Miresele anului 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 29
a.cicel spune:
Am primit o chestie tara faina. E un copilas care se roaga:
Doamne, iti cer,
Cunostinte pentru a-mi intelege seful,
Iubire pt a-l ierta,
Rabdare pt faptele lui,
Pt. ca Doamne,
Daca iti cer putere,
Si daca imi dai putere,
Ii bag una de nu-si mai revine veci!!!
Raza, ia aminte
Divine girl spune:
Neatza fetili! la toate. Am ajuns si eu la serviciu, am citit ce ati mai scris voi, harnicutzili, si acum ma duc sa-mi beau cafeaua o juma de ora, ete asa, ca mie mi-e somn . Vb mai incolo cand ma trezesc si io. Haidi pa!
Oana T spune:
Buna dimineata tuturor.
Pepenash, mi-am facut albumul pe Yahoo, la Privacy Settings am ales public. Am intrat la profilul meu si...nu mai stiu. am incercat mai multe, dar nu mi-a isit.Te rog ajuta-ma. Trebuie sa-mi spui pas cu pas...
Multumesc!
Astept un raspuns de la oricine, numai sa pot pune pozele alea....
dyadya spune:
Neata fetele. Va rog sa ma ajutati cu un sfat/o parere. Vom merge curand sa vb la biserica dar nu stiu exact ce ora sa aleg. Datele sunt urmatoarele:
1. Biserica se afla la Unirea, deci in centru
2. Restaurantul se afla la Otopeni, deci in linie dreapta dar e ceva drum pana acolo(in conditiile de trafic de sambata seara cam 45min max o ora.
3. cum ar tb sa procedez? Sa leg oarecum biserica de restaurant, in sensul ca toata lumea sa plece de la biserica direct la restaurant? Sau sa las un interval in cazul in care omul vine la biserica si dupa aia merge acasa si se imbraca de nunta, etc?
haideti sa va spun eu avantajele si dezavantajele detectate de mine:
Avantaje: Daca le punem una dupa alta, e mai usor in situatia in care vom pune transport la dispozitie-ceea ce nu stiu de pe acum daca va fi cazul dar daca da, atunci se va sti ca microbuzul pleaca de la biserica. Totodata e mai simplu pt cei care vin din provincie sa nu se mai trambaleze de 10 ori ba la biserica, ba la etc.Alt avantaj: am certitudinea ca o mare parte din alai ajunge la restaurant la ora stabilita. Pt ca stiti ca in multe cazuri vin invitatii si dupa aperitiv "ca atunci au ajuns". In felul asta in cam oblig sa ajunga la timp.
Dezavantaje: Vom fi oarecum presati de timp: oamenii asteapta sa mergem la restaurant, ca nu pot ajunge ei inaintea noastra, iar eu voi vrea sa fac muuuuuuuulte poze si nu sunt dispusa sa renunt la asta doar ca sa plecam mai repede. Pe de alta parte nici oamenii aia nu mi-au gresit cu nimic sa-i tin in picioare sau in masini, intoliti, in iulie, pana fac eu 150 de poze!!!
Alt dezavantaj: vom ajunge la restaurant in acelasi timp cu marea majoritate a alaiului. Astfel, daca ceva nu e ok, nu mai am timp sa corectez. Desi, ma gandesc ca si daca as avea un avans de o jumate de ora, tot n-as avea timp sa schimb mare lucru. Asta in conditiile in care, restaurantul fiind in Otopeni, este exclus ca eu sa trec pe acolo in cursul zilei-pierd prea mult timp.
In incheiere va spun ca m-am gandit ca petrecerea sa inceapa la ora 8 seara. Asta pt ca, vara fiind, riscam sa fie prea cald dupa-amiaza. De la 8 incolo insa e tocmai bine. Deci asta e ora limita,.. acum astept pareri in legatura cu ora la care ar tb sa pun slujba. Slujba am inteles ca dureaza pana intr-o ora. Deci adunam o ora slujba+ felicitari, o juma de ora poze, si inca o ora drum... cam atat dureaza toate. Acum va roooooooooooooogggggggggggggg din suflet, dati-va cu parerea!
ralucah spune:
Oana, asta cu meniurile e altceva..si eu am patit la o nunta trebusoara asta..daaaar, de atunci le facem din carton mai gros (200 -250 gr) cu foaie mai groasa si la interior, si atunci au mai multa stabilitate. Schimba cartonul cu unul mai gros si nu mai cad.
Ete ramai datoare...poate mai facem schimb de ponturi
Pepenash, clienta mea habar nu avea nu aceste probleme atunci la nunta, mai ales ca ei ramasesera fara local cu doua luni inainte de nunta si nu cunosteau pe nimeni la Yda. De aceea am zis ca e bine sa spun ce s-a intamplat ca macar altii sa poata preveni. iti dai seama ca este neplacut sa ai toalete murdare la nunta, si da este cel mai bine sa ii dai femei jumate din bani inainte d enunta si jumate la sfarsit ca sa isi faca treaba. Si cel mai bine cumpara tu doua sapunuri lichide si cateva suluri de hartie (mai ales de sters mainile) si in felul asta stai linistita.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Oana T spune:
ralucah, multumesc de pont. Eu sunt noua in meseria asta, deci orice sfat imi cade bine.
In legatura cu albumul meu...ma poti ajuta? Am scris mai sus despre ce e vb.
krelia spune:
Buna dimineatza, fetele!
Oana, ca sa-ti apara linkul in permanenta de cate ori postezi, trebuie sa-l scrii la semnatura, in profilul de pe DC si...ai acolo o casuta pe care trebuie sa o selectezi..ceva cu "selelctati sa apara si semantura"...parca....ia vezi, merge?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Oana T spune:
Krelia...cred ca sunt
Eu apas pe numele meu...apara profil utilizator, mai multe informatii...in continuare...cemai fac? unde trebuie sa intru?
jesia spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Neata fetele. Va rog sa ma ajutati cu un sfat/o parere...
Draga mea... eu cred ca ar fi mai bine sa "legi" oarecum biserica de restaurant ca sa nu mai faca oamenii 1000 de drumuri...de fapt cei care vor sa plece pana acasa dupa biserica o sa plece oricum dar oamenii aia din provincie ce rost are sa-i mai plimbi prin oras atat...eu zic sa te duci la restaurant de la biserica cu cine o vrea sa vina cu tine .... si restul sa vina cand o vrea
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Oana T
Krelia...cred ca sunt
Eu apas pe numele meu...apara profil utilizator, mai multe informatii...in continuare...cemai fac? unde trebuie sa intru?
Nu apesi pe numele tau, ci intri la PROFIL UTILIZATOR din stanga paginii. Acolo iti cere parola ca sa intri si ai optiunea pentru semnatura. Acolo cred ca poti sa pui linkul cu pozele. Nu sunt sigura, ca eu inca nu am incercat.