Miresele anului 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Oana T

Krelia...cred ca sunt
Eu apas pe numele meu...apara profil utilizator, mai multe informatii...in continuare...cemai fac? unde trebuie sa intru?

Nu trebuie sa apesi pe numele tau...trebuie sa intri in meniul din stanaga acolo und escrie profil personal...iti cere parola..intri si apoi te baga in editare, si acolo la semantura faci toata treaba asta...daca nu te descurci...mai scrie-mi pe PM...ca sa nu monopolizam subiectul, ok?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Neatza fetili! Iaca si eu pe acia...mai o gura de cafea, mai o ocheada la ce mai scriu miresicili mele....
Dyadya, parerea mea este sa lasi timp intre biserica si restaurant...pentru ca nu toti invitatii o sa vina la biserica. Asta este una, si aia care vin s-ar putea sa nu vina imbracati de nunta, mai ales ca este vara...Eu as pune-o dupa-amiaza, pe la patru .45 de minute slujba+45 de minute pozele ( la care nu o sa stea toata lumea), se facu o ora jumatate. Dupa aia 45 de minute drumul pentru tine... Ajungi acolo pe la 6 jumate si mai ai timp sa faci ultimele retusuri si sa dai ultimele ordine. Intre timp, invitatii tai au timp sa se duca acasa, sa se dusuiasca, sa se aranjeze si sa vina pe la 8.
LA nuntile la care am fost eu in ultima vreme, sa stii ca ora s-a respectat, si mai toti au venit la ora precizata in invitatie...Dar oriunde mai exista si exceptii.
Parerea mea...
Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

multumesc Jesia, si eu inclinam spre aceasta varianta, dar totusi la ce ora pun biserica: la 5, la 6?... Fetelor, va rog sa va dati si voi cu parerea la nelamurirea mea....plizzzzzzzzzz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Bhei ...sunt cu capul in nori...am uitat sa spun "neata"
Neata fetili ...cele care ati sarbatorit aseara ....vrem detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am si eu aceeasi problema cu stabilirea orei la primarie si biserica. In februarie se intuneca mai repede. Vreau si eu poze la lumina naturala. Nu stiu la ce ora sa pun cununia civila, dupa care urmeaza cununia religioasa si apoi la restaurant. Deci toate sunt legate. Oare daca pun cununia civila la 3 jumate e prea devreme? Si la 4 jumate cea religioasa. Ca la 5 e deja intuneric. Nu e problema cu distanta dintre cele 2 locatii ca sunt una langa alta, iar restaurantul e la 10 minute de ele. Voi ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Oare am reusit?
Daca nu, iti trimit un mail, Krelia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coradyne spune:

Apropo de ceea ce zicea dyadya, de ce pozele alea, "de arta", care raman si pe care le pui in rama, nu le poti face inainte de cununia religioasa? Emotii oricum, cred ca sunt si inainte si dupa...
Asa nu mai trebuie sa te astepte oamenii sa faci decat alte cateva poze de grup si de "grupuletz"...

Krelia, da, si eu am recunoscut ca nu e acelasi lucru pe site, dar cum am zis, credeam ca esti interesata de preturi... Am vazut pe site-urile din afara ca exista ceea ce se cheama flori de matase. Cred ca exista si la noi. Poate sunt facute din de-alea! Asta, asa ca sa nu raman eu "nedata" cu parerea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

mai incerc inca o dara...poate acum...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

'Neata, fetele! Bine v-am regasit. Recunosc rusinata c anu am avut timp sa citesc cele n-spe pagini pe care le-ati scris voi in absenta mea, dar proomit ca azi recuperez, pana la ultimul cuvintel.
Sa va povestesc si eu de week-end, acum, miercurea??? OK, hai sa va zic: Am fost in Sinaia, plecati de sambata dimineata, cu trenul (teapa colosala, la cat costa, de o mie de ori mai ieftin am fi iesit cu o masinuta!!!!). In fine, am cautat ceva loc de cazare, ca acum ne-au cam crescut cornitele si avem mofturi, hotel, alea, alea.... In cele din urma am gasit si cazare OK, asa ca toata ziua ne-am plimbat linistiti prin statiune. Am mancat la un super local, nu stiu daca il stiti, dar noi suntem indragostiti de el, se cheama Irish House. Apoi am dormit ca doi pruncusori de la vreo 4 pana la 6...
Duminica dimineata am plecat in Brasov, alt loc care ne place noua tare mult, si ne-am plimbat si pe acolo pana nu ne mai simteam picioarele. Si apoi...intoarcxerea la Bucuresti....
Planurile mele mari erau pentru ziua de luni, cand va ziceam eu ca implineam io frumoasa varsta d ecuplu, insa....al meu a avut de lucru, si si-a adus si acasa. Asa ca, s-a dus naibii tot planul meu cu lumanarele si lenjerie intima deochiata, cu muzici romantice si cu tortulet. Tortul e si acum in frigider, abia daca ne-am atins de el aseara. Imi vine si acum sa plang de ciuda, si sa-i daram serviciul ala...OF, si cat am asteptat ziua asta. Nu-i nimic, poate la anu'....
Gata, v-am povestit asa, pe scurt, acum ma duc sa citesc ce ati mai povestit voi zilele astea. Pupici.
Sa nu uit: va pun si poze azi, cand mai prind cate un moment departe de ochii sefului.
Pupici.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Oana T n-ai reusit nici acum dar mai incearca. Perseverenta e mama reusitei....mama ei de tehnica!
Eu nu stiam sigur ca pozele "de arta" tb facute dupa biserica. Sunteti sigure? Ca ma gandesc: iulie, cald, slujba...machiajul...rezista?! Eu as fi preferat ca pozele din parc sa le fac inainte de slujba cand tocmai ce am fost machiata si coafata, deci toate sunt proaspete si impecabile. Pai atunci inseamna ca intre biserica si restaurant tb sa inclusd si sedinta foto din parc. Sau poate o sa renunt la asta tinand cont ca biserica dispune de un parc al ei si as putea sa fac acolo pozele artistice. Dar atunci chiar ca tin invitatii o ora dup mine, pt ca pozele artistice tin sa iasa impecabil, indiferent cat ar dura asta. Si nu vreau sa aud: "hai mai repede ca asteapta lumea". Am inteles ca o astfel de sedinta foto poate dura si o ora. Pe de alta parte, daca mai e vreo nunta dupa mine nu pot zabovi o ora in curtea bisericii, nu?! CUM SA FAC?!

Mergi la inceput