nu pot dormi cu camasa de noaptre ca sunt tot timpul cu fundul gol si fac frecvent infectii urinare). Am si halat, chiloti si papuci+ slapi pentru baie, sper sa prind loc in rezerva cu plodutu' mai am de luat cadita si cosmeticele, iar cand vor merge niste prieteni la Metro la Mures si vreo 2 baxuri de pampersi. Cu sutienul pt alaptat sper sa gasesc ceva mai ieftin de 400.000 lei.
Toata ziua cos lenjerii de patut iar saptamana viitoare merg sa cumpar material pentru aparatorile de patut!
Bebelinul e extrem de activ, mai ales cand mamai si tati au chef de
, asa ca trebuie sa refuz ca ma simt jenata, parca am avea martori.....va dat seama, noi prestam si bb da din toate alea....
Ralu superba camera Anastasiei! Va invidiez (la modul bun) si pup fetele!
Ma duc sa-i dau bietului sot de mancare ca azi a cam facut foamea!
Va tzuc apasat!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 33 fix
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
CATA, super misto camasile, sa le porti sanatoasa! De la Unirea le-ai luat, nu? Cat mai trebuie sa astepti cu rezultatul analizelor?
GIOVA, abia acum am vazut pozele tale. Si tu ai burtica mare si frumoasa! E un bebelin gras acolo!
Fetelor, si mie mi-e din ce in ce mai teama de cezariana. Si eu ma gandesc la sonda urinara, la anestezia totala si mai ales la durerile de dupa operatie. Sper din tot sufletul sa nasc natural. Asa ca fetele care ati facut fundul mare nu va mai plangeti. Vreau si eu fundul mare si sa nasc natural.
Eu am vazut o tipa la spital cand o asteptam pe dr. acum o luna cred, care iesea din spital, facuse cezariana si abia mergea si plangea de durere. Mereu imi amintesc asta.
Acum sa vedem ce mai zice dr. si cat de mare este Ayan inainte de nastere.
30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Bee spune:
Buna fetele.
Mama ce zi am avut!Am fost si am cumparat patutz si dulap pentru bebeusha. SI saltea din fibra de cocos. SI taica-sau nu s-a putut abtine si a luat un set plusat pt scos fata din maternitate si lenjerie de pat galbena cu ratzuste si ursuleti! Minunat! Toate de la Barza si la pretzuri rezonabile. Mobila nu am asamblat-o, dar uremaza. Dupa toate astea, conform sfaturilor voastre (mersi Ursoaica, am fost pe aleea cu Castani) am cumparat 2 parasute de proba, pe care am dat 65 de mii! Sunt foarte bune, dar tot nu mi se par suficient de inalte. Fetele care stiti de cezariana, cat de inalti tb sa fie chilotzii! EU una pana acum chiar nu am luat nimic special, ma incap cei vechi dar care au talia joasa si elastic mai lejer, dar voiam sa fiu pregatita cu unii de maternitate. Am luat si halat din piatza, deci o sa mai am sutienul. Acum caut disperata si mobila de bucatarie, ca de termopane am scapat.
Ioana ce ne-am face fara barbatzii astia! Harnici de numa'!
Catalina sa-ti traiasca mamica! Sa fie sanatoasa sa poata sa te ajute!
Denisa, distractie placuta la party si sa ne povestesti cum a ieshit! Baclava yammy!
Alina, imi faci in ciuda cu ce spui! Uite ce femeie cu solduri late sunt eu, facuta sa nasc natural, destul de sportiva ca sa n-am probleme si nici nu mi-e frica de durerile astea si cu toate astea o sa ajung la cutzit!
! Ironia sortzii! Mi-e groaza de anestezie. SI de durerile de dupa.
Monica, a fost simpatica faza de la medic. Grija mare cu efortul, daca e sarcina jos! S-o tzii la caldurica pe Diana (frumos nume), cat mai mult.
Mira, Daria ta cat are acum?
Si in rest, sigur am uitat ce mai voiam sa spun si cui! Fug sa mai fac ceva prin casa ca apoi mancam in orash! 
Bee
si Fetitza
Giova spune:
Am venit si noi din oras.
Acum monteaza Clau patutul. L-a platit nasa si a luat si salteaua aia la 3 mil. jumate din fibra de cocos. M-am rugat de ea, ca poate gasim mai ieftina, dar n-a vrut.Cand e montat pun poze cu patutul si cu ce hainute a mai primit de la ea.
Cata sunt faine, dar nu are cine sa vina in Bucuresti acum. Imi ia din Italia sora-mea, daca gaseste cu nasturi in fata.
Denisa nici eu nu prea port genul ala de camasi-astea pt. maternitate, mai bine o pijama sau ceva sexy, dar tre sa iau pt. spital.
Mi-am luat 3 perechi de chiloti de la Jolidon, la 120.000 lei toate 3. Ajung sau mai tre sa cumpar?
Fug sa vad cum il monteaza.
poze 1
poze 2
gio
si bb Marco 30+
Bombonicaaaa spune:
Bee chilotii nu trebuie sa aiba o anumita "inaltime" la bata ,doar atat cat sa nu fie pe taietura ca deranjeaza. Acum depinde,daca taietura e pe orizontala se face de obicei chiar deasupra parului pubian si chiar nu conteaza ,daca e pe verticala e deajuns ca bata chilotilor sa fie undeva in zona buricului .Eu imediat a doua zi dupa operatie mi-am strans burtica cu o burtiera destul de mica, la inceput aveam impresia ca nu pot respira ,dar dupa 30 min. a fost super ok, chiar mai comfortabil decat cu ea libera...acum depinde cum suporta fiecare.
La toate fetele!
Oana
31+
Noemy
Poze cu noi
Bebelina Neidyn