Copilasii din 2002 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Irina, comportamentul celor de la gradi e inadmisibil. Oricum de unde sa stii tu ca puiutul tau se bate printre copii, ca la inscriere nu aveai de ubde sa stii Si de ce stau acolo educatoarele, de ce nu le da ocupatie copiiilor, si atunci nu ar avea vreme sa se gandeasca la bataie. Se pare ca la gradinita aceea nu prea se ocupa de copii, daca deja 5 parinti au depus reclamatii, asta inseamna multe batai printre copii, si o educatoare ar putea opri bataia inca din stadiul de cearta, daca ar fi un pic atenta la copii, nu?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragelor!
Dipa o lipsa motivata de aici, am stat sa va citesc pe indelete!
Gabb, cred ca tortul amandina e cel mai fain, cremele multe pot sa le mai atrice burticile la pici, pe cand blatul siropossssss, e drept, ca sunt topita si eu! Iar ca mancare, e f bine ce ai gandit, se pare ca ai succes cu salata boeuf!
Irina, nu stiu cat de vinovat este Alex, cred ca vorba ta si a fetelor, lipsa preocuparii poate duce la altceva. Noi am vazut ca si la camin aici se mai isca batai, insa educatoarele ne-au asigurat de la inceput ca asa e in primul an de acomodare, si fiind si multi in grupa, chiar daca sunt multe activitati, mai sunt unii care se cearta. Insa nu am auzit pe nici una dintre ele sa faca observatii la parinti, ii anunta si gata. Chiar ele spuneau ca altfel se poarta acasa si altfel acolo, iar eu vad la George, care acasa e neascultator, face prostiute multe, ca asa e si normal, si acolo e fff cuminte. Mereu le intreb si le rog sa fie sincere si zic ca nu au ce sa spuna, e ascultator si tot mai independent, la chestii gen: mancare, mers la baie, imbracat. Deci problema s-ar putea sa fie in "curtea" educatoarelor, care ar cam trebui sa stie ce metode pedagogice folosesc. Ai grija sa nu afecteze asta chiar comportamentul lor fata de Alex, el simte si poate de asta se si "razbuna" astfel. Trebuie discutat transant cu ele, pentru ca altfel Alex se va simti marginalizat acolo, si nu e bine, la cat efort depui tu cu el acasa! Iti tin pumnii stransi!
Gabibarta, aiurea cu greva asta, oare cat vor mai sta acasa cei de la gradi? Noroc ca al meu e la camin! Cred ca ii da cu totul peste cap!
Lucia, nu stiu ce e cu analiza asta de care scrii, insa bine ca au iesit aslo si vsh ok. La faza cu inchisul in camere, e tare stresant. Eu nu am chei in casa si nici in baie, mai ales, tocmai din cauza asta. Nu stiu cum as reactiona, vad ca tu ai reusit sa te mentii cat de cat calma.
Am fugit, trebuie sa apara domnul George de la tara, a fost de ieri pana azi ca sa putem merge linistiti la nunta! A plans iar dupa noi, se pare ca nu prea mai vrea sa fie "exilat" acolo!
Va pup si sanatate la piticii cei voinici!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

Buna fetelor, suntem si noi pe aici!
La noi l agradii nu este si nu a fost greza, au si activitati normale!
Nu stiu daca mai tine-ti minte ca si EU m-am plans ca Briana bate copii! S- ainchis si ascuns in dulapul de haine, si- bagat mainile in wc sa caute microbii, a bagt un sul de hartie in wc, si-a ascuns hainele sub salteaua de la patut ca sa ramana dezbracata, iar educatoarea si ingr. cautau hainele - ca doar copilul nu a venit in pijama, A muscat-o pe o fetita de deget ca de ce i-a bagat paine goala in gurita (mama fetitei a fost f. revoltata) pe alta fetita a tras-o de par - ca de i-a luat agrafa ei) + batea baietii - le dadea un pumn in cap, sau cu piciorul si fugea) "ca asa se joaca baietii" - DAR vad ca si-a revenit! Cand i-mi spuneu la gRADII ce face deja... i-mi era RUSINE! Le-am zis ca acasa NU a facut niciodata asa ceva,, ira la wc merge singura, si ca TREBUIE sa gaseasca ELE o solutie , noi vom incerca sa-i explicam acas ce a gresit dar si ELE acolo pe loc, poate sa o si pedepseasca dar cu folos, si fara 'batai" -
Deci acum ni s-a zis ca a devenit exemplu, dupa ce a fot data ex. negativ, a stat singurica (separta de altii) deci... NU RENUNTA TU ti-a i dus copilu sa fie EDUCAT deci cauza este acolo sau undeva la mijloc, daca acasa NU face asa ceva!
NOI acum suntem bolnavioare, de joi spre vineri noaptea mi-a facut 39.2 febra,- avem pneumonie la plamanul sg. Deci vom sta acasa cel putin o saptamana, dar cu tanti!
NASOL si nu stiu cum de a facut fara febra si alte simtome!
VA pupam DISTRACTIE PLACUTA la cei ce aniverseaza si MULTA MLTA SANATATE!

