Copilasii din 2002 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna ziua la toate fetele!!
Eu astazi am fost tare suparata pentru dimineata , in sala de clasa a lui Alexandru de fata si cu ceilalti copii a inceput sa-mi spuna ca este un copil problema deoarece bate copii, ca eu nu cooperez cu doamnele educatoare si ca nu iau atitutide.Am intrebat-o de unde stie ca nu discut cu doamnele si mi-a zis ca are 5 reclamatii de la parinti impotriva lui Alexandru si ca nu am corecta ca la inscriere nu am spus adevarul despre comportamentul lui.Atunci am zis sa o intrebe pe una din fetite ce ii face Alexandru si ea spus ca o mai trage de par dar ca de batut o bate alt copil.Dupa toate caestea am fost in biroul dansei unde mi-a spus ca nu poate momentan sa-mi spuna numele acelor parinti si m-a intrebat cum ma numesc si ca ea oricum mie mi-a facut un favor ca mi-a primit copilul la gradinita ( mie care am pus cererea in aprilie iar cei care au inscris copii in 12 septembrie).Oricum sunt decisa sa nu las asa problema si sa o discut pana ma lamuresc care este adevarul, dar ma surprinde pentru ca eu zilnic discut cu ambele educatoare si nu zic ca al meu este usa de biserica dar nu cred ca e teroristul nr. unu al gradinitei.Acum m-am descarcat si ma pregatesc de week end.
Gabriela sincer imi pare rau de sperietura ta si asta cred ca ne va ajuta sa vedem cat de inventivi sunt copii nostrii si ca inca nu putem sa-i lasam prea mult singurei.
Sanzi la voi vad ca nu se face atata tragedie daca copii se mai inghiontesc in schimb la mine unii sunt sfinti chiar daca musca si bat iar al meu este un terorist.
Numai bine si sa ne auzim sanatosi cu totii luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Gabriela chiar ca ai motive sa te enervezi. Ce naiba, tu nu ai de unde sa stii cum se comporta sau reactioneaza copilul la gradinita si in afara de asta el poate foarte bine sa fie cuminte si ascultator acasa si la gradinita sa se comporte un pic mai agresiv, nu e vina ta. Si daca ai luat la cunostinta si ai vorbit cu copilul iar el poate mai greseste, ce poti tu sa faci? Atata timp cat e la gradinita, doamnele trebuie sa raspunda de comportamentul lui.Noi oricum trebuie sa mai stam acasa cel putin o saptamana. Azi am fost pana la gradi si am aflat ca a fost inchisa gradinita, au venit doar educatoarele care au stat acolo dar copiii nu au fost primiti.Fetelor lui Liviu i-a iesit o analiza foarte mare IgE este 214.0 si ar fi trebuit sa fie <60 UI/ml.Am inteles ca este un anticorp ce tine de alergie dar prea multe nu inteleg de pe net unde am dat cautare. Voi aveti vre-o idee?

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabi, David e la o gradinita particulara si ei nu fac greva!!!
La gradinita la care predau eu este greva tot de luni...nici nu stiu sigur daca saptamana viitoare incepem treaba sau nu...

Irina, la David in grupa sunt 12 copiii si 2 educatoare, nu cred ca se bat, dar atunci cand am ajuns eu, era haos, venisera parintii, imbracau copii, educatoarele strangeau cartile si cred ca de asta le-a scapat cearta celor 2...oricum nu a plans nimeni, s-au luptat rapid si pe tacute...
Cat despre agresivitatea lui Alexandru, daca e reala, nu e o problema usoara de rezolvat. In primul rand cred ca trebuie sa vorbesti cu educatoarele care trebuie sa previna astfel de "batai", sa intervina si sa pedepseasca vinovatul...Tu nu esti raspunzatoare pentru comportamentul lui acolo...ele sunt...ca de asta se numesc "educatoare"...
Si sa cazi de comun acord cu ce pedeapsa ar trebui sa aplice, de multe ori la copiii asa mici pedepsele nu ii fac decat sa ii intarate...Trebuie aleasa o pedeapsa care sa ii se potriveasca, si trebuie sa inteleaga ff bine ce a gresit si sa nu se mai repete...
Asa ca mai vorbeste inca o data cu ele, si lamureste bine problema...daca ii dau pedepse de capul lor, poate ca mai tare il irita...

Lucia, nici eu nu stiu, dar sunt foarte curioasa, ca si pe mine ma intereseaza...Sa ma tii si pe mine te rog la curent ce si cum....

