La bine si la greu impreuna (cap. 5)
Raspunsuri - Pagina 12

Liana30 spune:
MURA ce faci esti bine??????nu te-am auzit cam de multisor...
mie imi venira scarbele...ce sa fac????? o iau de la cap
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
La bine si la greu impreuna ....hmmmmmm parca asa suna titlu...nu????????
si voi lipsiti tocmai acum??????????
mey..mey...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

kla78 spune:
salutari gagici!
m-am intors acasa abia aseara si azi am facut toata ziua mancare,curat etc dar mi-am facut acum putin timp inainte de culcare sa va scriu
vad ca nici o veste buna pe aici..hm...eu care credeam ca la ontoarcere gasesc vesti bune...dar asta e mergem inainte....eu maine dimineata la 10 am programare la eco si trebuie sa duc injectiile cu mine sa-mi arate cu ce incep si cred ca de maine le voi incepe sau cel tarziu marti....asa ca LA ATACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC sper ca acest craciun sa fie unulñ plin de bucurii si fericire(binenteles daca ajuta d-zeu sa raman gravidoasa ca da nuuuuva fi vai s-amar de le CRACIUN...eu sper oricum ca d-zeu se va indura.
ROANA-la multi ani(cu intarziere dar imi cer scuze)sa ai parte numai de fericire,bucurie si tot ce-ti doresti sa ti indeplineasca!
va pup si astept vesti de la voi!
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

piccaflor spune:
Hello fetele!
Ce mai faceti,ce mai ziceti?...eu nu prea am cu ce sa ma laud...
Kla... ai inceput injectiile?...Sa-ti ajute Dumnezeu si de data asta sa se lase cu
...de Miha mai stii ceva?...
Va pupic pe toate

kla78 spune:
PICCAFLOR-iubita numai cat mi-am facut prima injectie(e prima data cand mi-am facut-o singura si tremuram toata la inceput dar dupa ce a intrat acul a fost floare la ureche)am fost azi la medic mi-a facut eco si a zis ca e totul ok pt a incepe cu tratamentul asa ca a fost ziua mea norocoasa....am de facut DECAPEPTYL pana in 13 decembrie iar in 14 am iar programare si imi va face si analiza de sange dupa care presupun ca daca va fii totul bine incep stimularea cu gonal f 1045......sper ca d-zeu sa se indure de noi toate si MOS CRACIUN sa ne aduca cate un bebe in burtici la noi toate!
de MIHA nu stiu absolut nimic deoarece am fost plecat cu sotul in Olanda o sapt iar cand m-am intors ea era deja plecata in RO dar sper ca in curand va aparea pe forum sa ne dea o veste!!!
dar oare unde sunt celelalte fete?NATASHA nu mai esti alaturi de noi?MURA?PMIHAELA?TERRAPIN? SI TOATE CELELALTE UNDE SUNTETI???
va pup
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

iliuta spune:
Buna fetele. Sunt aici( in Romania). Saptamana asta am terminat de facut analizele, si la sf. sapt. viitoare am rezultatele, cu care pe 15 dec. plecam la Bucuresti sa vedem cand incepem Fivul. De fapt tratamentul.
In rest, in Romania e SUPER. Azi a nins.Am facut poze......E bine acasa.
Va pup pe toate, si multa bafta. Ies ca ma dau astia afara.
Mihaela

Tabitha spune:
buna, iliuta, si bine ai venit. Nicaieri nu e mai bine ca acasa. Bafta multa la analize si la FIV. Tinem pumnii si facem galerie.

Natasha71 spune:
Buna dragelor! Mi-a fost dor de voi!
KLA, ma bucur ca ai inceput tratamentul, sunt alaturi de tine, sa stii, si sper ca Mosul sa-ti aduca in sfarsit cadoul mult dorit : II!
Iliuta, si tie la fel! Cum te simti acasa? Unde faci FIV? Multa bafta, tine-ne la curent!
Eu am fost la medsana la dr.Protopopescu, vestile nu sunt prea imbucuratoare, se pare ca am ovare micropolichistice si un mic nodul de 1 cm pe uter... am de (re)facut o serie de analize si apoi ma pregatesc de FIV, caci natural vad ca nu sunt sanse... Problema e ca inca nu m-am hotarat unde-l voi face, oscilez intre giulesti si medsana... oricum, pana in primavara ma hotarasc...
MURA, Terrapin, RO-ANA, Pmihaela si celelalte, ce mai faceti? Dati si voi un semn de viata! NU UITATI: "LA BINE SI LA GREU"!

iliuta spune:
Buna la toate fetele.E super acasa, am prins un pic de zapada(nu mai vazusem de 5 ani). Fiv-ul il fac la Medsana la dr. Protopopescu.Saptamana asta, joi sper, vor fi gata analizele, si saptamana viitoare voi merge la Medsana sa vad daca-mi va da tratamentul si cand voi face Fiv-ul.Asta in caz ca-mi vor fi bune analizele.Sper din tot sufletul.
Kla sper sa fii bine, si sa dea roade tratamentul, Picaflor, tu ce mai faci, Tabitha, chiar ma rog sa-mi tii pumnii, si eu o sa-i tin pt. tine,
Natasha si eu am oscilat intre medsana si giulesti, si ...........mai multe, iar in final am hotarat medsana, Mura, Terrapin, RO-ANA, Pmihaela, pupici multi si multa batfta.
Mihaela

piccaflor spune:
Buna seara fete dragi!
Natasha...asadar te-ai hotarit pt FIV...iti doresc mult succes!...de dr.Protopopescu am auzit numai lucruri bune,insa si la Giulesti am auzit de reusite...
Kla...cum merge cu injectiile scumpa?...vei vedea ca atunci cind vei simti simburelul in burtica vei uita de toata suferinta...sa ai multa bafta!
Iliuta...sper sa-ti iasa bine analizele si sa faci FIV cit mai repede...si bineinteles sa fie o reusita!...bafta multa!
Pt voi toate aspirante mamici :va doresc ca 2006 sa-l incepeti asa cum as vrea sa-l incep si eu ...