Miresele anului 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papusika spune:

Ar fi chiar culma sa stai in ziua nuntii cu stresu ca te pozeaza fotografu' singura...Sau sa fii mereu cu ochii in patru daca esti pe langa cineva la pozat...ce aiureli...

Mergi la inceput

Si eu imi doresc poze doar cu mine......ca sa ma vad si eu in toata splendoarea...asa cum vreau poze cu parintii...si cu prietenele......daca am sta sa tinem cont de toate superstitiile ...nu cred ca am mai iesi din casa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Un car de noroc si de fericire sa se reverse asupra celor care isi aniverseaza azi onomastica!

Raza, multumesc frumos ca imi porti de grija, dar am citit tot ce s-a scris pe aici despre Yda Club, atat lucrurile bune, cat si cele mai putin bune si am cantarit, zicem noi, suficient de bine. La capitolul bile negre, fetele mentionau toalete. Ei bine, nici eu nu ma dau in vant dupa ele, dar sunt departe de a fi execrabile. In plus de asta, ne-am asigurat ca va exista cineva pe toata durata evenimentului care va avea grija de toalete. Vom aduce noi hartie, sapun, odorizante si sunt absolut convinsa ca totul va fi in regula. Apoi ar mai fi salaul... Cine zice ca vom servi salau? Cel mai probabil, vom include in meniu somon in foietaj sau alt preparat mai special, pentru ca sunt satula de meniul clasic de nunta. No offence! Daca mai este ceva ce eu am scapat din vedere, anunta-ma, te rog, si voi corecta negresit pana la eveniment

Oana T, daca vii dinspre Pitesti, deci de pe autostrada, sfatul meu ar fi sa mergi pe Soseaua de Centura a Bucurestiului pana la Voluntari si apoi sa te intorci putin spre Bucuresti, complexul Europa fiind chiar langa pod. In felul asta, nu mai traversezi tot Bucurestiul, traficul in "minunata capitala" fiind imposibil, indiferent de ora, mai ales de la Bucur Obor inspre Europa.

Krelia, cred ca in pozele tale sunt niste coronite din ceva floricele artificiale. Eu mi-as dori flori naturale in par.

Papusika, pentru putin. Pentru Yda meniul se pare ca va fi 1,4 mil., iar avansul in jur de 300 euro. Dar abia dupa 20 noiembrie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Eh, asta cu pozatu' singura....kiar n-o cred!!
Adica in toata splendoarea ce-o s-o am...sa nu ma pozez singurica??? Sa nu umplu toata poza???
Neeeeeh...vezi de treaba!..alte superstitii is mai...brrrr

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Feteleeee!!!! Mai terminati cu superstitiile, va rog frumos! Daca ne luam dupa toate prostiile ramanem naibii nemaritate . Haideti sa va spun ce face moa, par izamplu: eu ma marit pe 10 iunie la anu'. Pe 11 pica Rusaliile si inainte de Rusalii nu se fac nunti ....cica. Sanchi . Eu platisem restaurantul de prin iulie si m-am trezit prin august ca aflu de marea sarbatoare . Ce era sa mai fac? L-am luat pe puiu' de o aripa si ne-am dus la taica parinte sa vedem ce ne zice el. Si ce credeti fetelor? Am vb cu vreo 3 preoti si toti ne-ar cununa cu drag atunci. Asa ca m-am linistit. Teama mea era ca trebuia sa mut data la restaurant, nu ca exista nu-stiu-ce superstitie legata de Rusalii. Stiti ceva? Daca Doamne fereste! se va intampla ceva cu mine si puiu' va fi din cauza ca suntem noi FRAIERI, si nu ca m-am maritat in "postul Rusaliilor". Eeeeee, hai ca m-am enervat rau, terminati cu prostiile!
Mai tineti minte pozele cu rudele noastre mai in varsta de la nunta lor cu mireasa singura, mireasa cu ochii'n sus, trantita pe jos etc.....? In toate alea sunt singure si au murit bietele de ele langa soti dupa o viata impreuna, so ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor din zona!

A... fac si eu azi cinste: eu si iubi implinim 3.5 ani de cand ne cunoastem si 3 ani de cand, oficial, am devenit prieteni. Deci... show time now!!!!!!!!!!!!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

...Brava fetele! Sa lasam stupizstitiile de-o parte..si sa ne facem poozeeeee singure faraaaaaaaaa numaaaaaarrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Ah, Raza, m-am luat cu vorba despre restaurant si am uitat sa-ti multumesc pentru informatia legata de biserica. Este cumva Sf. Sofia? ...ca citisem intr-un ghid al bisericilor ca s-ar afla pe Calea Floreasca. Oricum, daca e mica, mai bine caut una in alta zona, dar mai incapatoare.

Bine ca nu sunt deloc superstitioasa ca altfel, vorba unora, nu ma mai maritam deloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Divino, tare aia cu "sanchi" ..mi-a placut!

ralnied, la multi ani, sanatosi, bogati si impliniti!!!

Fetili, io inchid cosmelia si ma duc sa-mi serbez sotzu', pupaturi si petreceri frumoase celor ce aveti de sarbatorit!
Pe maine!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

[quote]Originally posted by ooana
acu ca m-ai luminat sa stii ca o sa-mi cumpar plasa din aia de lumini...dar...spune-mi cum se prind alea pe perete??? ca poate astia de la restaurant nu vor sa puna 2 cuie sa-mi prind eu plasa!Exista alta varianta?

pe restul meselor sa trantesc niste petale de trandafir...

de ce nu incerci cu petale de la flori de matase? cred ca cele naturale s-ar ofili, oricum...
Ai mai putea sa ve4zi daca cei de la rstaurant au niste salatiere de sticla transparenta, si sa pui niste lumanarele plutitoare si petale in ele, asta in loc de aranjamente florale pe mesele invitatilor .
Daca nu iti permiti huse si restaurantul are scaune cat e cat frumoase poti cumpara 100 m de tulle (te costa 120 RON daca mergi si il ieie din Sam EXPO) si sa faci un fel de funde capac pentru scaune - intra cam 2 m de tulle la fiecare scaun ca sa iti iaa funda frumos. In interiorul capacului de tulle poti pune cate o floare naturala de sezon sau ceva care sa fie in acord cu tema nuntii tale .
Ringul il poti marca cu o instalatie din aceea in tub pe care sa o asezi in forma de inima si sa se danseze in centru .
Nu amesteca baloane cu flori si incearca sa mergi pe idei originale....din punctu meu de vedere husele standard de satin sunt cam fumate...
Daca vrei eu mai dau idei ca nu ma costa nika

Pupici si spor la pregatiri!

Mergi la inceput