La bine si la greu impreuna (cap. 5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Claudia si Miha si io va tin pumnisoriii sa iasa ochisorii

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari!!!!

ufff ce bine ca ati mai intrat si voi pe subiectul acesta abandonat!!!!va multumesc din suflet pt sprijin NATASHA,LIANA,PICCAFLOR!!!

ma cam grabesc ,dar scriu repede:am fost azi dimineata la8 la analiza de estradiol si la 12:30 se presupune ca e gata si imi va zice dr daca e buna,imi va face eco si daca e totul ok dupa inhibare voi incepe stimulare...ahhhh.....ce aproape de punctie sunt!!!nu-mi vine sa cred,parca trecea totul asa incet,iar acum parca zboara zilele!!!
v-am pupat fetele ma duc la autobuz sa masina imi e la doctor (la service).

MIHAELA-ce faci?cum sunt analizele?in ce stadiu esti????

TINETI-MI PUMNII!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Haideti fetelor sa facem galerie pt Kla si Iliuta...sa simta ca le sustinem...
Hai Kla! Hai ILIUTA!...

Fetelor va tinem pumnii si speram din tot sufletul sa reusiti sa va indepliniti visul...

Pupici pt toata lumea

Mergi la inceput

PICCAFLOR-mersik de galerie! asa sa tot fac tratamente si injectii!

uff, mai am de facut inca injecti pana pe 30 decembrie ,vai de burtica mea ca toata mi-o ciuruiesc!se pare ca punctia o voi face in prima saptamana din ianuarie!

va pupik si va astept sa mai intrati sa inveseliti atmosfera pe aici.....

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

KLA, cand vei vedea testul pozitiv vei uita de toate injectiile pe care le-ai facut! Si momentul asta nu e departe! Tinem pumnii, tu tine-ne la curent cu tot! Estradiolul cum a iesit?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Claudia si Mihaela va sustin si eu incontinuare. Chiar daca nu mai intru asa de des pe forum (serviciul) va mai citesc din cand in cand si sper din suflet sa resusiti. La fel si pentru celelalte fete.
Va pup
Astept vesti bune...

Ileana 22+
Ghindoaca

Mergi la inceput

NATASHA- despre estradiol mi-a zis dr ca e in limite normale si daca a zis asa eu nu l-am mai intrebat cat era.Sunt putin cam derutata ...dupa calculele mele si ce mi-a zis asistenta dr meu era vorba ca intre craciun si revelion imi va face punctie si ET ,iar ieri mi-.a zis ca o fac doar in prima sapt. din ianuarie...ma intreb de ce trebuie sa fac asa mult tratament?am inceput din 28 nov.....in fine...m-am zapacit de cap deja....

ILEANA-MARIUS-multumesc frumos de incurajari!tu ce mai faci?sarcina cum este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Claudia, eu stiu ca punctia se face atunci cand foliculii sunt maturi, dupa ecografii repetate, cam 2 saptamani dureaza stimularea... si mie mi se pare cam lunga perioada de stimulare de pe 28 nov pana in ianuarie... in sfarsit, poate ca asistenta nu stia bine despre ce e vorba. Ma bucur ca ti-a iesit bine estradiolul. Tine-ne la curent cu tot, suntem alaturi de tine, si de Mihaela!
Ileana, ce mai trece timpul, parca ieri faceai prima stimulare... ma bucur mult ca esti bine, tu si Ghindoaca! Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetelor.Mii de multumiri pt. sustineri.
Natasha71, Ileana marius,Liana30, Cristina si Claudia [p.
Eu am fost marti la Bucuresti si am dus analizele.Nu m-am intalnit cu doctorita, dar din cate am inteles de la cei de aici ne-au iesit bune analizele.Sotul meu a donat sperma pt. a o congela,deoarece tre sa se intoarca in Spania la datorie.
Deoarece de pe data de 20 dec pana pe 6 ian nu se lucreaza, incepand cu dat de 6 o sa sun la dc. sa vad cand incepe donanta mea stimularea, si eu tratamentul pt. pregatirea uterului.Mi s-a zis ca stimularea nu va dura mai mult de 2 saptamani. Nu mai am nici eu rabdare..........
Claudelu, lasa injectiile in burtica.......cand o sa vezi 2 linii pe test..........o sa uiti de toate.Sper din tot sufletul sa reuseasca toate fetele, si noi la fel....
Va pup pe toate.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Se vede ca nu mai am rabdare........am inceput sa scriu prostii: Deoarece de pe data de 20 dec pana pe 6 ian nu se lucreaza, incepand cu data de 6 ian o sa sun la dc. ...............:))))))
Scuze.

Mihaela

Mergi la inceput