Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 71

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Tabi cu azoospermia se lupta o domnita de la salonul mai sus amintit, pe nume Nounou, la care poti apela cu intrebari fara nici o problema, caci este si ea o 'fatuca a mosului'....
Ea iti poate spune mult mai multe si sunt convinsa ca iti va fi de un real folos.
Acum zbor de acasa , urandu-va pace si liniste prin sufletele....

Laura Ioana toate gandurile de bine si pentru tine si ingerasul de la purtator....

Mai, drak de olteanca, cum sa vina invazia asa repede? Pai daca tu te-ai inseminat la 4 zile dupa mine, iar eu sunt in ziua 27, tu ar trebui sa fii prin ziua 23.... S-a mai intamplat lucrul acesta??? Cat depsre barbati eu, babataia cu 11 ani de casnicie, am numai ganduri bune raportate la ei, caci bine daruiesi, bine gasesti, cel putin in cazul meuuuuuu........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

rodi
doame cata dreptate ai..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Liana nu e cam devreme pentru ? Oricum imi pare rau.

Galinarodica esti o curajoasa. Mare adevar graiesti.

Catty si eu sunt indignata de purtarea sotului tau, dar incerc sa nu-ti spun ce cred despre el, si asa esti suparata, si poate ma insel in privinta lui (sper). Important este sa nu te dai batuta, cu sau fara sprijinul lui tu trebuie sa mergi mai departe.Banuiesc ca ai citit ce a scris Marrina pt. tine, eu sunt total de acord cu ea.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata fetelor!

Catty ma doare sufletul sa te aud vorbind asa! Nu ai dreptul sa spui asta si nici sa abandonezi asa o lupta! Uite,eu de mult vroiam sa-ti spun niste lucruri si crede-ma ca stiu ca risc sa te superi pe mine,tu acum avand nevoie mai degraba de incurajari si consolare.Dar parca nici nu-mi mai pasa,eu insami fiind la capatul puterilor tot dupa un an de incercari nereusite,tratamente,investigatii dureroase si alte chinuri! De aceea,cu tot riscul si lasand la o parte orice falsa modestie iti spun : oricat de obosita si dezamagita de viata ai fi tu in momentul asta NU ai dreptul sa renunti la copilul tau inca dinainte de a-l avea!!! Cum pot eu sa mai cred ca vei fi o mama buna (asa cum am crezut pana acum) daca tu te dai batuta asa usor si te asezi in fund in mijlocul drumului plangand? Ok,plangi daca asa simti acum (si e normal asa),descarca-te dar pe urma revino-ti si megem mai departe impreuna ! Uite prinde-te de mana pe care ti-o intind si scoala-te ca nu te las sa te opresti acum chiar daca va trebui sa te car eu in carca o vreme pana vei fi in stare sa mergi din nou! Si iti spune asta o handicapata! Da,ai citit bine: eu una am atat de multe handicapuri in privinta asta incat pentru noi bebe ramane un vis pentru care ar fi nevoie de un miracol ca sa devina realitate!
Uite eu, pana la cei 30 de ani ai mei "batuti pe muche", am fost foarte..."harnicutza": am 4 (patru) operatii la activ si nu sunt de amigdale,polipi nazali sau...furuncul! Am burta ultra-taiata de la o nenoricita de peritonita facuta in adolescenta,la nici 18 ani care s-a complicat cu ocluzii intestinale si altele....Sincer,faptul ca acum traiesc e mai mult o...ironie a sortii...Acum 6 ani am trecut printr-o operatie grea de reconstructie a peretelui abdominal care mi-a fost cusut strat cu strat la Chirurgie Plastica si Reparatorie.Atunci am scapat "la varf de ac" sa mi se puna o plasa care sa-mi sustina intestinele ,plasa cu care NU se poate face bebe. Daca ma ajuta Dumnezeu urmatoarea operatie va fi o cezariana din care nu stiu daca mai scap fara plasa iar urmatoarele interventii(de la a 6-a in sus ) vor fi cu risc letal crescut ca nici anestezia generala nu o mai suport bine!
In momentul asta mi s-a spus ca in ca in cazul fericit in care as obtine sarcina exista riscul sa-mi crape burta si daca stau in pat din luna a treia iar daca o duc la termen e posibil sa crap chiar eu la nastere. Sotzul meu e fiert la gandul ca ar putea ramane singur,vaduv si cu un sugar in brate! Sigur,eu am facut tot ce am putut ca sa evit acest deznodamant avand mai bine de un an de fizioterapie si gimnastica medicala in spate dar riscuri tot sunt, viata mea e un fel de "ruleta ruseasca",va fi cum va decide Dumnezeu sa fie....
Si cu toate ca dupa unii ar trebui sa abandonez lupta si sa ma gandesc la adoptie eu tot nu renunt (inca) la copilul meu ! Si sti de ce? Pentru ca mi s-a spus recent ca sanse de a avea un bebe pe cale naturala sunt mai mici de 1% iar cu FIV max 20%. Eu nu am bani de FIV in momentul asta si,intucat nici serviciu nu mai am nici o banca nu ne mai da un credit mai ales ca il mai avem si pe cel pentru casa pe 20 de ani! Si ne e greu cu un singur salariu! Ti-am spus toate astea ca sa intelegi ca-mi dau seama (cat de cat) prin ce treci....Dar pentru alea 0,000x % sanse sa am copilasul meu sunt hotarata sa fac tot ce pot atata timp cat voi mai avea zile de trait....

