Mamici de ianuarie-februarie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
GIOVA in legatura cu sonda, nu stiu daca doare cand ti-o baga, ca mi-au pus-o dupa anestezie cand dormeam(am aflat dupa ca si un tub in gat am avut, dealtfel!!!).Mi-a fost frica ca o sa ma doara cand o scoate dar n-am simtit absolut nimic.
Nici cand mi-a scos firele de la operatie nu m-a durut, un pic m-a pitigat la o gaurica ( am avut 3 la laparoscopie), dar tipa aia cred ca in viata ei numai scosese fire, era asistenta la doctorita de famile, n-am mai avut chef sa merg pentru atat la spital.
La chestii din astea e importanta si toleranta individuala...mai dragut va fi cu durerile de dupa cezariana!
MONI 31+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
Monica70- ma bucur ca e bine Diana si eu zic ca e suficient de mare pt varsta ei, oricum acuma va creste mult.
refritor la masarea sfarcurilor, eu sunt ok, nu asta imi produce contractzii ci alte chestii imi dau aceste contractzii false.
Fiecare face cum crede cu sfarcurilor, eu asa simt, c atrebuei sa ma obisnuiesc cu durerea care o poate 'proova bebe cand suge"- si dc vine ai devreme de 37 de saptamini, sunt ok si dezvoltati, nu pot sa cred ca o cupitura de sfarc declanseaza o nastere.
Am facut baclavaua e la rece pina maineseara cand ii pun siropul, acam fac o pauza si apoi mergem la shopping, sper sa vina Dragos repede.
Noapte buna!
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
La chestia cu hemoroizii si clisma nu m-am gandit, ar trebui sa scapam inainte de ei cumva.Oricum si fara ei nu-i o placere sa-ti introduca furtunul...Prietena mea a scapat de clisma, i-a facut cezariana urgent (pe la ora 22 i s-a rupt apa la ora 24 i-a facut operatia).
Dunga neagra nici eu n-am, de nici o culoare dealtfel.In schimb am deasupra buricului o "dunga" vaga din...fire de par si sigur nu existau inainte de sarcina! Are careva asa ceva? O fi de la sarcina sau de la utrogestanul ala cu care m-am intoxicat trei luni?
monica70 spune:
DENISA tu chiar nu obosesti niciodata?????
Si la serviciu si la cumparaturi si toata ziua gatesti si la party-uri si vizite!!!!!!
Obosesc numai cand ma gandesc!!!!
Se vede ca am imbatranit nu mai am atata energie(la 35 de ani nu-i ca la 25, nu?), dar adevarul e ca sunt mai comoda.Cand ajung acasa nu mai am chef sa scot nasul din casa, nu mai am chef de vizite,de mers la cumparaturi.Doar sa citesc nu obosesc niciodata.Daca as fi in natura la munte, la mare sau macar la tara ar fi ideal.Cu un maldar de carti, reviste alaturi si cu provizii de ciocolata, apa sau macar...mere verzi!
Cat despre sani, banuiesc ca tot o sa ma doara cand alaptez, macar acum sa nu ma doara!
Vorba italianului administrator la firma unde am lucrat despre celalalt italian, patronul(supercreativ...).Zicea catre noi sa nu-i mai spunem ce vrea sa faca(patronul), doar dupa ce a facut (de obicei boroboate) sa nu se enerveze de doua ori!!!
Asa si cu mine...
Ana_m spune:
Nici eu nu ma masez la sani, ar cam trebui sa fac cate ceva dar habar nu am. Cu prosopul am incercat mai demult dar nu prea mai placut. Oricum eu mai am si acum senzatia ca ma mananca sfarcurile. Mama ce m-as mai scarpina !!

Monica si mie mi-a aparrut zona fina cu par dar sub buric.
