La bine si la greu impreuna (cap. 5)
Raspunsuri - Pagina 11

pmihaela spune:
Am intrat sa va salut si eu ca v-am cam dus dorul. M-am intors in buc. (nu pentru mult timp, peste doua zile plec iar).
Dar e cam liniste pe-aici, ma gandeam ca am multe de citit, sa nu raman in urma ...
Aysha, felicitari pentru reusita si sa fie ce vrei tu si sotul tau; dar sa fie bine pana la final. Tu cum ai ramas pana la urma? Normal sau ... nu mai stiu, m-a cam lasat memoria. Nu de alta dar poate-ti urmam exemplul.
Pup toate fetele, si cate o pt. cele care s-au gandit la mine.

Kariris spune:
Iliuta pupici! Tu ce mai faci? care mai e starea ta?
Fetelor, Mura e foarte ocupata, se supraspecializeaza, face un curs de 3 saptamani...si de la birou la ora 14 fuge direct la curs unde sta pana seara la opt. Are foarte mult de lucru si la serviciu tinand cont ca sta doar cateva ore...si de aceea nu a mai scris. Dar revine ea... Va pup io in locul ei pe toate!

piccaflor spune:
PMihaela...
Lachi uite un pt mesager si unul pt Mura
..
Iliuta e bine dar nu prea are timp sa scrie...
Kla si restul fetelor...

RO ANA spune:
Salutare fetelor,
"astazi e ziua mea, zi frumoasa ca mine..."
drept urmare va invit la un si la
virtuale.
Va pupic si plec sa-mi continui petrecerea(care dureaza de trei zile, ca in povesti)

simonette spune:
Am trecut sa va salut...si vad ca e rost de petrecere!!!
RO-Ana, La multi ani, fericiti alaturi de cei dragi! Sa ai parte doar de impliniri si de multa multa iubire!
Picaflor,deci tu pe-aici imi umbli? Pe la sindrofii? Ce-ti mai place viata!!!
Fetelor va pup pe toate si va doresc numai bine! Noapte buna si vise care in curand vor deveni realitate! Si toate sa fie de super-bine!!!

iliuta spune:
Ro Ana, La multi ani. Sa-ti dea D-zeu multa sanatate, fericire, si ce-ti doresti tu cel mai mult.
Lachione, sunt bine.Sper ca saptamana viitoare sa ajung din nou in tara.Abia astept sas termin analizele, si sa trec la lucruri mai serioase.
Pupici pt. TOATE FETELE.
Mihaela

Natasha71 spune:
RO-ANA, LA MULTI ANI!!! Sa ti se implineasca visul pe care-l ai! Iti doresc multa sanatate , fericire si impliniri!

Liana30 spune:
cu intarziere iti spun si eu RO-ANA "La multi ani fericiti"
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"