Sa nu-ti imaginezi ca in pielea mea cea taiata e mai usor...sa stiu ca ma lupt sa obtin o sarcina care poate fi ultimul lucru pe care mai apuc sa-l fac...Sa nu crezi ca nu ma doare sa vad cum imbatranesc singura sau ca ma simt bine cand,in ultima vreme, cand ma duc la medic e ca si cum m-as duce la preot pentru ca ridica din umeri si-mi zic ceva de genul:"rugati-va ca Dumnezeu e Mare si am mai vazut noi si minuni..."
Si inca tu stai mai bine decat mine ca esti mai tinerica,eu de ex nu mai am decat un ovar si decat o trompa si aia saraca betegita de aderentele din burta care fac aproape imposibila fertilizarea ovulului....Si in plus (ca si cand nu ar fi fost de ajuns) rezerva ovariana imi e cam pe duca dupa 12 ani in care ovarul ramas a muncit singurel luna de luna....
Dar daca eu renunt acum la copilul meu va renuta si el la mine! Imi si inchipui cum Ingerasul meu care e acum undeva sus in Cer,cand ma vede in momentele de depresie cand sunt gata sa renunt la el cum gandeste despre mine ceva de genul:" a...pai eu nu o aleg pe asta sa-mi fie mama ca daca renunta asa usor de pe acum inchipuie-ti ce va face cand ii va fi greu dupa!"
Asa ca fruntea sus fata frumoasa si curajoasa! Daca tu ii refuzi copilului tau dreptul de a veni pe lume in familia voastra ,el de ce ar vrea sa vina? Nu esti singurica,din cate vezi,ai o intreaga "galerie" pe aici plus cateva "surori de suferinta" care suntem alaturi de tine! Eu una,tocmai pentru ca stiu prin ce ai trecut te inteleg si...nu prea! Nu prea pentru ca eu,maica,la "batranetzile" mele am indurat mai multe si tot nu-mi pot refuza dreptul de a avea intr-o zi copilul meu!

Cat despre divortz...poate ca nu-i chiar asa! Adica pe sotzul tau nu il leaga de tine decat dorinta de a avea un copil? Altceva nu mai simte pentru tine? Eu stiu cum e sa porti povara de a fi tu "membrul infertil" al cuplului...Uite sotzul meu stia "din capul locului" care e situatia mea medicala si care sunt riscurile si m-am trezit si eu spunandu-i ceva in genul:"fugi nefericitule pana nu e prea tarziu"! Si asa s-a suparat ca-l consider un las! Si dupa 5 ani de casnicie suntem tot impreuna si nu ne putem inchipui ce am fi fost unul fara celalat....

Hai,capul sus,sterge-ti ochisorii de lacrimi ca sa citesti toate vorbele spuse din suflet de fetele astea minunate....Ce ne-am face fara ele?

Imi cer scuze daca am fost prea dura si te ca sa mai prinzi puteri!
Cu drag,Ina

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Doamneee cat m-am intins cu mesajul anterior! Imi cer mii de scuze ca am acaparat atata spatiu! da' ce sa fac daca azi sunt un "mosneag sfatos" si fata asta trebuie scoasa din butoi cu orice pretz!

Diciulina si eu te ,nu te-am uitat,spr ca esti mai binisor!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ina toata stima....te pup si stiu ca esti puternica si va fi bine! Caty toate fetele ti-au scris cuvinte frumoase...ia tot ce este bun si mergi mai departe, ca nu ai de ce sa renunti!
Eu sunt bine...Bia creste si incepe sa-mi dea in coaste...la T ma duc abia pe 14 noi! Va pup pe toate si va doresc zile fertile!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta28+ 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bugnar spune:

M.OANA fetele de aici pomenesc tot timpul de doua feluri de semne: semne ca le vine ciclul sau semne de gravidenie. Cum tu esti in stare sa vorbesti pe un ton relaxat de ambele categorii de semne, nu ma prinsesem la care te-ai referit. Deci cuiul pe care mi-l bagasei era doar o metafora cum sper ca a fost si referirea ta la energii negative si d'astea. Ma bucur ca semnele sint de gravidenie si-ti tin pumnii.