Cum am dormit dupa-masa , parca ma vad ca bantui pe aici pana la 1. Nu mi-e somn deloc. Afara bate un vant, ca o vijelie, scoate niste sunete tare ciudate. Si la televizor au un film mai de groaza. Nu stiu ce sa fac , ca am inceput sa ma uit la el, dar am venit sa mai citesc pe forum. Cred ca mai bine nu ma uit , decat sa ma apuce cosmarurile dupa aia.
Somn usor la toate !!
Ana
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Bombonicaaaa spune:
Buna! Sonda nu se pune decat la cezariana ca vei fi imobilizata la pat cel putin 10 ore si daca mai ai parte si de perfuzii asta inseamna o gramada de lichide.Atunci cand ti-o instaleaza nu e deloc placut
eu una am simtit ca o piscatura zdravana si o usturime nasoala rau...dar uiti repede de ea,cel putin eu am uitat ,noroc ca nu am avut-o decat o zi. Cu clisma in cazul hemoroizilor nu stiu ce sa zic ,dar multe gravidute fac hemoroizi asa ca ma gandesc ca or umbla si ei cu grija
Mie cel mai frica mi-a fost de clisma si nu am scapat de ea, nu doare dar e o senzatie ciudata rau ca te pune sa inspiri puternic si simti cum intra apa aia in tine si la mine a mai fost si jena
noroc ca am scapat repede si am luat-o la fuga sa caut o baie
Dar cum am mai spus se merita !
Oana
31 sapt.
Poze cu noi
Noemy
Bebelina Neidyn
Denisam spune:
Monica 70- mai obosesc si eu, dar ma bucur ca sunt activa si am ce face, adevarul e ca imi place sa imi umplu timpul, acuma mi-e ciuda ca am acte de contabilitate d efacut si nu pot, dar sper de la mijlocul sapt.viitoare sa ma apuc si de ele, asta este. Si as aam momente cand sunt pe la computer si rontai prostii si mi-ar palce sa am ceva d efacut sa nu mai rontai porcariaore acuma, dar de..mai e putin si trece.
Abia astept sa am timp sa pun stickerele pe perete in camera Emmei.
Si mie imi place sa citesc dar nu la nesfarsit cu pauze si diversificari.
Weekend placut!
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Buna fetelor…azi am facut 29+! Ura!
Ce bine e!
Ieri a fost o zi si buna si nebuna!
Nebuna pentru ca am primit un telefon de la CMU ca la transport recipientul cu urina pentru urocultura s-a deschis si s-a contaminat, asa ca trebuie sa ma duc luni sa dau o noua proba...Misto, nu????
Am crezut ca-I string de git…le-am zis ca problema nu e sa dau o noua proba, dar ca am nevoie de rezultat pina vineri ca-mi trebuie la doctor…au zis ca o sa scrie pe recipient “urgent” si o sa se resolve…asa ca luni ma duc iar la CMU…o sa devin experta in nimerit borcanul cu jetul
…. A fost o zi buna ca mi-am gsit inca 2 camasi pentru spital si alaptat si 3 perechi de chiloti….2 XL, marimea 5 si una singura XXXL marimea 7…Bee la Cocor am gasit perechea asta nr. 7, dar era singura…cred oricum ca mai aduce…deci, mai incearca…cred ca a fost in jur de 150.000 lei…Azi noapte am dormit prost, nu atit de la insomnii cit de la faptul ca, asa cum zicea si Janina m-au durut soldurile, indiferent pe ce parte am dormit…super…super naspa…Dan s-a dus sa-mi ia pompa de
trimisa de verisoara mea…azi vad ca este o zi faina si cred ca voi merge la plimbare
cu Dan…apropos, i-am gasit si mamei si pulover, o cana haioasa “pentru cea mai buna mama” si inca cite ceva
..! O zi faina va doresc!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
28+ 6 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Uitasem sa schimb saptamina!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
29 in cap ![]()
utocatalina spune:
Fetelor..in album, la "lucruri Bia 2" am pus o poza cu "camasile de alaptat"...poate va inspira pe cele care nu a-ti cumparat inca!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
29 in cap ![]()