Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 71

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Catty draga,mi-ai umplut sufletul de bucurie si pentru asta iti multumesc! Iti urez din toata inima "Bine ai revenit in club"-ul nostru,al luptatoarelor! Bravo pui,simt ca nu ai abandonat lupta! Poate ai nevoie de o pauza,stiu asta ca si eu am decis sa o "las mai moale" pana la sfarsitul anului...Tu ai nevoie sa-ti reincarci bateriile! Si daca vi la Bucuresti sa consulti un medic da-mi de veste si te scot la un suc si un "pahar de vorba",OK?
pe tine ca ai facut o "batranica" fericita!

Cata si Bianca,roscatele mele preferate...Ce mai faceti? Mi-a fost dor de voi ...Cata cum te simti? Tot acasa esti? Daca da,sa stati amandoua cumintele in patut cum a zis nenea dr,ok? si,cate unul pentru fiecare!

Marrinutza ,multumim ptr. Apropo: al doilea din stanga e al meu,da?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Oooof, fete dragi... cat imi doream sa intru si sa citesc vestea buna despre Catty, si cand colo abia am reusit sa-mi opresc lacrimile...
Draga mea Catty, nici nu stiu ce as putea sa mai adaug, pentru ca fetele astea extraordinare au spus tot, practic au vorbit ele si pentru mine.. Iti mai spun atat: barbita sus, sterge-ti ochisorii si analizeaza atent prioritatile, in acest moment se pare ca nr.1 e relatia voastra, pe care trebuie neaparat sa o clarificati, si nu un bebe, vorba lui Bugnar, el REZULTA din doi oameni care se iubesc si se sustin... Si ca sa te inseninezi macar un picut, iti reamintesc ca nu s-a sfarsit decat o luna, poate nici aia, ca inca n-au venit rusii, urmeaza multe altele si cine stie ce surprize frumoase ne mai rezerva viata! Asa ca, nu s-a sfarsit nimic, da?

Drept sa va spun, eu una m-am simtit un pic mai micuta cand am citit ce ati scris, mai ales tu Mishulina, pur si simplu am incremenit.... Dumnezeu sa va binecuvanteze draga mea, si sa-ti vezi visul implinit, sa-ti poti strange copilul in brate si sa-l vezi cum creste si va umple vietile de bucurie...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Liana unde esti muica plecasi cu rusii sau cazu netul?
Caty ma bucur ca ai ridicat capsorul. Te rog eu frumos cvand ajungi acasa nu te pune pe plans. O a hartie si trage o linie verticala pe mijlocul ei. Scrie in dreapta motive pentru care merita sa mergi mai departe cu omul de langa tine, calitati, ce a facut bun pentru tine decand sunteti impreuna etc adica puncte bune, iar on stanga tot ce nu a facut, purtari reke vis a vis de tine si de viata de cuplu, defecte. Apoi fa un bilant. Hotaraste in acel moment ce ai de facut. Sa te lupti pentru cuplul vostru sau doar pentru copilul tau cu altcineva (poate fi si un donator anonim).
Azi trebuie sa foe un nou inceput. Incepe prin a avea incredere in tine si in fortele tale, gandeste pozitiv, fii tu insati si daca-ti vine sa plangi la birou plangi si gata; esti om si ai dreotul la momentele tale de disperare, de depresie, dar nu ai voie sa renunti la lupta. E viata ta si meriti sa fii fericita si implinita.
Poate am fost cam dura in mesajul anterior dar am facut-o ca sa-ti arat ca trebuie sa ai puterea sa vezi adevarul si sa-l recunosti ca sa poti depasi momentul si sa-ti fie bine pe viitor nu sa traiesti o viatza de chin si umilinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Liana unde esti muica plecasi cu rusii sau cazu netul?
Caty ma bucur ca ai ridicat capsorul. Te rog eu frumos cvand ajungi acasa nu te pune pe plans. O a hartie si trage o linie verticala pe mijlocul ei. Scrie in dreapta motive pentru care merita sa mergi mai departe cu omul de langa tine, calitati, ce a facut bun pentru tine decand sunteti impreuna etc adica puncte bune, iar on stanga tot ce nu a facut, purtari reke vis a vis de tine si de viata de cuplu, defecte. Apoi fa un bilant. Hotaraste in acel moment ce ai de facut. Sa te lupti pentru cuplul vostru sau doar pentru copilul tau cu altcineva (poate fi si un donator anonim).
Azi trebuie sa foe un nou inceput. Incepe prin a avea incredere in tine si in fortele tale, gandeste pozitiv, fii tu insati si daca-ti vine sa plangi la birou plangi si gata; esti om si ai dreptul la momentele tale de disperare, de depresie, dar nu ai voie sa renunti la lupta. E viata ta si meriti sa fii fericita si implinita.
Poate am fost cam dura in mesajul anterior dar am facut-o ca sa-ti arat ca trebuie sa ai puterea sa vezi adevarul si sa-l recunosti ca sa poti depasi momentul si sa-ti fie bine pe viitor nu sa traiesti o viatza de chin si umilinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Catty, un pupic dulce si mare pentru tine. Esti un copil puternic.

Uto Catalina, pupici tie si Biencutei. Multa sanatate si sarcina usoara pana la capat.

