Copilasii din 2002 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

10.11.2002--- Alex --- livia72
11.11.2002--- Dorian --- Iulia Grosman
11.11.2002--- Sonia --- lilic

La Multi ani Alex, Dorian, Sonia, sa cresteti mare, sanatosi si sa aveti numai bucuri si impliniri in viata.

Julian doarme de la 9 PM la 7:30 AM si la amiaza de la 12 la 2:30 - 3:00 PM.

Hai sa va spun si eu ce am patit azi cu Julian al meu, am tras o sperietura de nici acuma nu imi revin din tremurat.
Dupa ce am venit de la cumparaturi incep sa pun din plase pe la locul lor si fiul cel neastamparat se gandeste sa isi curete urechile, ii tot iau Q-tips si ii zis ca nu e voi, ii dau si time out si pare ca intelege.. plec din sufragerie si aud la urmatoare 4 - 5 min un urlet ma duc la el isi scotea un bat din ureche plin de sange. Ial pe sus si fuga la spital, acolo alte urlete pana la controla. Ia dat 6 zile antibiotic sa ii pun in ureche.. si a zis ca nu e afectat timpanu deloc, am avut noroc, e doar pielea din interiorul urechii zgariata... ma duc acuma sa ma intind si sa ma relaxez ca inca tremur toata...

Sanatate la toti piticuti si mamicutele si fiti cu copii pe pitici nu vreti si voi asa sperieturi... of nazdravanii astia

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Aoleo Gabbriela chiar ca m-a luat si pe mine tremuratul.Ai facut si tu ca si mine cu medicamentele, ai crezut ca intelege si ca nu va face nimic rau. Si eu mi-am luat mustruluiala ca de ce am lasat la indemana lui sticla de sirop din care a baut. La fel si tu cu betisoarele alea.NOi cand am patit-o cu siropul, era foarte frig in casa, insa in camera lui era radiator si era cald. M-am dus sa pregatesc micul dejun si i-am spus sa stea cuminte acolo in camera ca e frig in restul casei. Am luat toate flacoanele de medicamente de la capatul patului si le-am mutat intr-o camera extrem de friguroasa, in care era lumina stinsa si usa se deschidea greu. Era foarte devreme dimineata si mi-am imaginat ca fiind inca intuneric nu va misuna prin camerele neluminate dar degeaba. S-a dus, si-a luat siropul, s-a mutat in camera lui si a baut din el.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabb, uff....chiar ca prin ce ai trecut!!! Bine ca Julian e ok!!!! SAnatate multa!!! Si David obisnuieste sa isi bage betisoarele in nas sau ureche cand le prinde, si le ascund pe toate!!!!
Mai ai 2 baieti in grija???

Lucia, eu cand eram de varsta copiilor nostrii am halit o folie de faringosept!!! Si inafara de limba maro o sapatamana nu am avut nimic!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Multumesc fetelor pt cuvinte... a trecut o zi el pare vesel si sanatos dar eu ma simnt aiurea si vinovata.. ma bucur ca ai vostri pitici nu au patiti nimic, sa fiti cu ochii pe ei.

Tare greu e cu antibioticu ala picuri in urechii c anu sta cum trebe si ulra si se zbate is mi teama sa nu fac ao infectie acolo ca atunci e de bai.

Inca e Vlad aici la noi asa ca DA am doi in grija Julian al meu si Vlad.

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Gabb, multa sanatate lui Julian! Nu ai o ciocolata buna pt. sperieturi de acest gen? Ca te-ar mai linisti un pic
Odata am lasat-o pe Lili in cadita sa faca baie. (avea vreo 2 ani jumate) Intru in baie dupa vreo 5 minute, fata ghemuita cu fatza in jos, capul sub apa, copilul nemiscat... O clipa am inghetat, dar pana sa reactionez isi scoate capul din apa si ma intreaba razand: "ai vazut, mami?"

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Gabi, oau!!! Eu chiar ca as fi inlemnit sa il vad cu capul sub apa!! hihi...ce nebunii mai fac copiii nostrii!!!!

Copiii vostrii fac puzzle? Singuri?
David a inceput sa fie pasionat, face de 6 si 9 piese singur, dar nu prea are rabdare, daca nu ii iese, se enerveaza si le arunca...Si de obicei le face rapid...
Mai am unele de 24 de piese gigant care sunt usoare, si reuseste sa le faca si pe acelea (ca au un tren, ca altfel nu!!!)...

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sanzi apropos de faza cu faringoseptul si faptul ca nu ai patit nimic, nici Liviu nu a avut nimic de la carbocisteina aia decat o usoara durere de burtica dar aaveam pregatit alt sirop pe care ni-l prescrisese medicul de la urgenta.Liviu a inceput sa faca puzzle pe la 3 ani, tot din 6-9 piese, si dupa ce a invatat sa le faca singur s-a plictisit si acum nu ii mai plac.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Si Lili e pasionata de puzzle, insa Robert nu face nici acum. I-am cumparat din alea cu harti (Europa si RO) pt. ca ii plac hartile, si nici de alea nu se atinge doar cand am si eu timp si "facem impreuna" adica eu fac puzzle, el se plictiseste sau se ocupa cu altceva in liniste sa nu ma deranjeze

pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Ce mai fac copilasii la gradinita?
Ieri am ajuns mai devreme si l-am observat pe DAvid "din umbra" si am vazut ca e tare bataus..el care acasa e ca mielul...
Avea un balon in mana, si un alt copil incerca sa i-l ia si el s-a repezit la incaierare...am pus si ceva poze de la gradi: http://community.webshots.com/album/500241861iAOqVz , ultima este chiar inainte de "lovitura" de care vorbesc...
Are si o prietena, Ana-Maria...
M-am uitat si pe "lucrarile" lui, si educatoarea mi-a spus ca incepe sa deseneze cu grija, si apoi la sfarsit se plictiseste si incepe sa mazgareasca...uf....

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

of, Sanzi, dar la voi nu sunt in greva cei de la gradi? Noi nu am fost de luni

pozici poze noi Lili

Mergi la inceput