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Sigur ca o sa te tin la curent, luni sau marti vom merge din nou la control cu rezultatul analizelor si vom vedea care e treaba. Eu sunt in sfarsit linistita ca vad ca celelalte analize sunt bune, mi-era teama de un aslo sau fibrinogen sau vsh mare, care ar fi insemnat infectie, mi-era teama si de un streptotcoc hemolitic din acela care produce reumatism ca eu am avut si mi-e groaza sa nu ma mosteneasca Liviu.Insa se pare ca e in regula, mai avem de luat rezultatul de la exudatul nazal si faringian.Azi Liviu s-a incuiat in wc. Mai aveam putin si cedam psihic dar a reusit sa iasa tocmai cand ma pregateam sa plec dupa un vecin sa il scoata. Noroc ca a stiut sa deschida in final.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Gabb ce super e jucaria asta: http://community.webshots.com/photo/426799927/426799927JJtiSy
De unde ai luat-o??? Poate gasesc si eu!!!! Imi place tare mult!!!
Noi deocamdata avem carticele care ne invata cu puncte sa urmarim o linie...

Lucia nu mi-am dat seama ca am dublat mesajul...
Si noi avem mostenire genetica proasta...RAdu astm, eu alergii si carente de fier si calciu...

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

sinzi am luat jocu de la un magazin mare de jucari din US, il gasesti si in Canada sau UK, la magazin ii zice Toys Rus si jocul il face firma Vtech. Super pozele cu David, e un scump si jumatate
Lucia multa sanatte lui Liviu si sa se faca bine repede.
irina_ina nu te lasa la ele.. or vrea sa isi aduca pilele acolo... ai tot dreptu sa fi furioasa si sa afli adevarul. Bafta!
gabibarta si eu mas fi speriat s ail vad cu fata in jos in apa ... of of prin cate ne pun copii astia.

Julian e fan puzzel dar mai mari de 24 de piese nu are rabdare sa fac.

Acuma cu urechea stam bine, in 5 decembrie avem control la medic sa vedem ce zice. Acuma avem si mucusori sper sa scapam repede de ei. Am schimbat si ema zilei d enastere nu va mai fi Tom & Jerry ci Madagascar... o sa vedeti multe poze dupa ziua lui

Intrebare: ce fel de tort merge mai bine la pitici:
1. trot dobos impodobit frumos (foi seci si multa crema)
2. tort amandina (cu blaturi insiropate si crema putina), impodobit frumos
3. iese din start din discutie tort cu fructe, alergic al meu bebelac la anumite fructe
Pupici si sanatate la toti si toate la bebici si la bebice

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Gabb, eu as vota pt tortul siropos, ca merge mai bine si e mai "usor"!!!!

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Si eu tot pentru blaturi insiropate cu putina crema...Dar totusi tu parca aveai deja pregatit un tort bestial ?!!?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

multumesc fetelor.. parca si eu as trage tot tort siropos
Lucia tot bestial o sa fie si daca e siropos si daca nu e siropos... ce ai vazut tu era doar exteriorul.. acuma urmeaza sa imi aleg ce fel de blat , ce arome si ce fel de crema vreau la tort.. intelegi? Aici alegi asa... si dupaia ii areti poza sau ma rog ii explici cum vrei sa arte tortu in exterior si asa primesti...
Abea astept sa vina ziua de 19 si sa aduc tortu sa il tai si sa manance pitici mult si sa fie bucurosi si sanatosi cu toti...

Eu ma lupt cu mucusori cu Julian si cu urechea aia ca nu vrea sa inteleaga sa o lase in pace sper sa ii treac apana saptamana viitoare sa fie o zi de nastere frumoasa.

Intrebare: Ce sfaturi pt mancare imi dati? pana acuma am la cerere de la 2 gravidute americante asa:
- salata de beof
- salata de vinete
de la mine vine:
- painita cu parizer nemtesc, cascaval si ardei rosu
- macaroane cu branza americanesti pt pitici americani

Ar mai trebui sa fie ceva pe masa?

pe toti si toate pe bebici si pe bebice

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA

Gabriela chiar ca ai motive sa te enervezi. Ce naiba, tu nu ai de unde sa stii cum se comporta sau reactioneaza copilul la gradinita si in afara de asta el poate foarte bine sa fie cuminte si ascultator acasa si la gradinita sa se comporte un pic mai agresiv, nu e vina ta. Si daca ai luat la cunostinta si ai vorbit cu copilul iar el poate mai greseste, ce poti tu sa faci? Atata timp cat e la gradinita, doamnele trebuie sa raspunda de comportamentul lui.

Noi oricum trebuie sa mai stam acasa cel putin o saptamana. Azi am fost pana la gradi si am aflat ca a fost inchisa gradinita, au venit doar educatoarele care au stat acolo dar copiii nu au fost primiti.

Fetelor lui Liviu i-a iesit o analiza foarte mare IgE este 214.0 si ar fi trebuit sa fie <60 UI/ml.
Am inteles ca este un anticorp ce tine de alergie dar prea multe nu inteleg de pe net unde am dat cautare. Voi aveti vre-o idee?

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005
Opere de arta
Desene Liviu

Noutati

Si noi am facut analiza asta pt. Lili, i-a iesit 40, dr-ul ne-a spus ca valori mai mari peste limita aoar in cazul alergiilor respiratorii, dar la Lili valoarea normala nu inseamna ca ea nu are rinita alergica si eczema atopica. Deci am intepat-o degeaba
Oricum macar stii de unde i se trag racelile lui Liviu...

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput