Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 3
dordia2000 spune:
Ilenuta stai linistita ca si eu am facut echo acu o sapt in sapt.37 si mi s-a spus ca bb e ok dar...ca e de 36 sapt si ca are 2.800kg si ca placenta e cu grad de maturare 2-3 ceea ce inseamna ca bb poate sa nu mai primeasca tot ce trebuie! Atunci mi s-a recomandat un test antistres pe care l-am facut si bb e ok. Eu as mai vrea sa fac sapt viitoare o echo sa vad cat a luat bb in greutate ca sa stau linistita ca daca bb nu ia in greutate inseamna ca tb scos si asta implica cezariana!!!
Asa am patit eu, daca te ajuta cu ceva...ok.
Fetelor ce de insomnii!!! Eu una dorm ca valiza in gara fara sa ma trezesc nici macar la toaleta. Si mai dorm si ziua daca sunt singura acasa si pot!!!
va pup 38+2
Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000
felicia74 spune:
ilenutza col scurt de 34 mm? eu stiam ca e asa doar sub 3 mm.
Nu stiu ce sa mai cred, medicii astia chiar nu se pot pune de acord?
Lasa, bine ca e bebeul bine.
Te invidiez ca poti dormi noaptea. Eu azi noapte am avut asa o stare proasta, mi-era somn, dar nu puteam dormi si din cauza caldurii (in Militari s-a bagat caldura la greu, ca tot s-a facut frumos afara).
Dar nici nu-mi venea sa ma dau jos din pat, ca eram obosita. Si cand te gandesti ca eu ii dadeam sfaturi Inei anti-insomnie.
De cordon gros chiar ieri se plangea o tipa ce nascuse mai demult, spunea ca a fost nevoie de 2 cleme ca sa-l taie. Nu a patit nimic copilul. Dar tu te mai duci la doctor, nu? Vei vedea cum evolueaza, dar parerea mea este sa stai linistita.
Daca oricum nu poti schimba situatia si a mers pana acum OK, insemana ca nu vor fi probleme. Eu nu sunt de specialitate, dar logic - cordonul asta nu s-a ingrosat acum in ultimele zile. Cred ca s-a obisnuit copilul cu el. Trebuie si doctorul sa zica ceva ca sa vezi ca-si da interesul. Daca ti-as povesti cate mi s-au spus mie...
Deci, tu ai DPN ca mine si Anda?
Felicia 35
Ina869 spune:
Neata’fete dragi!
Semnez si eu condica in nu stiu ce schimb ( ca la mine este de abia trecut de ora 1 am) ca de cind cu insomniile mele nu prea mai stiu rostul…
Cora, sa nu te fii deochiat eu si de-aia sa nu mai ai somn, ca tu dormeai bine inainte! Ptiu-ptiu!
Ei bine, si eu m-am trezit acum din cauza unor arsuri…pai la tonele de gheata pe care le rontai ar fi trebuit sa nu am probleme, dar uite ca am…asta-seara am mincat niste spaghete cu friptura si cred ca a condimnentat-o barbata-meu prea mult de-mi iese pe nas acum…si am si sarit peste portia de gheata de seara ca sa nu ma mai duc la buda atit de des,asa ca, “cind fu Tache nu fu Tica ” samd. Ce mai, ar cam trebui sa ma obisnuiesc cu gindul ca de acum inainte nu voi mai dormi noaptea si asta este
Aseara mi-a adus George o punga plina cu dvd-uri de la un prieten asa ca daca ma “plictisesc”noaptea am ce face…
Joy, Anda, eu eram cam speriata cu scurgerea aceea alba-transparenta, de abia astept sa imi intreb dr. luni despre ce este vorba, la voi ce culoare si consistenta are ? Am citit ca-i normal, dar stiu si eu…
Coralia iti doresc sa ai un prenatal linistit, fara insomnii, dureri sau alte probleme! Hai ca va trece repede perioada asta si pe urma vei fi ocupata cu bebe. O sa iti duc dorul! Ai grija sa nu te obosesti prea tare cu muraturile si conservele de iarna..
Pupicei,
Ina si bebelusha 35+
Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by felicia74
dopul gelatinos arata exact ca albusul de ou. Poate avea si firicele de sange - subtirele ca firul de par - sau poate capata si o tenta galbuie.
Felicia 35
Aoleu, pai eu inseamna ca am inceput sa-l pierd deja?
Ina si beba 35+
felicia74 spune:
Uitati ce am mai gasit:
Saptamana 37
Dupa aceasta saptamana este posibil sa pierzi dopul gelatinos care a ferit uterul de patrunderea infectiilor si a bacteriilor. Acest dop gelatinos se poate pierde cu cateva saptamani, zile sau ore inainte de nastere, si este gros, galbui si poate contine sange. Pe masura ce colul uterin se dilata pentru nastere, acest dop este indepartat. Fi sigura ca il anunti pe medic de orice scurgere survenita.
Aduna-ti lucrusoarele din timp pentru sala de nasteri! Citeste articolul Ce mi-am dus cu mine la maternitate.
Felicia 35
ilenutza spune:
Dr. ecograf mi-a spus ca trebuie sa supraveghez cordonul prin eco repetat la sapt sau doua sapt.ramane de vazut ce spune medicul ginecolog.Si asa mi-a spus si la eco ca daca copilul s-a obisnuit cu cordonul gros si s-a dezvoltat normal, atunci e ok.O sa merg sapt viitoare din nou , cel mai probabil.Si mi-a mai spus ceva de placenta maturata prea mult, dar nu prea m-a lamurit ce inseamna , o sa intreb ginecologul.
Ref. la col,asa scrie pe ecografie: col inchis 34 mm.Din cauza asta ma doare burta tot timpul de vreo trei zile!Iau nospa la greu!
Uitati un articol despre legea cu indemnizatia de cresterea copilului.De legea propriu-zisa nu am facut inca rost:http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_3750/avocatnet.html
Ilenutza, 34+
dienutagraviduta spune:
NEATA !
deci subiectul zilei este dopul gelatinos de la "sticla de sampanie" ... cu surprize .. hai ca am luat-o razna - ati vazut la televizor femeia aia care a gasit in salam un ... tubulet cu capacel ? a fugit saraca la opc, si cand au deschis aia tubuletul - surpriza, inauntru era 1 milion de lei ... iata ce metoda interesanta pentru mezelar de a-si premia clientii ... stau si ma intreb ce se intampla daca salamu' nimerea intr-o alimentara care avea feliator ...
mai - dopul asta, io una nu prea ma grabesc sa-l vad, ca sa fiu sincera... dar cred ca aveti dreptate, iese in bucatele, doar nu o iesi tot odata ...
metoda anti-in-somnii :
acum 2 nopti am facut dragoste rau de tot, si a fost grozav, cred ca nu am mai facut asa de luni de zile, poate chiar dinainte de sarcina; uitasem si de burta, si de copil, de tot; si am dormit ca un prunc dupa aia.
ilenutza spune:
Si la mine a aparut albusul de ou!Habar nu aveam ce e, ma gandeam ca o fi vreo secretie!Cu cate saptamani inainte de nastere pleaca dopuletul asta?
A intrat spaima in mine, vreau sa mai stea bb in burtica, sa mai creasca.V-am spus ca dpn lui este 10-15 dec iar ziua mea e pe 5 dec?Ce ar fi sa-l nasc de ziua mea?Eu cred ca sansele sunt destul de mici...
Ilenutza, 34+