Mishu pentru tine doi pupici dulci. Poate apuc sa vorbim un pic pe PM.

As participa si eu la licitatie - sa zicem luni 5 nov

Pupici la toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Catty iubita, eu sambata si duminica voi fi in Pitesti, la rudele mamei mele, daca simti nevoia sa ne vedem si sa ne varsam amandoua oful si necazurile (si mie tocmai ce mi-au venit rusii )la o cafea/suc, mi-ar face mare placere... uite nr. meu: 0722.586656, daca vrei da-mi un tzar oricand zilele astea sa vorbim dulce

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Mishulina fata draga. M-ai impresionat pana la lacrimi. Sper sa reusesti sa ai copilul tau si sa fiti amandoi sanatosi. Imi dau seama din ceea ce ai scris ca esti o fire puternica si ca nu te vei lasa pana nu o sa-ti vezi visul cu ochii.

Catty sa ne anunti cand vi in Bucuresti, poate punem de o intalnire.

Catalina cat ma bucur sa vad ca esti bine si ca Bianca e vioaie. Va pup pe amandoua .

:Dana

Mergi la inceput

Am citit si eu din urma ce ati mai scris dragelor, ca eram restanta...
Barbye, hormonalele nu mi le-a recomandat nici un dr. (cu toate ca ar fi trebuit, zic eu!), m-am hotarat sa le fac dupa ce am mai citit pe aici, ce analize au facut fetele...si uite ca bine am facut! Acum iau cateva tincturi si pastile naturiste, iar de maine incep cu Mastodynon.

Adriana mica, sunt sigura ca vei ramane din nou cat de curand, trebuie sa mai ai doar un picut de rabdare si... o sa vina

Marrinuche, iti multumesc din suflet pemtru incurajari, te rog sa ma crezi ca imi face f. bine Tare m-as bucura sa ajungem sa ne povestim peste cateva luni cum e cu greturile si cu burticile, si cat de frica ne e de nastere, si cum speram ca o sa aibe ochisorii lui ta'su etc... Doamne, ce frumos o sa fie!

Tabitha, imi pare rau sa aud de asa un diagnostic pt. sot, dar ma si bucur cand vad ce forta si optimism te caracterizeaza...eu sunt convinsa ca veti reusi!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Offf...Catty, draga!Asa cum spunea si Amely, nu vad ce ti-as mai putea scrie?! Ma doare sufletul ca nu pot face mai mult pt. tine decat sa te consolez in scris! Sincer, as vrea sa-ti pot fi aproape, sa te ajut sa-ti descarci sufletul si mintea!
Asa cum bine stii, multe dintre fetele astea minunate, au trecut prin pierderea unei sarcini [daca nu mai multe], printre ele ma numar si eu cu trecutul meu, care e departe de a fi roz! Nu mai stau acum sa expun istoricul meu, dar stiu ca am avut si eu multe momente de declin, in care totul in jurul meu se ruina! Cred ca niciodata nu am renuntat sa sper, chiar daca uneori mai spuneam ca m-am saturat de operatii si de tratamente, de fiecare data am gasit in mine forta si dorinta necesare pt. a o lua de la capat!!! Nu voi renunta niciodata la lupta pt ingerasul meu! Nu atat timp cat am credinta in Dumnezeu! Orice mi-ar spune medicii, eu cred ca numai El poate hotara pt noi! Ceea ce-mi intareste convingerea ca un lucru obtinut prin sacrificii, este cu atat mai valoros!!! Te rog NU-TI PIERDE CREDINTA!
Acum, ca este oficial, gandeste-te la ziua de maine, care cu siguranta iti rezerva ceva mult mai bun! Poate fi vorba doar de mai multa intelepciune, sau de impacare cu tine...sau pur si simplu,vei realiza, pe o scara de la 1 la 10, ce reprezinti pt. sotul tau [eu una sunt mai toleranta de felul meu si cred ca nu stie cum tre' sa reactioneze in momente de criza]! Roaga-te mult la Dumnezeu, cere-i ajutor in ceea ce te framanta si, cu siguranta vei gasi alinare! Un an de incercari nu e mult, sunt femei care asteapta de 10 ani si inca n-au renuntat sa lupte! Fata de ele, eu care incerc doar de 3 ani, am un mare respect!!!
Gata! Fruntea sus si de la capat! si iti doresc numai bine!

GalinaRodica!Te admir mult

Mishulina,fara cuvinte

Pup toate frumoasele! DaLiutz?

Lianaaaaa?Cum adica ti-au venit rushii??? Esti sigura??? Asa repede???

MOana!Cum rezisti iubita, tentatiei de a incerca un test? Mie, azi mi s-a facut rau in masina, dar e posibil de la faptul ca citeam si nu eram atenta la drum! si astept vestea cea mare poimaine!

O zi fara cusur va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Fetelor - sunteti minunate...asa de mult mi-a placut cum ati imbarbatat-o pe Catty - eu nu mai am cuvite de spus...Catty acolo Sus, e un sufletel care se va bucura enorm cand va afla ca vei fi mamica lui! Ca o data si-o data, tot vei reusi...doar mergi mai departe si nu ai abandonat "lupta". O sa vezi ca intr-o zi te vei bucura mult mai mult decat te-ai intristat acum.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput