La bine si la greu impreuna (cap. 5)
Raspunsuri - Pagina 13

RO ANA spune:
Salutare la fete dragi,
Cam slabuta miscare pe aici.Pe mine m-a ocolit Mos Nicolae si probabil si Mos Craciun cu testul cu doua liniute, asa ca astept ianuarie pentru o noua inseminare.
Pupici si bafta la teste..........

piccaflor spune:
Miha uite c-am venit eu sa fac galagie ...poate aud fetele si mai intra si ele sa ne spuna ce mai fac...
Pupici

kla78 spune:
gagici ce faceti????pe unde ati disparut?
eu pe acasa,iar mi-a fost stricat computadorul asta ,dar acum vreau sa recuperez si sa va chem la apel! cine nu vine e absent nemotivat!
fetelor v-ati uitat aseara la OTV?l-ati vazut pe baietelul acela de 14 ani ...Silviu???doamne toata noaptea n-am putut sa dorm din cauza lui,cata nedreptate pe lumea asta!am plans de nu mai puteam sa vad nimic la tv din cauza lacrimilor....acum m-am trezit si am ochii umflati si culmea imi vine barbatul acasa si ma vede cum arat va zice ca am facut Bairam toata noaptea!
haideti cu cate o poveste pe aici ca e cam pustiu la subiectul nostru!pupicei
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

iliuta spune:
Buna fetelor.Picaflor sunt aici, am intrat din nou.
Kla, nu am vazut emisiunea, dar nu te mai consuma si tu pt. toate ca ajungi sa nu mai rezisti la nimic.
Marti la 13.30 tre sa fiu la Bc. sa doneze sotul meu .....Dupa aia vad cand ma programaeaza pt. Fiv.
Merge si fratele meu.Abia astept. Va pup si bafta. Mai intrati si pe messenger....
Pupici.
Mihaela

kla78 spune:
MIHAELA chiar ma gandeam sa stii la tine...oare ce faci,pe unde-mi umbli,cu cine etc...stii tu ...griji din-astea cum au sufletele de mame sau viitoare!
eu sunt fffff HAPPY mi-au venit rushii....exact cand ma pregateam sa trag un plans bun ca-mi vor intarzia si trebuie sa aman inceperea stimularii am mers la baie si?surpriza au venit pe nesimtite!am urlat de fericire!cum rareori o fac....alta data ma rog sa nu vine si ieri si azi ma rugam sa vina!offf ce-i mai si viata asta!
vad ca numai eu cu MIHA mai suntem pe la acest subiect.....v-ati suparat fetelor de nu mai scrieti? sau ce-i cu voi?ma ingrijorati!
MIHA eu cand intru in messenger tu nu esti conectata...hai ca poate ne intalnim cumva sa vb
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Liana30 spune:
Buna dimineatza!
sa avetzi o saptamana minunata!
va pupacesc pe toate
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Natasha71 spune:
Buna, fetelor! Slabuta miscarea pe aici... sunteti cam scumpe la vedere... Bine macar ca vin Claudia si Mihaela sa mai invioreze atmosfera!
Va urmaresc, fetelor si va fac aici galerie
pe perioada de pregatiri pt FIV, eu sunt convinsa ca la sfarsitul maratonului vom avea rezultate excelente:
E foarte important sa fiti increzatoare si optimiste!

piccaflor spune:
Buna seara fetelor!
Claudia si Miha va tin pumnii strinsi sa iasa cu ochisori...
Va pupic pe toate