Copilasii din 2002 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Lucia, eu pana la trei anisori am avut o operatie de polipi (mi-au crescut repede la loc) si una de polipi+amigdale. Intr-adevar era o miscare buna a dr-ilo de atunci. Nu mai faceam amigdalita, ci faringita, bronsita, inca si acum daca racesc,si numai un pic incepe sa-mi curga nasul, imediat fac o bronsita din care ies foarte greu. In copilarie raceam foarte des, de obicei tuseam din toamna pana-n primavara si inghiteam antibiotice la kilogram. Dintii mi-au ramas galbui de la tetraciclina.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna Lucia,

in primul rand eu te sfatuiesc sa cauti un medic ORL cat mai bun.Eu chiar daca sunt din Botosani am ajuns in Bucuresti si verdictul dat de el a fost operatie de urgenta pentru ca avea deja otita seroasa la amandoua urechile si cu toate tratamentele nu vroia sa dea inapoi.Noi nu am avut de suferit ca alti copii cu viroze complicate , tuse ci doar ca ii curgea in permanenta nasul de cele mai multe ori apa dar care in timp a favorizat aceasta otita.Acum pot spune ca este in regula si sunt multumita iar in plus stau linistita pentru ca daca se complica avea sanse ca infectia sa-i ajunga la timpan.Cand am fost la primul control stiam ca este o problema cu urechile pentru ca tot timpul ma intreba :" Ce ai spus?" si asta deoarece el avea in permanenta urechile infundate.A fost aproape si de a i se scoate amigdalitele dar in timpul operatie doctorul a iesit si mi-a zis ca el mai le lasa pentru ca s-ar putea ca fara polipi sa fie in regula si sa nu se inflamezesi asa a fost.De atunci la orice control am mers la el sau la medicul de familie ni s-a spus ca sunt marite dar fara infectie si atunci este bine.Oricum e important sa dai peste medicul care sa te faca sa intelegi exact ce se intampla cu el si impreuna sa gasiti solutia cea mai buna.Stiu ca ar fi fost bine sa nu apelam la operatie dar Alexandru a mers de la un an si 4 luni la mare si asta nu ne-a ajutat prea mult chiar daca am a facut cure dimineata si seara de aerosoli.
Succes si sanatate in continuare!!!
Monique bine ai venit si te asteptam in masura timpului sa fi alaturi de noi.
Pe curand!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumesc fetelor pentru sfaturi. Am mai postat deja un subiect la "Parintii intreaba parintii raspund" ca sa aflu cat mai multe despre problema asta si in timp vom vedea ce facem.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tocmai i-am luat lui David o parcare (ca cea din quelle) de la metro (mai ieftina) cu nu stiu cate etaje, cred ca va fi incantat cand o va vedea...mancarea am sa i-o dau in camera...
RAdu zice ca asta e cadoul de Craciun... da' io sunt sigura ca nu
Am montat la ea o ora!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Sanzi, io cu ale mele, am uitat sa intreb ce a fost cu DAvid cu temperaturile alea?E bine acum?

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Lucia, cica se poate sa fi fost o hipotermine, i-a fost frig pe afara, si si-a revenit mai greu la temperatura normala...
CAci cauze medicale nu au fost...
Acum e bine...
De tusit a tusit si a avut muci 2-3 zile...febra nu a facut...

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

CAt dorm copiii vostrii pe zi?
Desi DAvid doarme la pranz vreo 2-3 ore, educatoarea imi spune ca mereu dimineata spune ca ii este somn si se intinde pe un fotoliu si motaie...
Ce sa ii fac???
Ieri din cauza parcarii nu a dormit deloc...pai azi la gradi cred ca doarme toata ziua!!!!

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Liviu doarme de pe la ora 22 la 8 dimineata si apoi la pranz cam tot 2-3 ore intre 13-15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

a mea doarme de la 22-23 la 7.30 si la pranz de la 13-15.30 la gradi, si cu o ora mai mult acasa.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sofia doarme cam 9 ore noaptea(in cel mai fericit caz) si vreo 2, 3 ziua.dar acu, de cand e racita.....daca face 8 ore in total e mare lucru:(( nu ppoate din cauza tusei:((

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput