Miresele anului 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Pisoias scump , husele de satin (cele de calitate bineinteles) nu cred ca vor fi vreodata fumate :))). parerea mea....
In alta ordine de idei, treaba cu furtunul luminos este cam ...nu stiu...ma face sa ma gandesc la o cabana din aia la munte, in nici un caz la fastul unei nunti.
plasa de lumini - cele folosite de firmele profesioniste si care se respecta sunt instalatii mari profesionale, care vin doar din import, nicidecum instalatii d ebrad prinse cu scotch.
Petale de trandafiri pe mese: nici nu se usuca nici nu le imprastie aerul conditonat (decat daca le pui pe aparat :))) . nu retin acum cine zicea chestia asta dar chiar m-am amuzat :))))

Pepenash iubita, io eram cea care zicea ca toaletele sunt execrabile, dar asa cum am spus si atunci la ora zece seara, cand nunta era in toi si mirosea groaznic (e drept si lumea mai este nesi uneori). Daca va promite femeie de servici peste noapte atunci e ok, chit ca ii mai dati voi acolo un ciubuc ceva, merita.

Dacacare sa o asezi in forma de inima si sa se danseze in centru .
Nu amesteca baloane cu flori si incearca sa mergi pe idei originale....din punctu meu de vedere husele standard de satin sunt cam fumate...
Daca vrei eu mai dau idei ca nu ma costa nika

Pupici si spor la pregatiri!

Pisu_Miau

http://photos.yahoo.com/cocopishika
[/quote]

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Se pare ca sunt codasa pe ziua de azi, dar nu-i nimic, inca este 8 noiembrie, asa ca: LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor acestora! Am si eu un sarbatorit acasa, ca-l cheama si Mihai, dar m-a anuntat fastuos ca s-a intamplat neintamplatul la servici si nu stiu daca o sa am partener de somn la noapte; ca partener de nebunii nici nu indraznesc sa visez-uite tocmai ce a sunat telefonul in timp ce scriam: imi zise ca nu stie cand vine si cat sta acasa ca probabil va tb sa se intoarca- Mama lor de calculatoare si servere si toti dracii: cele ale caror jumatati lucreaza in IT cred ca ma inteleg foarte bine!
Acum revenind la cele discutate de voi astazi, ca mi-a luat juma de ora sa recuperez numai la acest subiect-harnicute rau! Mie una mi se pare super ideea cu plasa aceea de lumini luata din comert. Si nu cred ca arata rau pt ca sistemul este tot acelasi ca si la cele profesioniste. Insa nu stiu daca eu o sa pot folosi ideea ca nu prea se potriveste cu decorul restaurantului meu. Raman tot la muuuuuuulllteee flori de camp ca altceva nu cred ca mai am ce adauga acolo.
Oana T, inteleg ca vii in Bucuresti la complexul Europa? Daca da, ai grija cand ajungi ca astia pe acolo incep sa stranga marfa pe la 1-2 dupa-amiaza. Asa ca daca vii la 5 s-ar putea sa faci cale intoarsa. Si vin si eu cu o precizare: si eu traiesc de 7 ani cu pata pusa pe o rochie Eddy K. din primul nr Mireasa(1998), dar de fapt obsesia nu este legata de rochie ci de trenaaaaaaaaa. Adevarul e ca rochia in sine mi se pare incarcata, plus ca are maneci lungi ceea ce e exclus in iulie, dar zici ca tu cunosti pe cineva la Gabriela: modelele lor nu se pot....combina..pe comanda? Adica trena de la o rochie cu partea de sus de la alta. Ca mie aici in Buc mi-au spus la Gabriela ca nu au nici o putere de decizie asupra rochiilor: cum le primesc asa le vand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

buna seara sarbatoritelor/sarbatoritilor...
LA MULTI ANI cu multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca!!!!!
Sa fiti toate niste miresici de nota 10!!!!!
Ma puteti ajuta si pe mine cu informatii utile despre fotografi si cameramani pt nunta? Eu am nunta in sept dar in afara de restaurant nu mai am nimic aranjat!Sunt oare cam nebuna sau pot sa mai stau linistita pana la anu,sa incep de atunci cu crizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Aici sau la Slobozia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna miresici!!! Iaca am poposit si eu o lecutza pe la voi pe-aici.. Ma primiti?

Pisu-miau demult vroiam sa te intreb de unde ti-ai cumparat evantaiul?? Am impresia ca am vazut si eu unul undeva.. odata.. dar nu pot sa-mi amintesc unde exact... Stii.. si eu am avut nunta in culorile alb-roz si cautam idei pe culorile astea.

la miresici

Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby

Cununia civila
Biserica
Restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

ralucah... eu eram cea cu petalele...dar sa stii ca mie mi s-a intamplat sa se rastoarne meniurile de la aerul cond. Au dat drumul prea tarziu, la o putere mai mare...
Dyadya, Rochile Eddy K sunt importate din Italia, deci nu se pot combina...Eventual sa mergi cu modelul la o casa de moda, un alt salon, etc.
Bibyrox, eu am vazut evantaie la Agnes Toma, mai in primavara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Pt. cine vrea sa-mi vada pozele...
Am facut albumul, dar nu stiu cum sa fac sa apara cand postez...ma ajutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Raluca, tipul cu care am vorbit din partea restaurantului (Iulian Bica) a zis ca va fi femeia de serviciu acolo toata noaptea. Chiar si daca nu ar fi, de asta voi afla in mod sigur la semnarea contractului, cred ca as fi in stare sa vin eu cu femeie de serviciu... ca prea mult am umblat dupa restaurant ca sa renunt asa. Iar de dat, nici nu se pune problema sa nu dam... eventual chiar inainte de nunta, pentru a fi siguri ca vom beneficia de servicii ireprosabile.
Oana T, daca ti-ai facut albumul pe Yahoo, este destul de simplu: in editarea albumului, iti apare "Privacy Settings"; click acolo si bifeaza "Public". Apoi, in profilul tau de pe DC fie scrii la homepage adresa albumului, asa cum apare ea sus in fereastra de yahoo, fie pui acelasi link in semnatura si selectezi sa apara in mod automat. In cazul in care ti-ai facut cont pe Webshots, procedura nu ar trebui sa difere. Sper ca te-au ajutat cu ceva explicatiile mele; daca nu, mai incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neatza fetili,
Cum sunteti astazi? Ati sarbatorit aseara/ieri?
Eu va pup si va doresc o zi minunata....si fara superstitii, va rog!

Nunta noastra
Honey
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza si de la mine
Am chefuit pana tarziu in noapte la nashu Mihai. Si acuma am un somnic...

Mergi la inceput