CATY scuza-ma daca te-am jignit cu cele doua monitorizari da' pur si simplu pe mine nu m-ar fi ruinat iar tie ti-ar fi adus poate un pic de liniste. Cred ca esti tinara, nu stiu citi ani ai, da' reiese din mesajele altor fete care poate stiu detalii despre tine. Si atunci nu stiu daca ai vreun motiv sa crezi ca situatia ta materiala va fi la fel si peste citiva ani. Si nu stiu daca ai motive sa nu speri ca in lunile urmatoare o sa ti se intimple sa ramii insarcinata. Desi, nu vreau sa fiu rea, nu stiu de ce te ambalezi asa de tare si te grabesti. N-ar trebui poate sa te uiti mai atenta la baiatul asta de linga tine? Daca tot nu e sa fie luna asta (desi nu stim inca) n-ai putea sa vorbesti cu el si sa-i spui ca nu-i dai nota de trecere la examenele (nu cele mai grele) pe care le aveti de trecut impreuna? Eu nu sint asa de radicala ca alte fete (desi am apreciat sinceritatea cu care si-au spus punctul de vedere si franchetea si curajul) in sensul ca imi inchipui ca un barbat tinar poate fi modelat de femeia de linga el. N-ar cam fi momentul sa incepi un pic sa ajustezi la el? Si abia daca nu se lasa, lasa-l. De unde spaima asta ca poti fi parasita? Da' lui nu-i da prin cap ca poti tu sa-l parasesti pe el? Ce ierarhii ale iubirii s-au stabilit la voi acolo? Ca el e ala care se lasa iubit si tu esti aia care iubeste? Cred ca te subapreciezi putin si mai cred ca saracia e doar o etapa in viata unui cuplu si ca poate avea chiar si un anume farmec daca e iubire de-adevaratelea. Nu mai fi trista si nici nu te simti amarita ca te duci din sfert in sfert de ora la baie sa vezi daca ti-a venit stopu' ca si eu fac acelasi lucru desi n-am nici cel mai mic motiv sa sper ceva luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Pentru toate fetele nemaipomenite

Si....

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Catty, si eu sunt cu test negativ la activ si fara rusi in vizita, asa ca ne luam de manuta, vrei?
Eu sunt dupa o lunga perioada in care am incercat sa-mi "conving" sotul ca nimic nu e mai frumos, mai firesc, mai normal intre doi oameni care se iubesc, decat sa apara un bebe...Si de bine ce mi-a ascultat D-zeu ruga si i-a deschis "pofta" acum eu nu raman insarcinata......Normal, auzi...Firesc...Cum pot sa-i spun eu acum ca e nevoie de proceduri ciudate, de tratamente, de analize, de toate astea???...Vezi? fiecare are probleme, dar nu trebuie sa abandonam...
Asa ca eu una deschi o licitatie: cand sa fac eu urmatorul test? Ca semne de CM tot n-am de nici o culoare...
Deci: daca socotesc 25 oct. ziua de ovulatie (e ultima zi in care a fost prezent mucusul fertil), pe ce data sa mai fac eu un test?
Azi ar fi ziua 10 DPO. Teoretic, maine dimineata ar fi OK...desi la ce lipsa de semne am, cred ca nici urma de hormonul ala la mine. Vreau sa aud si parerile voastre. Hai, cine liciteaza?
Chit ca-l fac degeaba; macar ma obisnuiesc cu imaginea unei singure liniute O sa fie un exercitiu de desensibilizare, ce pot face altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, este oficial acum. Mi-au venit musafirii . Incerc din toate puterile mele sa nu plang la servici si sa ma linistesc, cel putin pana ajung acasa. Imi vine sa urlu, dar macar acum am certitudinea ca a fost si luna asta un esec si trebuie sa gasesc o cale pt a merge mai departe.
Va multumesc din suflet pt ca sunteti alaturi de mine si ma ajutati sa trec peste clipele astea grele. Nu stiti cat de mult inseamna pt mine.
MISHULINA, m-ai facut sa plang si sa ajung iarasi la realitate. Este cumplit prin ce ai trecut tu si multe alte fete si este o binecuvantare ca ai reusit sa iti pastrezi speranta si sa crezi in ziua de maine. Am avut de invatat de la tine si stiu sigur ca asta ma va ajuta sa trec mai usor peste toate.
BUGNAR nu m-ai jignit deloc. Iti multumesti pt ca vrei sa ma ajuti. Poate o sa accept ajutorul tau, dar nu sunt sigura. Acum o sa incerc sa vad cum sa fac pt ca luna viitoare sa imi iau cateva zile libere si sa dau u fuga la Bucuresti pt a avea parte de un consult bun si atunci mai vorbim. Bine?
Va pup si intru mai tarziu.

catalina

Mergi la inceput