ps. Briana a zugravit (ce a mazgalit ea mai demult)
albumul nostru:
http://community.webshots.com/user/cgabriela

Mergi la inceput

Scuzati-ma de greseli, sunt in viteza si stresata, sper sa ma inteleg-ti! Va pup

Mergi la inceput

NU stiu cum se fac cataplasme cu mustar? cu faina de mustar! (am primit si nu ma pricep0 Are 3 ani si 4 luni
Merci gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Elena care e faza cu lipsa motivata de pe forum?CGabriela imi pare rau ca sunteti si voi cu probleme de sanatate. Insanatosire grabnica! Sper ca de acum incolo sa fie cuminte Briana la gradi. Mie mi-e groaza ca iar o vom lua de la capat cu acomodarea cu Liviu.Din pacate habar n-am cum e cu cataplasmele cu mustar.Insa am auzit ca exista un otet aromatizat la farmacie pentru frectie ca sa scada febra. Sau ce mai fac eu cu Liviu, care nu suporta ciorapi uzi in picioare, il pun in ligheanul cu 3 parti apa calda si o parte otet, si sta cu talpitele acolo si se balaceste.A fost tare haios ieri. Eu taiam paine si sotul tocmai venise acasa. Tot discutand una alta, am uitat ca am ramas cu cutitul in mana si in timp ce eram concentrata la discutie, Liviu tot tipa si nu puteam sa ne intelegem. L-am atins usor cu manerul cutitului pe cap si i-am zis sa taca un pic din gurita. Nici nu credeam ca el a observat ca eu am cutitul in mana si nici nu am realizat ca l-am atins cu cutitul si nu cu mana. Dupa 2 minute il aud:"Tataaa, mama m-a batut in cap cu cutitul!" Zic, Doaamne, bine ca nu a auzit cineva din afara ca ar crede ca asa e.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lucia, tare am ras!!!! Simpatic tare Liviu!!!!

Gabi, pai poti sa faci pneumonie fare nici un simptom???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Sincer si EU m-am speriat,cum pneumonie ?!! - dar nu am putut sa merg EU vineri cu ea la dr. , asa ca a mers "tanti" cu care sta si bunica,DR. le-a trimis la raze, sa vina cu filmul inapoi, si dupa aceea le-a dat tratament!
Dar Briana de vineri dupa-masa a inceput si sa tuseasca, cu "slaim" cum zic eu, o tuse productiva, la ea temperatura de joi spre vineri noaptea ne-a dat gata (39.2) si de vineri seara 39.1, DAR are f. multa energie, a mancat si azi si ieri, si vineri f. bine, DECI are un program de copil sanatos, acum de ex. face abdomene cu tata (ei)!
Maine mergem la control si ma voi invoi sa merg si sa aud eu ce ne zice dr.
Va pup si MULTA SANATATE , ca- i cea mai scumpa , ne chinuim sa facem bani ca apoi sai dam pe sanatate (medicamente) - ce trist!
Gabi si Briana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

multa sanatate Brianei!!!
Hellene, si noi suntem la camin!!! Insa mai toate caminele sunt in greva

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Inca mai e greva???? Uf...deja ma plictisesc acasa...

Gabi, ciudat ca nu iti poti da seama cand fac pneumonie...caci la o raceala se poate si cu febra, si cum David face febra mare nu cred ca as banui nimic...Trebuie oare ascultati la plamani in fiecare zi???
Sanatate multa, si foarte bine ca nu face nazuri la mancare, daca mananca organismul lupta mai bine si trece mai repede peste boala!!!

Noi nu avem usi in casa, decat la baie, si nu l-as inchide la baie...asa ca nu pot sa il pedepsesc la el in camera!!! hihi...De cand ne tot chinuim sa ii punem la camera o usa, dar adevarul este ca, atunci cand Radu e plecat mie imi convine ca il aud mai bine, si nu mai dau cu capul in usa noaptea cand ma striga!!!!!

Gabb, salatea beof suna ffff bine!!!! Asta e mancarea pt copiii sau pt toata lumea???
Poti sa faci sandwicuri asortate, cu diferite chestii si aranjate (daca ai timp) haios, adica sa reprezinte ceva...De ex: paine cu unt, si cu 2 felii de ou (in loc de ochii) si o feliuta de castravete murat (ca gurita)...sau paine cu branza rasa si cu 2 felii de maslina (ca ochii) si cu o jumate de felie de salam (ca gura ranjita)...si multe alte combinatii....Asta pt pitici!!!
Si salata de fructe merge la pici, iar eu una, nu stiu daca m-as complica cu spaghete, si as face pizza!!!!!!!!! Mereu la moda, si pe placul tuturor!!! Si usor de facut/comandat!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput