Mamici de ianuarie-februarie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 9
Bombonicaaaa spune:
Denisa have fun la party!
Cata faine camasile si ingenioase!
Giova felicitari pt. cumparaturi, asteptam poze!
Maraki sper ca esti ok ca nu te-am vazut azi pe aici!
Irina tu pe unde esti?Nu te-am mai vazut de multisor sper ca tu si bebe sunteti bine.
Oana
31+
Noemy
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
Bee spune:
Bombonica, asa ma gandeam si eu, cu chilotii, multumesc pt lamurire.
Giova sa-ti fie de bine cu cumparaturile. Salteaua ta a costat cat patutzul bebitzei mele. Cred ca la Timisoara sunt mai scumpici unele lucruri. Aha, deci la Jolidon ai gasit ce caut si eu.
!
EU inca n-am plecat si scriu de foame, fiindca momentan bucataria mea nu e prea functionala, asa ca am rontait doar mere!
Bee
si Fetitza
Denisam spune:
Burtici, multuemsc de urari, eram in pauza, ma duc sa fac pateuriel cuc arne si brinza, am ceva de munca la ele,dar merita, un sot am care acuma e tare harnic prin garaj.
Eu zic ca chilotzii pot sa fie si sub burta si peste burta, in fctie de cum ii suportam, eu acuma ii am sub burta si am simt super asa, desi mi-am laut 3 perechisi epste burta, marimea L,avand in vedere ca acuam port inca S=small.
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Denisa spor la munca si distractie faina.
Bee e cam scumpa, e din Ungaria ca si mobila. Nasa a vrut sa o ia, eu am insistat sa mai cautam, dar n-a vrut. Asta e, sunt banii ei.
Am pus poze cu hainutele care i le-a cumparat azi tot nasa si patutul. Deocamdata e in sufragerie, maine il duce in dormitor. Asteptam sa vina maine nasii sa-l udam si sa-l ajute pe Clau la transportat. Pacat ca nu am inca lenjeria la el.
Pozele le gasiti in poze 2, lucruri Marcollino.
Dulapul si masa/comoda pt. infasat vin prin 15 dec. si sunt tot cu desene ca si patutul.
poze 1,poze 2
gio
si bb Marco 30+
LunaNoua spune:
Seara buna 
Noi acum ne-am intors dintr-o incursiune foarte fructuasa la Bucuresti. Am fost sa luam carut si marsupiu pt bb si am gasit super !!!! Sunt f incantata de ele. Carutul se poate purta orizontal, cutiuta cum ii zic eu
sau vertical, cand sta bb in popou. Scaunelul se ia jos, se transforma in scaun de masina, sau cosulet de trasportat bb (scoica???). Scaunelul se poate legana sau sta fix, si se poate intoarce si cu fata spre mami si cu fata spre lume. Rotile din fata au un sistem de blocare pentru a nu mai fi mobile dreapta-stanga. Are si acoperis si husa de iarna. Marsupiul se poate regla in diferite pozitii (vreo 5 dupa cate imi amintesc): bb cu fata, bb cu spatele, bb pe spate... marsupiul in spate... etc... nu mai stiu ![]()
Si toate culmea, au fost foarte ieftine. 290 caruciorul si 40 marsupiul.
, Deea
27+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
maraki spune:
Hello burticutze,
Am intrat astazi sa va citesc dar ma simteam foarte nasol si nu am vrut sa scriu acelasi mesaj iar si iar.....
Ieri am vrut sa imi fac pofta cu bomboane de ciocolata cu crema de lapte Milka, am mancat singura aproape o cutie iar noaptea cine murea de rau? Eu bineinteles
Ma simteam foarte rau, nu sa
dar de ajuns cat sa fac o noapte alba![]()
Bombonica merci ca intrebi de mine
si eu m-am mirat dimineata ca nu ai scris ![]()
Catalina sa porti sanatoasa camasutele
o sa vezi cat de practice vor fi ![]()
Giova si Luna plina ( sau noua??? ) sa foloseasca bebelusii sanatosi tot ce le-ati cumparat
Giova mi-a placut patutul la nebunie
Si hainutele sant frumoase
Fetelor sa nu uitati sa aveti in casa cel putin 2 pachete mari de vata,atunci cand se rupe apa ne sant necesare!!! Eu am cumparat astazi ca mi-am adus aminte![]()
![]()
Denisa sa te gandesti si la mine cand mancati din muraturile de casa
In Ro cand ma duceam in piata mereu cumparam cate un castravete mare murat si il mancam acolo pe loc
Si gogosarii erau super deliciosi, aia de la butoi din piata
Acum iar sant in pana cu mancarea, nu stiu ce sa mai incerc sa nu imi provoace arsuri sau greata![]()
Intru un pic mai tarziu, am fost la cumparaturi si sacosele au ramas in bucatarie![]()
pupici la burtici
29+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Am uitat sa va spun ca mi-am cumparat 5 perechi de chiloti ce nr credeti? 48-50 ![]()
![]()
Am dat 6 € pe toti, inca nu i-am probat, ar fi culmea sa imi vina bine![]()
29+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Monica-o sa ma gandesc la tien cand maninc din toate, dar mai ales din muraturi, am facut si eu acuam puaza un pic ca sa mincam si sa gustam pateurile, Dragos zice ca au iesit delicoase, cred si eu, am muncit la ele 3h.
Ma aduc sa fac placinta cu mere si salata de cartofi cu ou si muraturi.Sotu' trebuei sa faca baile si sa dea cu aspiratorul la perter.
Deea- sa folosesti cu placere si caruciorul si marsupiul.
Giova- nice poze, bafta in continuare!
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Monica, Denisa ma bucur ca va place patutul.Abia astept sa vina si restul mobilierului si lenjeriile de pat.
Monica imi pare rau ca nu te-ai simtit bine.Dintre toate tu suferi cel mai mult, dar presimt eu ca vei avea cea mai usoara nastere.
Denisa, mai poti draguto!!! Trimite-ne si noua cate ceva, ca ne-ai facut pofta.
Deea bun pret, cand pui poze sa le vedem si noi?
Sa le poarte bebe sanatos!!!
Gata ma bag in pat.
ne auzim pe maine.
pupici la toate!!!!
poze 1,poze 2
gio
si bb Marco 30+
Ana_m spune:
Buna seara burticute,
Ajung si eu sa va scriu acum seara . Azi am fost la achizitii si pt casa si pt bebelina. Am luat asa : -plapumioara si aparatoare de patut 30 E ;
-lenjerie de pat ce cuprinde : un cearsaf cu elastic, unul normal si fata de perina 15 E
-4 body cu 3 E
-2 biberoane cu 7 E
-suzete
-suzete de schimb pt biberon.
Am fost in Carefour, am stat vreo 2 ore jumate acolo, cand am iesit si m-am asezat in masina a inceput : dureri de burta, spate, stomac, mama m-au lovit niste senzatii tare ciudate, probabil pt ca am stat mult in picioare.
Mi-s rupta de oboseala acum. Vad ca si altele au facut achizitii azi. Foarte bine, incet -incet ni le facem pe toate. Eu urmatoara tura de lucruri am de gand sa le iau luna viitoare, sau ma rog chitibusuri o sa mai iau pe parcurs.
Plec spre patut acum, ca maine am zi de excursie toata ziua, asa ca o sa intru iar maine seara.
Denisatu acum probabil ca petreci in toi . Iti zic si u cu intarziere distractie placuta si sa imi dai si mie reteta de pateuri ( daca le-ai facut tu) .
Somn usor la toate , pe maine.
Ana
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos