Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 71

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bugnar spune:

M.OANA. Autocenzura la mine functioneaza, din pacate, exact dupa ce vorba si-a luat zborul libera si nestingherita de vreo banuiala ca ar fi vreo neregula cu ea. Da' sa stii ca mi-am retras formularea dura inainte sa vad mesajul tau. Deci rectia matura la propria-mi imaturitate a venit de una singura nu ca ar fi sarit avocatii apararii partii care nu e de fata. Grav e ca baiatul ala nu e de fata nici cind e de fata. Tu vrei sa spui ca nu e de-un egoism feroce ca n-a mai dormit cu ea in pat dupa ce a pierdut sarcina???!!! Mie mi se pune un nod in git cind ma gindesc la asta si mi se furnica ochii a plins (nu e metafora). Scuze, retrag "egoism feroce", inlocuieste-l cu ce eufemism vrei tu ca tu esti inteleapta si avocata si cu vocabular vast.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

BUGNAR nu m-am suparat pt cuvantul acela. Oricum poate ca ai dreptate. Iti multumesc pt ca vrei sa ma ajuti cu bani, dar nu pot accepta. Pt mine 500.000 lei sunt bani, iar 3.000.000 lei cat este inseminarea este o adevarata avere.
Acum 15 minute m-am intalnit cu el in centru. De obicei ma suna sa ma intrebe unde sunt ca sa ma ia si sa vedem cum ne organizam programul. Azi nimic. Nu m-a intrebat cum ma simt, desi se vedea pe fata mea ca am plans si toata lumea, straina de problemele mele, ma intreba daca am patit ceva pt ca sunt palida si am ochii rosii.
Mi-a povestit ce program are el, de parca asta ma interesa pe mine. Si atat. Nu mai suport sa nu vorbeasca cu mine, sa nu imi spuna ce simte si sa nu reuseasca niciodata ca ma consoleze. Simt ca innebunesc.
Ciclul nu mi-a venit, inca, dar nu mai am sperante. Il astept, dar fara flori in gara.
M OANA, stiu prin ce ai trecut, dar vezi tu esti un caz fericit. Ati reusit amandoi sa va faceti drumul vostru si sunteti o adevarata familie. La noi nu se intrevad sperante de imbunatatire si ......... e mai greu cu moralul.
Oricum sunt la fel de paranoica si ma dus la fiecare sfert de ora la toaleta si astept sa vina si sa se termine stresul asta.
Nu voi putea trece peste durerea asta prea curand, mai ales ca speranta mea se baza totusi pe ceva, ce credeam eu ca este concret. Am citit undeva ca la unele femei de abia in ziua in care ar trebui sa vina CM "outul se cuibareste in patutul lui" si de aceea la 10% din femei care fac un test de sarcina inainte de 14 zile de la momentul in care ar fi trebuit sa le vina musafirii, au rezultate negative. Mi-e greu sa cred ca tocmai eu as putea intra in cele 10%. Oricum imi vine sa ma duc si sa fac si testul de sange, dar tare imi e ca vor fi bani aruncati in vant.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Tabitha pana deseara imi fac timp si-ti raspund pe indelete.....
Bugnar ti-as raspunde si tie, caci imi esti draga, ca toate fetele de aici, dar nu stiu exact ce ma intrebi.
Am spus ca sunt in ziua 27 de la CM si ca se accentueaza semnele.... Despre ce alte semne poate fi vorba, daca nu despre cele de sarcina....
Iar de stari negative transmise pe DC, chiar nu cred ca este cazul in acest moment..... CUI nu intru pe DC sa bag nimanui nicaieri, mai ales ca starea mea este setata pe pozitiv si pe veselie (simtul umorului)......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

M. Oana: Multumesc pentru atentie.:)

Ai vazut ca ai primi inca o steluta? Pe de o parte ma bucur, caci inseamna ca esti f. activa pe forum, pe de alta parte ma intristez, caci inseamna ca stai de mult pe aici si deocamdata nu s-a implinit dorinta ta cea mai mare. Eu iti urez sa reusesti cat mai repede, dar sa nu ne parasesti, sa nu pleci de aici.

Pupici si o zi super

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna dimineata fetelor!

CATTY am intrat si eu sa te incurajez...stiu ca esti disperata...cred ca noi toate am trecut prin aceasta stare de plinsete si disperare...nu trebuie sa te dai batuta!
In privinta sotului tau ,poate n-ar trebui sa-ti faci toate gindurile astea negative...fiecare se comporta in mod diferit,reactioneaza in felul lui in fata unei situatii dureroase...probabil el e tipul care tine totul in el si sufera in tacere....iubita,du-te tu la el si spune-i tot ceea ce simti...stiu ca in aceste clipe ai nevoie de-o imbratisare,de-o vorba dulce si esti dezamagita de comportamentul lui...sterge-ti lacrimile si fa tu primul pas...spune-i tot ce ai pe suflet,tot ce te macina...
E foarte importanta comunicarea,in orice situatie...
Te pup si-ti doresc sa ai forza sa zimbesti atunci cind sufletul iti plinge,si sa lupti pina iti vei vedea visul indeplinit...

SIMONETTE mult succes cu restaurantul!...stiu zona,eu locuiam pe Oltenitei...
Va pup pe toate si va doresc ceea ce-mi doresc si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Da, Tabitha, draga mea, cu mesajul meu setat pe buna dispozitie am mai primit inca o steluta, care ma determina sa continui sa intru pe DC pentru a ajuta si pentru a spune o vorba frumoasa de cate ori timpul imi permite....
Asa cum a facut si Piccaflor prin mesajul ei superb, la care achiesez cu tot sufletul meu curat, setat pe principiul 'fata mosului'....

Imi fac o cafea si revin cu povestea sotului repejor...
Avand in vedere ca sotiorul e cu probleme am scris despre ce-l doare pe el la capitolul 'oligospermie' (unde te invit sa intri, caci avem o super gasca), dar pe scurt iti voi face o mica prezentare a drumurilor pe care le-am batut noi, aici, la 'endometre', la probleme de domnite.... (pe PM poti sa ma intrebi orice).
In primul rand, in familia sotului au fost probleme mari de infertilitate (tatal lui mai are un frate si 3 surori si numai 2 copii s-au obtinut, cu tot felul de tratamente, caci si acum 34 de ani erau solutii in domeniu).
In cautarile noastre ne-a iesit spermograma proasta (oligoastenoteratospermie, apoi astenoteratospermie), un stafilococ alb in spermocultura si prolactina marita + adenom hipofizar de 1 cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catty nu te intrista asa de tare si nu te lasa prada disperarii! Inca nu au venit rushii, deci mai este speranta. Si, vorba fetelor, daca nu e luna asta, e luna viitoare, ai o intreaga viata inainte! Vorbeste cu sotul tau, incearca sa-l faci sa inteleaga cat de mult suferi si cat te doare felul in care el pare a fi indiferent si cata nevoie ai de o mangaiere si o vorba buna! Iti tin pumnii mai departe pentru ca sunt convinsa ca foarte curand lacrimile tale vor fi lacrimi de fericire

Laura 20+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

M. Oana: pe la oligospermie nu prea am intrat deoarece pb. sotului meu e mai grava: azoospermie, adica nici macar un urat de . Paate ca daca ar fi macar cativa, acolo, de samanta, am putea apela la ceva tratamente, dar asa, daca nu exista nici macar unul, ce sperante sa imi mai pun in tratamente? Oricum, nu disper. Odata si odata vom avea copilul nostru, orice ar fi. Am facut deja un ICSI, nereusit. Vom mai face inca unul si tot asa, pana vom reusi. Iar daca finantele se nervii ma vor parasi, infiem unul (deocamdata cam greu, ca sotul nu vrea sa auda de asa ceva). Nu mai avem f. mult timp la dispozitie, dar continuam sa vredem in noi.

Multumesc mult:)

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

offfffffffffffff..may caty am citit si m-am crucit
cu scuzele de rigoare dar pentru mine...sotul tau e mare "mitocan"..am spus..gata...
cum e posibil asa ceva?????
cum sa sufere in el????? oare voi credeti asa ceva??
pai daca in puii mei ar suferi..s-ar mai comporta asa???????
draga mea..al meu sotz..cand am pierdut ...nu una...ci trei...sarcini...a fost alaturi de mine..nu vreau sa povestesc pentru ca nu vreau sa faci comparatie...dar m-a ridicat foarte repede ..de unde cazusem....si ma sustine in continuare..nici noi nu stam asa bine cu financiarul..dar in.fine..ne descurcam usor..usor..
asa ca draga mea...nu mai fii suparat...adunate..si..si..gandeste...dar gandeste..foarte bine....E BINE?????? sau nu E BINE?????? sa mai ramaii cu acest om???????
asta inseamna iubire?>??????????
asta inseamna familie pentru tine?????????
ce puii mei sunt atatia oamenii p[e lumea asta.....oare se merita sa-ti distrugi viata...pt un "mitocan"???????????
uffffff si cate as mai vrea sa-ti spun..da ma opresc aici ...e suficient....

si acum bomba secolului.....
-------

-----
---
------------

LUMEEEEEEEEEEEEE...lumeeeeeeeeee

mi-au venit Rushiiiiiiiiiiiiiiiiii
si uite-ma ce activa sunt....

si nu cad deloc in "butoi".. si nici un groapa cu gunoi

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Caty, eu intru mai rarut fiindca inca nu am banii de FIV si alte alea. Doar le mai sustin pe fete. 1. Sotul tau e un imbecil (scuze pt cuvant). Nu merita sa stai langa un asemenea om. Desparte-te cat mai esti tanara si ai energie sa o iei de la capat langa un om care sa merite, sa stie sa te aprecieze si sa fie langa tine la bine ca si la greu.
2. Noi femeile avem mai multa forta (nu e opinia mea personala stiinta a dovedit), chiar mai multa decat barbatii asa ca sunt sigura ca o sa te descurci si fara el.
3. Si pentru tine si pentru celelalte fete va doresc din tot sufletul sa aveti propriul bb, dar daca n-o fi si n-o fi ganditi-va si la adoptie. Puteti salva un sufletel, sa-i daruiti dragoste si o viata mult mai buna decat cea din camine sau de la asistenti maternali. Eu una vreau sa fac si FIV dar am si atestatul de parinte adoptator si o sa si adopt unul. Va rog frumos intrati si pe Adoptia sau a iubi copii fara limite, tot de aici de pe Dc si acolo intrati la subiectul Asociatia Parintilor Adoptatori si spuneti-va si voi parerea, veniti cu idei. Chiar daca nu o sa adoptati nici un bebe ne puteti ajuta sa le oferim ceva mai bun; o lege care sa-i protejeze, o organizatie care sa se lupte pentru interesele lor. Impreuna putem muta si muntii. Voi care va luptati din greu sa aveti un bebe cred ca intelegeti cel mai bine ce important e un copil. Asa ca vezi ca solutii mai sunt (desi ignorant si motocan si egoist cum e sigur sotul tau nu ar accepta solutia adoptiei).
Si inca o mentiune, fetele stiu deja. Eu sunt singura, nu am nici sot nici un proieten, iubit sau cum vrei sa-i spui. Nu sunt nici lesbiana nici nu fac parte din cine stie ce secta. Si eu am zilele mele cand simt ca nu mai pot, bag cornul in perna si plang pana dimineatza, dar tot o iau de la capat si intr-o zi o sa se intample ceva bun. Ba mai mult pe mine ma si zoreste ceasul biologic fiindca am deja 43 de ani!
Asa ca sterge-ti lacrimile, spune-i in fata tot ce nu ai avut curajul in toti anii decand sunteti impreuna si drum bun. O sa vezi atunci toata lasitatea si uratenia lui...o sa iasa la suprafata tot ce nici nu-ti imaginai.
Sa nu ma intelegi gresit, sunt o familista convinsa chiar daca eu nu sunt casatorita, dar nu cred ca femeia merita sa fie umulita si jignita si sa accepte orice doar pentru a avea un barbat in casa, in chip de mobila, ca in rest nu pare sa faca ceva....
oricand ai nevoie de un sprijin trimite un mesaj pe YN sau e-mail si eu sunt gata sa te sprijin mai cu seama moral ca vad ca aici ai nevoie acuta.

Mergi la inceput