Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

Ina - e verificata ... da' cred ca ii mai trag o verificare amanuntita week-endul asta, ca se pare ca il elibereaza pe tati de oaresce tensiuni ...

fetelor - pai eu una zic ca e ok legea asta noua ... din cate am calculat eu, as putea sa intru si pe cea veche si pe cea noua ... dar categoric aleg pe cea noua, ca poate ma intorc mai repede la munca, si asa iau si cele 3 milioane pe langa salariu ... nu-i asa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

ilenutza - eu sunt de parere ca daca ai dpn pe 10.12, ai toate sansele sa-l nasti de ziua ta ... am citit ca doar 5% din bebei se nasc exact pe dpn ... si daca te uiti la lista noastra, majoritatea au nascut ianinte de termen ... oricum, n-ar fi frumos asa un cadou ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Supeeer metoda pt insomniii!!! Dar e f. riscant la 38 de saptamani asa ca ma abtin!!!

Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dienuta este bine pentru amindoi..asa ca, continua "verificarile" fac bine la ten, moral,samd.
Ai grija insa,nu-l deranja/zgaltai prea tare pe Luca

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

coralia, imi pare tare rau ca n-ai net acasa...parca ne parasesti, asa, si te vroiam aici...te rugam mai incearca sa intri in internet-cafe-uri.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Si nasa tot pe 5 dec e nascuta!Asa ca trei in aceeasi zi ar fi ceva!Toata lumea imi tine pumnii!

Am mai facut si noi "verificari" si am ajuns ramburs la dr. cu dureri si scurgeri suspecte si cum m-a urcat pe masa dl dr m-a intrebat:"Ati facut "verificari"?"Unele mici" am zis eu!Cat pe ce sa ia foc dl. dr.!
ha, ha!De ar constientiza copii astia ce "sacrificii" facem pt. ei!

FELICIA, tu unde faci cursurile?

Ilenutza, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Off mai fetelor...depresia mea e tot mai mare ca nu mai vin la servici..si nu mi-e mie de servici cat ca nu mai pot intra pe net sa vb cu voi.O sa ma documentez eu sapt viiotare sa gasesc vreun net cafe prin apropiere si sigur o sa aflu eu ceva...
Ina,Anda thx pentru gandurile voastre bune...Ina cu muraturile am terminat de mult...dar imi gasesc eu altceva de facut ca de stat locului nu prea cred..ca nu imi este firea sa stau in pat...Nici bolnava nu stau apoi acum....

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Bic, sa-ti traiasca grasunica!Sa fie sanatoasa si vesela!

Eu nu am deocamdata nici un semn...nici urma de dop gelatinos, sau alceva...pana acum am avut niste contractii, dar acum au disparut si ele. Cred ca reusim sa stam cumintele pana pe 14! Incep si eu cu AMR-ul...deci pentru mine, 10 zile! Acum imi par o vesnicie...

Am pus niste poze in albumul burtici, facute miercuri de ziua mea...

De Bb alinus nu mai stim nimic, nu? Sa verificam mailul...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ina, deci si tu esti insomniaca:)) asta-noapte (ziua la voi) cand aveam eu insomnie nu era nimeni "de la voi" pe forum, tot eu si joy...nu mai dormiti ziua...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata mamici si burtici.
Sunt la birou din exces de plictis acasa, de fapt nu mai am stare deloc, nici aici nici acolo. Acuma au inceput iar ceva dureri, da' le ignor ca nu ma mai speriu/bucur din asa ceva, sunt deja la ordinea zilei.
Cat despre faza cu rezolvatu' insomniilor, culmea e ca eu am chef (la varsta asta a sarcinii!!!) da' sotu' nu mai vrea si parca mi-e si cumva sa ma apuce nascutul direct din .... ma rog :))
Eu nu tin minte sa fi observat dop sau bucati de sau alte semne de pierdere, asa ca nu cred ca e musai sa iasa cu 2 sapt inainte sau asa ceva, si asta e ultima chestie care sa ma puna pe ganduri, poate iese cu tot cu apa, sau mai stiu eu cand o vrea.

39 FIXXXXX

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput